Koti Artikkelit Kuinka estää valkoisten kansanmurha?

Kuinka estää valkoisten kansanmurha?

4

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettivät “rasisminvastaista viikkoa”. Vastarintaliikkeen aktiivit ja tukijat viettivät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa.

hki14128361

Vastarintaliike on kampanjoinut valkoisten kansanmurhaa vastaan “rasisminvastaisina viikkoina” nyt jo kolmatta vuotta. Kampanjaperinne aloitettiin vuonna 2014 siksi, ettei kukaan pyrkinyt aiemmin aktiivisesti torjumaan Punaisen Ristin, hallituksen ja koulutoimen propagandaa, joka suunnattiin erityisesti nuoriin.

Kampanjamme on joka vuosi koostunut useista toimintamuodoista, kuten katuaktivismista, maahanmuutto-ongelmaan keskittyvästä propagandamateriaalista sekä sosiaalisesta mediasta. Tänä vuonna kansallismieliset ovat torjuneet kulttuurimarxistien valheita erityisen intensiivisesti SPR:n luomalla #milloinviimeksi-hashtagilla. Toinen uusi elementti kampanjassamme oli Suomalaisapu, joka on kansallismielinen vastine Punaisen Ristin kaltaisille suomalaisvihamielisille ryhmille.

Kevään kampanjan ytimessä on tietysti ollut Euroopan siirtolaiskriisi. Olemme tiedottaneet suomalaisia muun muassa terrorismin ja pakolaistulvan todellisista syyllisistä uunituoreella Vastamedia-julkaisullamme. Koska suomalaiset koulut ovat kannustaneet valkoisia nuoria seurustelemaan laittomien siirtolaisten kanssa, olemme jakaneet myös tietoa afrikkalaisten sukupuolitautitilastoista.

Kampanjaviikko lähti käyntiin jo lauantaina 19. päivä, kun nettiradio-ohjelmamme Studio 204 haastatteli Etelä-Afrikan valkoisia avustanutta vapaaehtoista. Täysimittaisen version haastattelusta voi kuunnella alla. Lauantaina ilmestyi myös Vastamedia-julkaisumme, jota jaettiin Helsingissä järjestämässämme katutapahtumassa.

 


 

Lauantain jälkeen aktivismi jatkui verevänä päivittäin eri puolilla Suomea. Paikalliset aktivistiryhmät järjestivät omia katutapahtumia, joissa jaettiin esimerkiksi Vastamediaa ja muuta tietoa Euroopan siirtolaiskriisistä. Ryhmät järjestivät näyttäviä propagandatempauksia maahanmuuttoa vastaan. Esimerkiksi Jyväskylän aktivistiryhmä kävi eristämässä monikulttuurikeskus Glorian ja Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän-aluetoimiston sisäänkäynnit. Järjestö otti osaa myös yhteensä kolmeen Rajat kiinni! -tapahtumaan oman banderollinsa kanssa.

Rakentavaksi vastapainoksi kriittiselle sanomalle järjestimme myös Suomalaisapu-toimintaa. Suomalaisavun vapaaehtoiset järjestivät useissa eri kaupungeissa ruokakeräyksiä, jotka saivat hyvin positiivista palautetta paikallisilta. Ruokalahjoitukset toimitetaan suomalaisille, jotka tappavaa maahanmuuttopolitiikkaa tekevä hallitus on hylännyt. Tarkat kuvaukset viikon tapahtumista voit lukea aktivismiraporteista: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Tärkein viestimme suomalaisille kampanjaviikolla oli, ettei hallituksen maahanmuuttopolitiikka ole demokraattista eikä sitä tehdä “inhimillisistä” syistä. Vapaiden rajojen politiikka on kyynistä hyväksikäyttöä, jonka uhreja ovat niin suomalaiset kuin siirtolaiset. Hyväksikäyttäjiä ovat parasiittimaisesti toimivat poliitikot, pankkiirit ja suuryritykset, joille valkoisten hävittäminen on itseisarvo ja joille raha merkitsee enemmän kuin oma kulttuuri sekä verenperintö. Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander jopa totesi Ylelle 24.4.2013, että “maahanmuuttajat ovat halpaa työvoimaa ja pitävät siltä osin työvoimakustannuksia kurissa”.

