Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto marssi Ateenassa

Kultainen aamunkoitto marssi Ateenassa

3

Muutama päivä sitten Kreikan pääkaupungissa Ateenassa järjestettiin suuri kansallismielinen marssi. Marssin järjesti Kultainen aamunkoitto ja siihen osallistui tuhansia ihmisiä.

Poliisi esti marssijoita pääsemästä Turkin suurlähetystölle, jolla oli määrä protestoida Turkin viimeaikaisia uhitteluja. Sen sijaan marssi suuntasi Imia-monumentille.

Myös vasemmistolaiset järjestivät vastamielenosoituksen, mutta he eivät tohtineet saapua Kultaisen aamunkoiton läheisyyteen vaan pysyttelivät kauempana.

Alla on esillä video ja kuvia tapahtumasta.Lähde: XAGR.net

3 KOMMENTIT

  1. “Äärioikeisto” marssii, hitto siinä on kyllä niin typerä termi. Kansallissosialismi ei ole “äärioikeistoa”. Ainoastaan noi tietämättömät lampaat käyttää tuota termiä. Joiden tieto perustuu siionistien propagandaan ja johkin dokumentteihin, kuten netflixissä “Hitlerin pahan piiri”😅 Aivan uskomatonta kuraa oli, katsoin ensimmäisen jakson. Ja noi jotkut retardit uskoo vielä noihin.🙂 Sori offtopic.

    • Itseäni ihmetyttää sama asia, miksi kansallissosialisteista käytetään termiä äärioikeisto? Kansallissosialismi on poiminut asioita niin vasemmistosta kuin oikeistosta, mutta sitä ei voi liittää kumpaakaan puoleen, varsinkaan näiden ääripäihin. Onhan se tietenkin helppo asettaa mediaseksikkäästi aina äärivasemmisto ja -oikeisto vastakkain, mutta kaukana ollaan totuudesta. Suomessa lätkitään tuota uusnatsittelua joka tuutista. Kansallissosialismi on ihan oma lukunsa, se paras kaikista. Kokoomus on äärioikeistoa…

Comments are closed.