Koti Uutisia Ukrainan kriisi Kultainen aamunkoitto: “Ainoa Ukrainan laillinen hallitus kuuluu Janukovytšille”

Kultainen aamunkoitto: “Ainoa Ukrainan laillinen hallitus kuuluu Janukovytšille”

26

Kultainen aamunkoitto kommentoi nyt Ukrainan tapahtumia. Puolueella ei ole sympatioita Ukrainan uutta hallitusta kohtaan, joka tekee yhteistyötä samojen Kreikkaa nakertavien juutalaisten kanssa.

Puolue antoi seuraavan lausunnon: “Samat Euroopan joka kolkassa nationalisteja vastaan hyökänneet amerikkalaiset, saksalaiset ja sionistit, erityisesti Kreikkaa ja Kultaista aamunkoittoa vastaan hyökänneet, ovat suoraan yhteistyössä Ukrainan ‘natsipuolueen’ kanssa. Tämä palvelee heidän geopoliittisia etujaan. Kultainen aamunkoitto tukee kansan vapautta olla mukana päättämässä maan tulevaisuudesta eikä kansainvälisten koronkiskurien oikeutta Washingtonissa ja Berliinissä.”

Kultainen aamunkoitto järjesti tänään syrjäytettyä presidentti Viktor Janukovytšiä tukevan tapahtuman. Tapahtumassa tuomittiin EU:n, USA:n ja muiden kansainvälisten tahojen oikeus puuttua suvereenien valtioiden sisäpolitiikkaan. Kultainen aamunkoitto on itse saanut kokea tämän puoluetta vastaan kohdistetun vainon amerikanjuutalaisten painostuksen myötä.

Puoluejohtoon kuuluva Ilias Panagiotaros kommentoi RT:n haastattelussa Ukrainan tapahtumista seuraavaa: “Ainoa Ukrainan laillinen hallitus kuuluu Janukovytšille. Jos hän on korruptoitunut tai muuten epäsopiva tehtävään, kansan on seuraavissa vaaleissa päätettävä hänen lähdöstään. Näin yksinkertaista se on. Kultainen aamunkoitto on eri maata Ukrainan opposition kanssa, koska sillä on melko hyvät välit amerikkalaisjuutalaiseen yhteisöön. Yhteisö on sama, joka on hyökännyt meitä vastaan alusta asti”.

Alla haastattelu Ilias Panagiotarosin kanssa:

Lähde: Nordfront.se

26 KOMMENTIT

 1. Kiitos! Ukrainan ja Krimin tilanne on hämmentänyt mieltä jo riittävästi, nyt on selvempi käsitys eturistiriidoista. Sekä taustoista että taustojen tekijöistä.

 2. Oletinkin jo, että milloin Kultainen aamunkoitto kommentoi kriisiä. Juutalaiset tulee ajaa pois Ukrainasta.

 3. Kuka tukee Janukovtsiä, tukee korruptiota ja maanpetturuutta. Kuka tukee Timochenko, tukee korruptiota. Mistä Ukraina voisi löytää oikeamielisen maan Patriootin?.

 4. Tuntuisi että koko Ukraina operaatio on vain hämäystä sille, että kohta alkaa Syyriassa paukkumaan todenteolla. Aikasemminkin sitä jo melkein yritettiinkin mutta kansalaisten vastutus sekä idässä että lännessä ei antanut siihen mahdollisuutta.

  Kun länsimedia voi nyt demonisoida Syyrian liittolaisen Venäjän, kääntyy kansalaisten mielipide länsimaissa otolliseksi Syyrian operaatiolle, koska “paha” Venäjä jne. Venäjällä kansalaiset taas ovat niin keskittyneet omaan lähitilanteeseen, jotta tulisi mitään vastustusta taikka huomiota kyseiselle operaatiolle.

  Pitää siis muistuttaa, että sekä itä ja länsi ovat täysin siionistien sylikoiria. Pitää vain osata pelata oikea mediapeli jotta kansalaiset nielevät valheen. Siionistit haluavat vaihtaa Syyrian johdon, ja sen jälkeen Iranin.

 5. Minun ensimmäisessä kirjoituksessani (joskus 24.1.2014) tästä aiheesta osoitin jo silloin, että nk. “Ukrainan kansallimielisten” ja juutalaisten välillä on epäillytävän vahva yhteys. Sen jälkeen useita kertoja palasin tähän avainkysymykseen, ja lähetinkin useita vinkkejä toimitukselle, että tässsä on judet takana, johtamassa tätä onnetonta liikettä. Minua ei luultavasti uskottu tai muista syystä päätetty, että ei jarruteta “kansallista liikettä koska sitä on niin vähän ja siksi jokainen on laulun arvoinen”, koska osa antamani vinkeistä jätetty sikseen ja osa kommentteistani jätetty julkaisematta.

