Koti Uutisia Kuljetusfirma kieltäytyy kuljettamasta maahanmuuttajalähiöön Ruotsissa

Kuljetusfirma kieltäytyy kuljettamasta maahanmuuttajalähiöön Ruotsissa

2

Uusi Suomi uutisoi perjantaina “oudosta tapauksesta” Ruotsissa. Kuljetusfirma Schenker on ilmoittanut, etteivät he suostu enää kuljettamaan Rinkebyn lähiöön Tukholmassa. Perusteeksi he kertovat, ettei firma pysty takaamaan kuljettajiensa turvallisuutta. Schenkerin viestintäjohtaja Pierre Olsson kertoi Dagens Nyheter -lehdelle, ettei kuljettajat enää uskalla mennä alueelle.

Olssonin mukaan paikallinen “nuorisojengi” on hyökännyt toistuvasti Shenkerin kuljettajien kimppuun viime aikoina. Pahimmassa tapauksessa “nuorison” koettaessa varastaa firman pakettiautoa loukkaantui työntekijä vakavasti. Poliisi ilmoitti etsivänsä nuoria tummaihoisia miehiä epäiltyinä rikoksesta. Tämän tapauksen jälkeen vartiointifirma Securitaksen työntekijät kulkivat mukana turvaamassa kuljetusfirman työntekoa, mutta heidän oltuaan turvaamassa hyökkäyksen kohteeksi joutunutta kuljetusta päätti Securitas lopettaa kuljetusten turvaamisen.

Vuonna 2009 Rinkebyn asukkaista 89 prosenttia oli ulkomaalaisia.

Lue myös:

Mellakoita maahanmuuttajalähiössä Ruotsissa
Mellakointi jatkuu Tukholmassa
Jälleen rotumellakoita Tukholmassa

2 KOMMENTIT

  1. Itse tästä aiemmin jo luinkin… ei voi kuin nauraa kuinka pahasti Ruotsi on kussut maansa. Toivotan kaikkea hyvää ja onnea SMR:lle taistelussa Ruotsin puolesta! Vihollisia on paljon, mutta laatu korvaa määrän!

  2. No niin, tässä on tulos. Ruotsin ensimmäinen virallinen slummi on muodostunut. Kukahan seuraavaksi katkaisee kuljetukset alueelle. Vähän ajan kuluttua väki on alueella omillaan ja siitä alkaa likehdintä alueen ulkopuolelle.

Comments are closed.