Koti Artikkelit Kultainen aamunkoitto kiittää Vastarintaliikettä

Kultainen aamunkoitto kiittää Vastarintaliikettä

3

Saimme hiljattain Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä kiitoskirjeen Kultaiselta aamunkoitolta. Puolue tahtoo muun muassa kiittää meitä tuesta myrskyisinä aikoina.

Hellasbrev-løpsedel

Pohjoismainen Vastarintaliike on jo pidemmän aikaa uutisoinut Kultaisesta aamunkoitosta ja tilanteesta Kreikassa Internet-julkaisujemme (Nordfront.se, vastarinta.com, Nordfront.net ja Nordfront.dk) kautta.

Olemme myös osoittaneet tukeamme puolueelle erilaisten aktiviteettien kautta koko Pohjolassa, sillä Kultainen aamunkoitto on kokenut vastustusta muun muassa Kreikan hallitukselta.

Finlandversion2

600

Helmikuun 4. päivä Vastarintaliike osoitti mieltään Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toimitimme Kreikan suurlähetystöille protestikirjeen, jossa vaadimme Kultaisen aamunkoiton johtajien välitöntä vapautusta. Viime vuoden marraskuun 9. päivänä Vastarintaliike taas järjesti Tukholmassa tukimielenosoituksen, kun kaksi puolueen jäsentä ammuttiin Kultaisen aamunkoiton puoluetoimiston ulkopuolella Ateenassa.

Kultainen aamunkoitto lähetti meille äskettäin kirjeen, jossa puolue kiittää osoittamastamme tuesta ja huomiosta. Kirjeen on allekirjoittanut puolueen johtaja Nikolaos Michaloliakos. Sivu 1. Sivu 2.

Voit lukea otteen kirjeestä alla:

Kultainen aamunkoitto kiittää kaikkia teitä rohkeasta tuestanne, jota olette osoittaneet huomioimalla tämän pahansuovan ja epäoikeudenmukaisen teon.

Näinä vaikeina ja epävarmoina aikoina Kultainen aamunkoitto seisoo pelottomana ja peräänantamattomana sekä voimaa ja päättäväisyyttä huokuen!

Olemme valmiita jatkamaan taistelua uskomme, kansamme ja isänmaamme puolesta!

Ystävät, toverit ja kannattajat, nostakaa lippunne ja pitäkää taisteluamme yllä!

Helleenisin nationalistisin terveisin,

Kultaisen aamunkoiton pääsihteeri
N. G. Michaloliakos

 

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

3 KOMMENTIT

  1. Tämä on todella arvokas tapahtuma pohjoismaiselle kansallismieliselle liikkeelle! Kunnia Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle ja Kultaiselle aamunkoitolle!

Comments are closed.