Muun muassa Suomessa toimiva Barona-konserni onkin jo häpeilemättä yhdistänyt turvapaikka- ja halpatyövoimabisneksen. Baronan omistama Luona Oy ylläpitää kaupallista vastaanottokeskusta, josta Barona Oy värvää väkeä henkilöstövuokraustoimintaan polkuhintaan. Samalla kasvava joukko suomalaisia kärsii kodittomuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä ja paisuvista elämisen kustannuksista. Baronan kaltaisten yhtiöiden toiminta on maanpetoksellista.

 

Matalan intensiteetin kansanmurha

Kuten olemme kampanjan aikana tiedottaneet, merkitsee Euroopan siirtolaispolitiikka matalan intensiteetin kansanmurhaa. Valkoinen alkuperäisväestö korvataan paljon nopeammin lisääntyvällä siirtolaispopulaatiolla. Etelä-Afrikan kohtalo osoittaa, mihin politiikka tulee johtamaan: siellä mustat ovat murhanneet Apartheidin kaaduttua jo reilusti yli 70 000 valkoista. Valkoisella väestöllä ei ole liikkumisenvapautta, ja he joutuvat elämään jatkuvassa pelossa vankiolosuhteissa mittavien turvatoimien ympäröiminä.

Punaisen Ristin ja poliitikkojen “rasisminvastaisuudessa” ei ole kyse ihmisoikeuksista tai vainottujen auttamisesta. “Rasisminvastainen viikko” on todellisuudessa valkoisten vastainen viikko, sillä eliittiä ei lainkaan kiinnosta valkoisten eteläafrikkalaisten kohtalo. Taloudellisesta riistosta ja väkivaltaisesta rotuvainosta huolimatta valkoiset lainkuuliaiset eteläafrikkalaiset eivät saa turvapaikkaa Suomesta. Turvapaikat ja sympatia on varattu vain afrikkalaisille ja arabeille siitä huolimatta, että he syyllistyvät esimerkiksi raiskauksiin 17 kertaa valkoisia useammin.

Valkoisiin kohdistuva raakuus ei ole rajoittunut vain Etelä-Afrikkaan. Noin 30 eurooppalaista kuoli viidessä eri terrori-iskussa jo tämän vuoden viitenätoista ensimmäisenä päivänä. Vaikka iskuissa on kuollut myös ei-valkoisia, ovat valkoiset olleet ilmiselvästi kohteina. Iskut on kohdistettu paikkoihin, joissa eurooppalaiset turistit ja työntekijät kerääntyvät. Siirtolaisvirtojen vuoksi väkivaltaista terrorismia tehdään yhä useammin Euroopan maaperällä. Vaikka terroristien propagandassa puhutaan islamilaisesta “uskonsodasta”, ovat Euroopan “islamistiset” terroristit käytännössä aina alkuperäisväestöä vihaavia maahanmuuttajia. Perimmäiset syyt väkivallalle ovat etnisiä, eivät uskonnollisia.

Tilanne tulee vain pahenemaan, sillä Suomen “oikeistohallituksella” ei ole uskallusta eikä halua pelastaa maatamme. Oikeistolaisuus ei merkitse isänmaallisuutta, vaikka perussuomalaisten kaltaiset puolueet näin mielellään väittävät. Jaottelu oikeistoon ja vasemmistoon on kuollut – nyt tarvitaan kolmatta tietä, kansallissosialismia.

Kielteinen turvapaikkapäätös ei riitä tunkeutujan häätämiseksi pois Suomesta. Korkein hallinto-oikeus päätti jo vuonna 2012, että mikäli kielteisen päätöksen saanut tunkeutuja ei halua lähteä Suomesta eikä vastaanottava maa suostu pakkopalautukseen, on tunkeutujalle myönnettävä “tilapäinen” oleskelulupa. 1990-luvulla Suomeen saapuneet somalit eivät ole lähteneet kotiin, vaikkei Somaliassa ole edes sotaa. Helsingin Sanomien mukaan joka kolmas kielteisen päätöksen saanut piiloutuu virkavallalta ja jää asumaan Suomeen laittomasti. Perheenyhdistämisten vuoksi pakolaisten määrä nousee moninkertaiseksi.

Maahanmuuttovirasto, hallitus ja Suomen Punainen Risti eivät edes esitä olevansa kansan asialla. Uusia vastaanottokeskuksia perustetaan sellaisiinkin kuntiin, joissa päättäjät ja asukkaat vastustavat niitä. Suomen hallitus oikeuttaa olemassaolonsa kutsumalla itseään “demokraattiseksi”, vaikka vastaanottokeskustyrannia osoittaa, että “kansanvalta” on Suomessa pelkkä irvokas vitsi.

