Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto kasvattaa suosiotaan

Kultainen aamunkoitto kasvattaa suosiotaan

2

UK_kultainen_aamunkoitto_kasvattaa

Valtapuolueiden ja median mustamaalauskampanjoista huolimatta Kreikan nopeimmin kasvava puolue Kultainen aamunkoitto on kasvattanut suosionsa 11,5 prosenttiin.

Viime vuonna parlamenttivaaleissa 18 edustajaa parlamenttiin saanut Kultainen aamunkoitto aikoo levittää toimintaansa myös Kreikan rajojen ulkopuolelle. The Guardianin mukaan puolueella on jo toimistoja ainakin Saksassa, Australiassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Tulevaisuudessa Kultainen aamunkoitto pyrkii kasvattamaan suosiotaan kaikkialla, missä on kreikkalaisia.

Maahanmuuttoa ja Euroopan unionia jyrkästi kritisoinut Kultainen aamunkoitto on lähiaikoina ollut myös juutalaisten painostuksen alaisena, sillä Kreikka aikoo kieltää puolueet, jotka eivät usko holokaustiin.

 

Aiheesta lisää:

Valtamedia mustamaalaa Kultaista aamunkoittoa kuvamanipulaatiolla
Kultainen aamunkoitto kolmanneksi suosituin Kreikassa

Aiheesta muualla:

Iltasanomat.fi
Guardian.co.uk

2 KOMMENTIT

  1. On se kumma, että kaikesta mustamaalaamisesta huolimatta puolue kasvattaa suosiotansa. Vasemmistolaisilta jos kysyy, niin koko puoluehan on ainoastaan väkivaltaa ja vihaa. Ilmaiset ruokajakelut ovat vain “poliittista teatteria.”

    Tai sitten Kultainen Aamunkoitto todella välittää kansastansa, ja se on myös kansan keskuudessa huomattu. Kuinkahan moni muista puolueista on kadulla jakamassa ruokaa? Etenkään, kun nyt ei ole edes vaaleja tulossa.

Comments are closed.