  Nyt samasta asiasta ja samaan suuntaan kirjoittaa Kultainen Aamunkoitto. Uskotteko nyt, että judet ohjasivat harhaan Oikeata Sektoria ja muita patriootteja? Heillä on vilpitön halu palvella kansakuntaan mutta puuttuu kyky analysoida tilannetta ja ottaa huomioon enemmän tekijöitä kuin yksi?

  Tämä aihe on erittäin tärkeä Suomen Vastarintaliikkeelle, koska jos suomalaiset eivät pohdi ukrainalaista surkeata tilannetta (jossa kohta kansallismielisiä metsästävät KAIKKI konfliktiin liittyvät osapuolet!), nämä samat virheet toistuvat suomalaisten kohdalla, ja Suomalaisten ainoa mahdollisuus pelastautua olisi pilattu.

  Venäjä on Suomen naapuri, ja Judet hallitsevat median ja monen muun alan, haluamme tai emme. Joten suomalaisessa kansallisessa vallankumouksessa suhteet Venäjään ja kyky nähdä jutikoiden metkut ovat kriittisin tärkeät. Siksi kehotan, että Ukrainan onneton “kansallinen” “vallankumous” ja sen nousu ja vääjäämätön tuho olisi perusteellisesti tutkittu, ja oikeat johtopäätökset tehty.

 6. Our revolution isn’t endig, it’s going forward and transforming in anti-Putin war! Honor for Ukraine! – Героям Небесної Сотні Слава!

  • Mitä pahaa Putin teki teille, että taas yhden valkoisen kansan täytyy lähteä sotimaan toista valkoista kansaa vastaan?

   Toistaiseksi nk. “kansallinen vallankumous” asetti valtaan pääoisin juutalaisia:
   – juutalainen Jacenjuk (pääministeri)
   – juutalainen Klichko varapääministeri (vastaa “eurointegraatiosta” l. Ukrainan alistamisesta ja orjuuttamisesta)
   Samaan heimoon kuuluu puolet uusista “ministereistä”.
   Tänään juutalainen John Kerry tuli onnittelemaan ja tukemaan tätä uutta “hallitusta”.

   Tämä uusi laiton “hallitus” ensitöikseeen määräsi kaksi oligarkkia uusiksi kuvernööreiksi. Perusteluna oli, että he ovat niin hyviä liikemiehiä (eli varkaita!), että nyt olisi kiva, että heillä on sekä taloudellinen että poliittinen valta ukrainalaisista. Näistä oligarkkeista ainakin toinen (miljardööri Kolomoiskij http://www.nr2.ru/kiev/410586.html) on juutalainen ja sionistinen aktivisti, Ukrainan juutalaisten presidentti. Onpa kummallista, että muka “kansallismielinen” “Oikea Sektori” nyt suuntaa intonsa lietsomaan sotaa ukrainalaisten ja venäläisten välille (taas kahden valkoisen kansan välille), eikä oligarkkista kosher-valtaa vastaan.

   Kumma yhteensattuma sekin, että juutalainen sivusto (http://toldot.ru/urava/lnames/lnames_18540.html), joka kertoo juutalaisten sukunimien merkityksen, selittää, että “Oikean Sektorin” johtajan sukunimi Jarosh (Ярош) – on juutalaista alkuperää ja tarkoittaa “perijä”.

  • http://www.haaretz.com/news/world/1.577114
   http://www.jpost.com/International/In-Kiev-an-Israeli-army-vet-led-a-street-fighting-unit-343891
   As platoon leader, Delta says he takes orders from activists connected to Svoboda, an ultra-nationalist party that has been frequently accused of anti-Semitism and whose members have been said to have had key positions in organizing the opposition protests.
   “I don’t belong [to Svoboda], but I take orders from their team. They know I’m Israeli, Jewish and an ex-IDF soldier. They call me ‘brother,’” he said. “What they’re saying about Svoboda is exaggerated, I know this for a fact. I don’t like them because they’re inconsistent, not because of [any] anti-Semitism issue.”

 7. Tämä Ukraina on sinänsä liipasimella oleva asia, että kun globalistit eivät saaneet sotaa aikaiseksi Syyriassa eivätkä Iranissa niin nyt sitten se koitetaan käynnistää Krimillä.

