Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto jatkaa ruokajakoa köyhille kreikkalaisille kiellosta huolimatta

Kultainen aamunkoitto jatkaa ruokajakoa köyhille kreikkalaisille kiellosta huolimatta

5

Kreikan hallituksen mukaan ruoan jakaminen vähävaraisille kreikkalaisille rikkoo “antirasistista” lakia, mikäli ruoan jakamisesta vastaa Kultainen aamunkoitto. Laki asetettiin viime vuoden lopulla, ja sen rikkojalle on luvassa suuret sakot.

Kultainen aamunkoitto päätti kuitenkin olla välittämättä kiellosta ja jatkaa ruoan jakamista. Torstain aikana ruokaa jaettiin jälleen Kreikan kahdessa suurimmassa kaupungissa, Ateenassa ja Thessalonikissa.

Suuri osa ruoasta tulee lahjoituksina puolueen ulkopuolisilta tukijoilta.

Kuvia:

UK_KA_ruokajakoa_1

UK_KA_ruokajakoa_2

UK_KA_ruokajakoa_3

UK_KA_ruokajakoa_4

UK_KA_ruokajakoa_5

Lähteet: Nordfront.se, Xaameriki

5 KOMMENTIT

 1. Siis mikä hemmetin “antirasistinen laki”?? Ruoan jakaminen omille ja samalla omien auttaminen on rasismia? Kun ei valtiolta sitä apua kerran saa, niin jonkunhan se apu on annettava!!!

  • Tuo möly nousi (yllätys yllätys) siitä, että ruoka-apuun olivat oikeutettuja vain kantaväestön edustajat. Ateenan pormestari Giorgios heitti rasismikortin pöytään ja sanoi tekevänsä kaikkensa, että avustusrekka/rekat pysyy poissa kaupungista.

   Jos nyt miettii koko tuon tilanteen vakavuutta, niin pelkästään tuolla taloustilanteella, työttömyydellä ja ortodoksisen arvomaailman hajottamisella voidaan saada mellakat aikaan. Siihen kun lisätään nälkä ja tieto, että joku neropatti kielsi ruokakuorman saapumisen, vain koska joku meren takaa bambulautalla maahan rahdattu moniosaaja ei olisi jakajan mukaan oikeutettu ruoka-apuun. Ei oikeasti tarvitse olla ruudinkeksijä, että tajuaa tilanteen räjähtävän valtiojohdon käsiin ennemmin tai myöhemmin.

   Kreikassa on mellakoitu muutenkin, ei se tarvitse kuin yhden nälkiintyneen ihmismassan huutamaan, yhden kuolonuhrin ja taas on helvetti irti.

 2. Se että Kultainen aamunkoitto koitetaan vaientaa kuoliaaksi on vanha kikka. Jos Kreikkalaiset eivät saa tukea maanmiehiltään niin keneltä he sitä odottavat? Länneltä. Samalla tavalla kun Suomalaiset huijattiin aikoinaan EU:hun laskemalla vuodeksi ranskanleivän sekä kananmunien hintaa, saatii kansa talutusnuoraan jossa velan määrälle ei ole loppua.

  Jos Kultainen aamunkoitto lopettaa kansalaistensa tukemisen, niin länsi saa vihdoin odottamansa yliotteen kansasta joka nälissään tekee kaikki ne sirkustemput jotka sen käsketään tehdä. Mutta niin kauan kun kansakunta tukee heikoimpiaan, niin kauan kansa pysyy yhtenäisenä. Ja silloin sinne on vaikea tunekeutua. Kukaan ei huuda apuun ulkomaalaisia yrityksiä eikä kukaan pyydä paikalle NATOa. Kumpikaan ei nyt eikä tulevaisuudessa ole tervetullut Kreikkaan.

  Toivon, että ruoka-apu jatkuu niin kauan että koko Kreikan kansa pääsee taas jaloilleen. Eli, siihen asti kunnes oligarkit on maasta karkoitettu. Ja maan luonnonvarat kansallistettu.

 3. Jos hallitus yrittää estää ruoanjakelun, se tekee rikoksen kreikkalaisia kohtaan! Antirasistinen laki? Kait Kultainen aamunkoitto saa valita kenelle ruokansa jakaa?

Comments are closed.