Koti Artikkelit Kuka on aivopesty?

Kuka on aivopesty?

8

Eräs melko tavallinen argumentti asiamme vastustajilta, niin sanotuilta antirasisteilta tai valkoisten vastaisilta on, että me kansallismieliset olisimme aivopestyjä. Väitetään, ettei meillä ole lainkaan omia mielipiteitä; ettemme osaa ajatella kriittisesti ja että nielemme kaiken, mitä meille tarjotaan.

AK_aivopesty

Aina, kun kuulen argumentin, on se mielestäni aika lailla ironinen. Ovatko he itsekään ajatelleet loppuun asti sanomaansa, ja miksi pirussa he ajattelevat niin kuin ajattelevat? En ole henkilökohtaisesti saanut kansallismielistä kasvatusta, ja minusta tuntuu, että aika harvat sitä saavatkaan. Keskustellessa ideologisten tovereiden kanssa tulee ilmi, että yleensä asia on aivan päinvastoin; vanhemmat ovat suhtautuneet hyvin vihamielisesti kansallissosialismiin ja lapsensa sitoutumiseen asialle. Emme siis ole voineet tulla kansallissosialististen vanhempiemme aivopestyiksi.

Sen sijaan on melkoista, kun vanhemmat aivopesevät perheen lapset uskomaan kaikkien samanarvoisuuteen ja vallitsevan järjestelmän erinomaisuuteen. Voisiko mahdollisesti olla niin, että ne, jotka syyttävät meitä aivopestyiksi, ovatkin itse indoktrinoituja? Tämän päivän koulut, joihin meidät kaikki pakotetaan menemään oppivelvollisuuden suorittamiseksi, ovat erittäin vahvasti kansallisten arvojen vastaisia. Propaganda vain yhden rodun olemassaolosta, natsien pahuudesta ja homoseksuaalisuuden täydellisestä normaaliudesta ja luonnollisuudesta kuuluu opetussuunnitelmaan. Tällä meitä kaikkia taatusti ruokitaan ainakin kymmenen vuoden ajan opettajien, rehtoreiden, luennoitsijoiden ja koulukirjojen avulla.

Ei siis ole mahdollista, että meidät olisi koulussa aivopesty kansallissosialisteiksi. Kuten sanottua, toisen puolen aivopesu on hyvin intensiivistä kouluaikana, jonka muuten sanotaan olevan ihmisen elämän tärkeintä aikaa, jolloin mielipiteet alkavat muodostua. Ystävyyssuhteet voivat toki vaikuttaa elämänvalintoihin ja mielipiteisiin.

En voi puhua kaikkien puolesta, mutta itse heräsin aivan omin avuin. Minulla ei ollut ainuttakaan ystävää, joka olisi ollut kansallissosialisti ja joka olisi yrittänyt ylipuhua minua johonkin, vaan löysin ongelmia ja etsin totuuden omasta tahdostani.

AK_aivopesty2

Kun jopa ystävät tuuppivat oikeaan suuntaan, sen voi melkein laskea aivopesuksi verraten aikaisemmin mainittuun koulun indoktrinointiin. Jollain tapaa on jonkun kaveriporukasta siis avattava silmänsä itse, aivan kuten minä tein. Emme siis ole sitoutuneet taisteluun siksi, että ystävämme olisivat meidät aivopesseet. Sen sijaan on hyvin tavallista, että “kavereiden” painostuksesta mielipiteitä aletaan laimentaa. Ympäristön puolelta siis esiintyy aktiivista antikansallismielistä aivopesua.

Edelleen huomaamme, ettei ole olemassa ainuttakaan Hollywood- tai SF-filmiä, joka olisi kansallismielinen. Ei myöskään ole tehty TV-ohjelmaa, perustettu radiokanavaa tai jotakin helposti saatavilla olevaa sanomalehteä, joka olisi asennoitunut sympaattisesti asioille, joiden puolesta taistelemme. Näin siis onkin joskus vaikeaa löytää mediaa, joka ei olisi ruotsalaisvastainen. Onkin sula mahdottomuus, että media olisi aivopessyt meidät kansallissosialisteiksi. Joka tilanteessa, oli sitten kyseessä jalkapallo-ottelu, ruoanlaitto-ohjelma tai uutiset, media tuputtaa monikulttuuria ja kaikkea, mikä on kansallisten etujen vastaista. Se on tosiasia.

Mikä tämän kaiken lopputulos on? Kyllä, se on se, ettei valkoisten vastaisilla, massamaahanmuuttointoilijoilla ja poliittisesti korrekteilla idiooteilla yleensä ole yhtäkään mielipidettä, jonka he olisivat muodostaneet itse. Sen sijaan he ylpeästi toitottavat papukaijan lailla sitä, minkä he ovat oppineet lapsesta saakka – koulussa, TV:n edessä ja sanomalehdistä. Monikulttuuri on fantastista – natsit ovat pahoja!

Jos sinä, joka luet tätä, olet sitä mieltä, että massamaahanmuutto on parasta, mitä maallemme on koskaan tapahtunut ja että patriootit ovat ilkeimpiä ihmisiä, joita maa päällään kantaa, ja väität joka paikassa, että “natsit ovat aivopestyjä”, kehotan sinua kommentointipalstalla selittämään, mitä tarkoitat. Kuka meidät on aivopessyt ja miten? Odotan jännityksellä vastaustanne. Niin kauan, kuin annatte minulle vain ontuvia selityksiä, pitäydyn ehdottomasti siinä vakaumuksessa, että te olette niitä, joita on aivopesty.