  Krimin tilanne on globalisteille sikäli herkullinen että se on autonominen tasavalta jossa on Venäjällä pitkään olevia vuokrasopimuksia. Venäjä ei sopimuksistaan luovu ja länsi koittaa saada maata sisällissotaan. Jotta pääsee “vapauttajana” marssimaan alueelle. Armeijoiden pitäminen Välimerellä ei ole halpaa lystiä, ja kustannusten peittämiseksi pitäisi saada luonnonrikkauksia.

  Saksan aikoinani istuin usein Irlantilaisessa pubissa. Sielä istui myös monta miehittäjävaltion kaveria, yksi lempinimeltään “Tank”. Ei liene vaikeaa arvata lempinimen alkuperää. Kun sitten Persianlahden sota alkoi aj hän tiesi olevansa ensimmäisessä porukassa joka sinne lähetettäisiin Saksan maaperältä, hän viimeistä iltaa istuessaan itki koko yön ja kertoi että ei halunnut lähteä sinne kuolemaan. Eikä ymmärtänyt miksi ylipäätään heidän piti sinne lähteä. Mutta koska oli aikoinaan allekirjoittanut typerän sopimuksen, luullen suojelevansa ihmisiä sodilta, hänen oli mentävä. Vasta Saksassa hän oli oppinut ymmärtämään “vihollista” jota piti valvoa. Ja tiesi kuka se oikea vihollinen on.

  Eipä ole Tankistä kuulunut sen jälkeen.

  • Keskivertosuomalainen on valmis mukisematta olemaan 20-30 vuotta velkaorja, kun ottaa asuntovelkaa ja hän maksaa korkona toisen mokoman. Hän ei omista edes yhtä elämänsä päivää määrätietoiselle tutkimukselle, miten toimii nykyinen velkaan perustuva rahajärjestelmä. Tuskin edes 1% väestöstä tietää kenen toimesta, missä ja miten rahat luodaan tyhjästä ja mihin rahat häviävät ja miksi pankki voittaa aina.
   Vasta kun suomalaiset nälkiintyvät kunnolla ja verta valuu kaduilla – vasta silloin ehkä suomalaiset heräävät juutalaismielisten koronkiskureiden ja niiden palkkaamien “demokraattisten” politiikkojen hypnoosista.

   • Pitää ihan kysyä, että miten kansallissosialistisessa järjestelmässä myönnettäisiin lainoja?

    • Minun ihannevaltiossa valtio omistaisi pankin ja lainaisi kansalaisille nollakorolla omaa rahaa, vakuuta vastaan tietenkin.

    • KS rahajärjestelmän tarkoituksena on palvella kansantaloutta ja yhteiskuntaa eikä mitään muuta. Minun ihanne KS-valtiossani rahaa saa lainata joko valtiolta tai säästökassalta, riipuen lainaajasta, projektin tarkoituksesta ja suuruudesta. Miten suurempi ja hyödyllisempi kansakunnan näkökulmasta tämä projekti on, sitä suurempi on valtion rooli siinä.
     Oletetaan, että olet nuori kansalainen on perustanut perheen ja tulossa on lapsia. Valtio voi kustantaa huomattavan osan asunnon hankinnasta, vaikka 90% ja loput saat korottomana lainana esim. kymmeneksi vuodeksi.
     Jos haluat ostaa jotakikn kulutustavaraa (auto): joudut olla säästökassan jäsen ja jonkun ajan kuluttua, säästettyäsi vaikkapa puolet, saisit toisen puolen lainaksi säästökassalta. Kassavaranto on ehdottomasti 100% keinottelun ja loisimisen estämiseksi, se on ehdoton vaatimus. Maksamasi korko menee säästökassaan l. yhteiseksi hyödyksi.

     Tärkeä on:
     – Rahaa järjestelmään luo valtiollinen Keskuspankki.
     – Valtion budjetin alijäämä rahoitetaan tästä Keskuspankista.
     – Valtion lainat saavat olla korollisia. Tästä korosta ei olisi vahinkoa kansantaloudelle, koska raha palautuu kansantalouteen.
     – Normaalitilanteessa uutta rahaa luodaan vain jo suoritettua työtä vastaan. Tämä toimii seuraavasti:
     a) Teet työtä työnantajalle, hän maksaa sinulle omista varoista ja ilmoittaa valtiolle esim kerran kuukaudessa, että tämän suuruiset maksut on suoritettu.
     b) Keskuspankki luo uutta rahaa, jonka määrä on yhtä kuin yhteenlasketut ilmoitetut summat (joku kerroin k on mahdollinen ja korjaa muutokset palveluiden/tavaroiden suhteessa olisi kompensoitu) ja luovuttaa tämän rahan valtion käyttöön.
     c) Valtio kuluttaa nämä rahat kiertoon omiin projekteihin, maksaa valtion työntekijöille, ostaa palvelut yms. ja tästä maksetaan sitten työntekijöille kohta a).

