Koti Kuinka sinä voit auttaa?

Kuinka sinä voit auttaa?

Tarvitsemme apuasi Kansallisen Vastarinnan kehittämisessä paremmaksi ja laajemmaksi sähköiseksi verkkojulkaisuksi. On olemassa useita tapoja, joilla voit auttaa.

 

 

Pidä silmällä paikallisia sanomalehtiä

Emme voi seurata kaikkia sanomalehtiä Suomessa, minkä vuoksi on tärkeää, että luet paikallista sanomalehteäsi ja jaat tietosi kanssamme. Mikäli luet ulkomaisia sanomalehtiä, voit seurata myös niistä mielenkiintoisia uutisia. Kerro meille alueesi tapahtumista, joista valtamedia ei tahdo puhua!

 

Kuvittajat ja valokuvaajat

Tarvitsemme taiteellisia ihmisiä, joilla on kuvitus- ja piirtämistaitoja. Tarvitsemme myös valokuvaajia. Lähetä kuviasi meille, jos uskot, että ne voisivat olla käyttökelpoisia julkaisussamme tai muussa materiaalissamme. Valokuvien ei välttämättä tarvitse rajoittua aktivismivalokuviin taikka muihin yhteiskunnallisiin tapahtumiin. Voit valokuvata Suomen kaunista luontoa, muistomerkkejä ja arkisia asioita. Voit ottaa valokuvia myös poliitikoista ja muista tunnetuista henkilöistä, jotka voivat olla kannaltamme mielenkiintoisia.

 

Oletko ammattilainen jollakin osa-alueella?

Tiedätkö paljon esimerkiksi maanviljelystä tai maanpuolustuksesta? Voit keskittyä sinulle vahvimpaan osa-alueeseen ja kirjoittaa siitä meille. Voit myös toimittaa meille taustatietomateriaalia aiheesta, ja toimittajamme voivat tulevaisuudessa hyödyntää sitä.

 

Voit toimia kääntäjänä

Mikäli osaat hyvin kieliä, voit toimia myös vapaaehtoisena kääntäjänä Kansalliselle Vastarinnalle. Kääntäjiä tarvitaan aina lisää.

 

Tutkimustyö

Seuraa yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia ilmiöitä. Soita ja haastattele viranomaisia, päättäjiä ja eri alojen ammattilaisia, tee tutkivaa journalismia! Voit pyytää esitutkintapöytäkirjoja tai päätöstä oikeuden tuomiosta, kun kansallismielisiä kiinnostava rikos on tapahtunut. Olemme erityisesti kiinnostuneita seuraavista aiheista: maahanmuutto, talous, työllisyys ja hyvinvointi, EU-tapahtumat, virkamieskorruptio, monikulttuurinen väkivalta suomalaisia kohtaan ja maanpuolustus. Voimme esimerkiksi julkaista sivuillamme raiskaajan kuvan ja nimen, koska poliittisesti korrekti media ei lähes koskaan niin tee. Kuvan voi hankkia kahdella tavalla: joko tilaat henkilön passikuvan, tai sitten valokuvaat henkilöä oikeuden ulkopuolella. Voit myös vierailla käräjäoikeudessa ja eri oikeusasteilla hakiessasi tietoa mielenkiintoisista tapauksista. Eräät tapaukset ovat sensuroituja ja säilytetty mediapimennossa, mutta voit saada tietoa asiasta, mikäli käyt oikeuden säilyttämää materiaalia läpi ympäri maata.

 

Pidä silmällä viranomaisia

Mitä tapahtuu maahanmuuttovirastossa? Mikäli sinulla on aikaa, voit vierailla siellä. Onko media peitellyt jotain? Millainen ilmapiiri on? Selvitä toiminnan taustoja, pyydä hallinnollisia asiakirjoja jne.

 

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kirjoittaa Kansalliselle Vastarinnalle, voit ottaa meihin yhteyttä ja voimme kertoa seikoista, joita sinun pitää ottaa huomioon kirjoittaessasi. Älä pahoita mieltäsi, mikäli emme julkaise artikkeliasi. Pidämme myös oikeuden muokata lähetettyä materiaalia.

 

Internet

Mikäli sinulla on oma verkkosivu, voit linkittää Kansallisen Vastarinnan verkkosivun sinne. Voit myös vierailla keskustelufoorumeilla ja mainostaa Kansallista Vastarintaa. Voit julkaista tämänhetkisiä artikkeleita verkkosivuiltamme ja lainata lähdettä linkin kanssa. Tykkää meistä Twitterissä, VKontaktessa ja GABissa ja jaa  päivityksiämme sosiaalisessa mediassa.

 

Taloudellinen tuki

Kansallinen Vastarinta tarvitsee kehittymistään varten rahallista tukea. Arvostamme kaikkia lahjoituksia, niin pieniä kuin suuriakin. Voit tukea toimintaa liittymällä tukijäseneksi tai lahjoittamalla bittimaatilla. Lisätietoja tukijäsenyydestä ja lahjoituksista osoitteesta: rekrytointi[at]vastarinta.com