 

Simon Lindberg

Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. Loistava artikkeli aiheesta, jota ei liikaa voida käsitellä. Itsekin aihetta monesti miettinyt, ja tuskaillut kerran jos toisenkin monikulttuurisuuden kannattajien säälittävien argumenttien ja hyvin herkästi nousevan “natsikortin” kanssa. Luonnollinen maailmankatsomus ei vaadi aivopesua, toisin kuin kulttuurien ja kansojen hävittämiseen pyrkivä modernin ihmisen ajatusmaailma.

 2. Itse muistan juuri historian tunneilta, miten luokalleni opetettiin, että kansallissosialistit vihaavat ja haluavat tuhota eri kulttuurit ja ihmisrodut. Kysyin sillon itseltäni, että miksi joku kannattaisi tämmöistä ideologiaa; päätin kuitenkin itse ottaa asioista selvää ja huomasin, että kansansosialismi ei ollut mitään sellaista, mitä minulle oltiin opetettu. Sen sijaan se perustuu uskollisuuteen ja rakkauteen omaa kansaa kohtaan ja toisten kulttuurien ja rotujen kunnioittamiseen.

 3. Tykkään artikkelista erityisesti sen takia, että oma polkuni kansallissosialismin aatteeseen on kulkenut Simon Lindbergin kuvaamalla tavalla. Oikeudenmukaisutta etsivät ihmiset, jos totuuden etsinnöissä ovat riittävän rehellisiä ja loogisesti ajattelevia tutkijoita, lopulta löytävät kansallissosialismin. Ne, jotka eivät ole aatetta löytäneet, ovat joko vähemmän älykkäitä ja siksi kieltäytyvät yhteiskunnan ennakkoluulottomasta tutkimisesta. Tai sitten he ovat vain tavallisia opportunisteja.
  Se, miten perusteellisesti tavisten aivot on pesty juutalaisten hallistemissa maissa on suorastaan hämmästyttävä. Kun itse on herännyt juutalaisten hypnoosista, niin muut kanssaihmiset näyttävät ihan ohjelmoiduilta robotteilta, orjilta, jotka eivät edes ymmärrä, että he ovat orjia. Toivoa on sikäli, että kun ihminen kerran herää tuosta hypnoosista, se ei enää vaivu siihen, vaan herättää muita.

 4. Loistava artikkeli Simonilta! Monelle meille on varmastikin yhteistä juuri se, että me olemme itse alkaneet kyseenalaistamaan yhteiskunnan epäkohtia ja omin silmin nähneet miten esi-isiemme vaivalla vapaaksi taistelemaa maata, kansaa ja sen aikaansaannoksia tuhotaan. Kukaan, joka näkee tämän alkaneen tuhon, ei voi vain seistä hiljaa ja hyväksyä tätä!

 5. Nykyäänhän se on juuri niin, että lapsia ja nuoria todellakin aivopestään koulussa sillä, että natsit ovat maailman hirveimpiä ihmisiä, ja heitä myös aivopestään jatkuvalla propagandalla olemaan myönteinen monikulttuurisuutta, homoja, ym. kohtaan. Samoin aikuisiakin: Lehdistä saa joka päivä lukea monikulttuurisuusmyönteistä roskaa, TV:stäkin tulee sitä samaa propagandaa joka päivä, samoin radiosta, ja elokuvista. Kun on eri mieltä näiden aivopestyjen ihmisten kanssa, niin on muka heti “aivopesty” ja “ahdasmielinen”. Ja yleensä mukaan vetäistään myös natsi- ja rasistikortti, ja muuta samantapaista roskaa, vaikka nämä aivopestyt henkilöt itse toitottavat kuin papukaijat sitä, mitä heille on kerrottu koulussa, tai mitä he ovat lukeneet vaikka Helsingin Sanomista tai nähneet televisosta.

 6. Oikein suututtaa, kun nykymedia vain tuputtaa kurkun täyteen julkihomoja ja maahanmuuttajia ja sitä, kuinka on hyväksyttävä kaikenlaiset eri ihmiset. Jokaisessa nykyajan elokuvassa on väh. yksi “kiintiöneekeri”, ettei elokuvan tekijöitä pidetä rasistisina. Saksan oppikirjassa on ainakin puolet haastatelluista maahanmuuttajia, ettei kirjoittajia leimata natseiksi. Suomalainen, ylpeä, valkoinen ihminen on automaattisesti rasisti, miksi? Onko väärin olla ylpeä omasta rodustaan ja maastaan?

 7. Täällä myös yksi herännyt,ja melko peloissani siitä mitä vauhtia ollaan menossa päin….ja me vaan kiltisti keskustelupalstoilla ihmetellään maahanmuuttoa…no kun se on tarkoituskin,vastakkaiasettelu…hajottaavat meidät ensin niin on sitten helppo hallita…
  Suomen poliitikot,pellejä käsikassaroita vaan isojen poikien pelissä. T.Soinia lainatakseni- “-Maailmassa on niin suuriaï intressejä että se,joka uskaltaa haastaa nykyisen ajattelun,on vaarassa.

Comments are closed.