     Tässä järjestelmässä ei voi olla inflaatiota eikä deflaatiota ja yhteiskunnan kaikki tuotantopotentiaali on aina täydellinen.

   • pahempaa on vuokralla asuminen kun rahat menevät ahneille vuokraisännille

 8. Pörssi- ja valuuttakurssien romahdus on varmasti ollut kriisin taustavoimien tiedossa, jopa yksi kriisin tavoitteista. He saavat keinottelemalla haltuunsa suuria omaisuuksia Venäjällä. Kriisin kautta ajetaan myös sisään uusia kosher johtajia ja hankitaan ukrainalaisten hyväksyntä heille. Poliittisistä syistä apu Venäjältä on nyt poissuljettu ja Ukraina ajautuu IMF:n alaisuuteen ja velkaorjuuteen. Itsenäisyydestä ei ole tietoakaan.

  • Tässä on toinenkin hypoteesi tuosta “romahduksesta”. Gazprom ja Sberbank ovat osakeyhtiöitä, jotka ovat osittain ulkomaisessa ja osittain Venäjän valtion omistuksessa (suhde n. 50/50). Kun eilen paniikki iski pörssikeinottelijoihin (joiden ajattelua dominoivat vuorotellen pelko ja ahneus) ja Suomessakin kaikki kosher-mediat ulvoivat ja itkivät vapisevälla äänellä sekä osakekurssit tippuivat rajusti, kun nämä ulkomaiset sijoittajat myivät osakkeitä – ne osti… yllätys, yllätys – Venäjän valtio. Yhdellä vedolla Mr. Putin vuorokauden sisällä nosti Venäjän valtion osuutta näissä strategisen tärkeissä yhtiöissä huomattavasti. ja uusi omistussuhde on 40/60.

   Mr. Putin siis vähensi kosher-omistajien kuristusotetta Venäjästä ja samalla valtio pääsi eroon noin 10 miljardista dollarista, koska Putin tietää oikein hyvin, että dollarin päivät ovat luetut.

   • Mutta Venäjän oligarkit ovat ilmeisesti kaikki juutalaisia. Ainakin kaikki, ketkä tiedän. Esim. se Putinin judoystävä on viime aikoina paisunut Putinin muun lähipiirin kanssa. Minusta näyttää pahasti siltä, että Putin itse on kosher tai ainakin näiden oligarkkien marionetti. Sama Chabad-lahko määrää niin USA:ssa kuin Venäjällä ja kai Ukrainassa. Kaikkialla myös mafia rellestää.

    Pahaa pelkään, että koko Ukrainan kriisi on suunniteltu salaisisa pöydissä. Länsi ja Itä ikään kuin vääntäisivät kättä. Tämä johti Janukovitshin kauhuihin ja vastareaktioon sille.

    Minusta on mieletöntä syyttää kosher-nationalisteiksi Ukrainan nationalisteja vain siksi, että heidät ajettiin liittoon EU-Maidanin kanssa. Paljon enemmän kosheria minusta on niissä eurooppalaisissa nationalisteissa, jotka eivät näe Putinin läpi ja ajavat juutalaiseliitin etuja tukemalla Putinia ja hänen Venäjäänsä sokeasti. Aivan kuin vasurit, jotka valtamedia ja agitaatio huijasi hirviövaltio Neuvostoliiton kannattajiksi ja puolustajiksi.

 9. Ukrainan tilanne on todella kummallinen ja monimutkainen.

  Otetaan esimerkiksi Oikea Sektori, josta sai aluksi käsityksen, että se ei halua sitoutua länteen eikä Euroopan unioniin, mutta ei myöskään halua kumartaa itään, vaan ajaa aidosti itsenäistä ja kansallismielistä Ukrainaa. Luin lisäksi, että Oikea Sektori on uusnatsipuolue, joka on hyvin antisemitistinen, joten sen päästessä valtaan olisivat juutalaisvainot edessä.

  Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Oikea Sektori on ollut ja on yhteistyössä lännen globalistisen raha- ja valtaeliitin kanssa. USA on siis tukenut muka kansallismielistä liikettä Ukrainassa vain sen takia, että se on Venäjää vastaan. Yhteinen vihollinen yhdistää kuten aina.

  Se tässä ihmetyttää, että Oikean Sektorin puheet kansallismielisyydestä ja EU-vastaisuudesta ovat ilmeisesti olleet hämäystä. Onkohan Ukrainassa lainkaan aitoa kansallismielistä liikettä?

  Tässä kaikessa sekasotkussa on tietysti muistettava se, että valheiden ja disinformaation sekä false flag -hyökkäysten takia totuuden saaminen tapahtumista on hyvin vaikeaa.

  Jouko Piho

  Suomen Laillisuuspuolueen puheenjohtaja

  http://www.suomen-laillisuuspuolue fi

  • Kävin tsekkaan kotisivusi ja niiden perusteella olet äärikristitty sekä mahdollisesti sionisti, ainakin pro-israel henkinen kristitty. Valintojasi ohjaa vahvasti uskonto, siis uskot voimakkaasti johonkin mikä ei ole lähimainkaan totta, joten et pysty tarkkailemaan maailmaa objektiivisesti. En toivo Suomen johtoon noin sekaisin olevaa henkilöä, joten luovu heti leikistä.

 10. Ylläpito viheltää Piho-keskustelun tässä vaiheessa poikki, sillä henkilökohtaisuuksiin menevää tappelua ei sivuilla kaivata. -Toimitus

 11. Mainittakoon tuosta Ukrainan tilanteesta vielä sen verran, että varsinaisia “uusnatseja” olivatkin, kun virkaatekevä pääministeri on juutalainen.

 12. http://grizzom.blogspot.fi/2014/03/world-view-foundations-20140305.html

  Tässä Golden Dawnin perustaja (ei enää kuulu johtoon, koska oli aidon kansallissosialismin kannattaja) kertoo suoran käden tietoa Ukrainasta. Hän on ollut siellä paljon ja tunee paljon ihmisiä ja nyt on 5 päivää ollut siellä. Etenkin selvitetään kansallisten ryhmittymisen toimintaa. Heitä ollaan nyt syrjäyttämässä täysin vallasta, vaikka je olivat kumouksen selkäranka. He liittyivät protesteihin, kun ne muuttuivat hallituksen vastaisiksi ja tilanne kärjistyi hallituksen kaatamiseksi. EU ja Nato ei heitä innosta.

  Janukovitshin paettua löytyi dokumentteja siitä, että hän oli jo määrännyt 22000 sotilasta ja poliisia (erikoisjoukot) murskaamaan koko mielenosoituksen. Lisäksi löytyi todisteita tuhlailusta ja korruptiosta ym. Erityisen mielenkiintoista on se, että päinvatsaisista puheista huolimatta Janukovitshin vaalit olivat erittäin epärehelliset. Mies tuntee tapauksen, jossa naista vaadittiin muuttamaan vaalitulos eräällä paikkakunnalla. Kun hän ei suostunut, hänet uhattiin tappaa. Hänen erottuaan seuraaja julisti janukovitshin saaneen 35 % äänistä eikä oikeaa 15 %. Samoin tapahtui lukemattomissa paikoissa.

 13. Jos koko maailman valtamedia hyökkää Israel-fanien kanssa jotain porukkaa vastaan, saattaa tämä porukka olla ihan ok. Juutalaisvainoilla uhkailu on surkeaa propagandaa. Totta kai noiden täytyy tehdä sopimuksia uusien vallanpitäjien kanssa. Ovathan he hallituksessakin. Politiikka on mahdollisuuksien taidetta. GD on saanut tukea venäjältä, joten se ilmeisesti joutuu myötäilemään sitä. En ymmärrä, mitä vikaa on siinä, että nämä miehet suistivat tuon hirviön nimeltä Janukovitsh vallasta. Idän ja Lännen juutalaiseliitin välissä on vaikea toimia. Totta kai Ukraina valitsee lännen. Tilanteessa heidän kansallisten ryhmien yhteen hiileen puhaltaminen olisi tärkeää. Vain silloin ei ole kenelläkään poliittista kykyä nitistää nationalisteja. Venäjällähän uhotaan koko Ukrainan kulttuurin tuhoamistra. Hämmästyin, kun jossain tunnetuilla nationalistisivuilla ulkomailla myös väitettiin ukrainalaisten jouavat mennä ja että heistä ei ollisi mihinään jne.

Comments are closed.