Mitä “rasisminvastainen viikko” siis todella merkitsee? Se on upporikkaan eliitin propaganda-ase, jolla syyllistetään isänmaallisia suomalaisia ja jolla oikeutetaan suomalaisten työntekijöiden korvaaminen ulkomaalaisella orjatyövoimalla.

lasu3 lahtirasvas3 jklrasvas1 jklrasvas3 hkirasvas2 hki14130779 hki14130781

Kansallismielisyyttä Eurooppaan ja kehitysmaihin

Kieroutuneinta “rasisminvastaisessa” ideologiassa on se, että juuri “rasismia” vastaan saarnaavat hallitukset ja järjestöt ovat itse synnyttäneet siirtolaispaineen tuhoamalla kehitysmaiden edellytykset taloudelliseen itsenäisyyteen. EU:n, YK:n ja Maailmanpankin kaltaiset kansainväliset instituutiot eivät ole riistäneet ainoastaan länsimaiden itsenäisyyttä ja oikeutta kansallismieliseen politiikkaan. Eliitti on tehnyt saman myös Lähi-idän ja Afrikan maille pakottamalla nämä velkaantumaan monikansallisille pankeille ja riistämällä näiden luonnonvarat. Tämä on myös Vastamedia-julkaisumme ydinviesti.

Eliitti on toisin sanoen tuhonnut kehitysmaat kieltämällä niiltä nationalismin, pakottamalla ne epäoikeudenmukaisiin kauppasopimuksiin ja ryöstämällä niiden varallisuuden. Tämän jälkeen eliitti päätti avata Euroopan portit ja hukuttaa länsimaat sopeutumiskyvyttömiin pakolaisiin, joista tehdään suuryhtiöiden orjatyövoimaa. Massiivisen kansainvälisen hyväksikäytön politiikalle täytyi tietysti rakentaa sievä ja ihmisenkasvoinen julkisivu, jottei kansa nousisi vastarintaan. Hyväksikäyttäjät leimaavat riistoa ja pakolaistulvia vastustavat kansallismieliset “rasisteiksi” ja markkinoivat politiikkaansa “rasisminvastaisen viikon” kaltaisilla kampanjoilla, joissa suklaasilmäiset “valtterit” toimivat kyynisten pankkiirien kiiltokuvapoikina.

Pakolaistulvan mekanismit ovat lopulta varsin yksinkertaisia. Amerikan johtama kansainvälinen yhteisö on kieltänyt valtioita kansallistamasta luonnonvarojaan ja pankkitoimintaansa. Toisinaan käskyä ei ole toteltu; tunnettuja esimerkkejä ovat Muammar Gaddafin Libya, Muhammad Mossadeqin Iran ja Jacobo Árbenzin Guatemala. Yhdysvallat tuhosi heidän hallintonsa järjestämällä vallankaappaukset, joiden myötä valta siirtyi lännelle ja monikansallisille pankeille uskollisille nukkehallitsijoille. Varoittavien esimerkkien avulla valtaosa hallitsijoista on onnistuttu pitämään nöyränä.

Kehitysmaat pakotettiin toisen maailmansodan jälkeen ottamaan Kansainväliseltä valuuttarahastolta ja Maailmanpankilta niin suuria dollarilainoja, ettei niiden takaisinmaksu ollut käytännössä mahdollista. Maksuvaikeudet johtivat keinotekoiseen “velkakriisiin”. Pankit kertoivat velallisille, että niiden tulisi hoitaa kriisiä myymällä lisää luonnonvarojaan ulkomaille, hävittämällä julkinen sektori (muun muassa terveydenhuolto ja koulutus) ja ennen kaikkea leikkaamalla työntekijöiden palkkoja.

Tärkeä “velkakriiseihin” johtanut tekijä on ollut Yhdysvaltojen johtama “kehitysapuohjelma”, joka on “rasisminvastaisen viikon” tavoin hyväntekeväisyydeksi naamioitua riistoa. Monet luulevat, että “kehitysapu” merkitsee lännen pyyteetöntä lahjoitusohjelmaa, jonka tavoitteena on luoda Afrikkaan teollistuneita hyvinvointiyhteiskuntia. Todellisuudessa apurahat ovat pankkilainoja, joilla velallisten valtioiden poliittinen itsenäisyys on riistetty. Velkaporkkanasta tulee keppi, mikäli kehitysmaat eivät suostu tekemään pankkien vaatimaa politiikkaa ja esimerkiksi leikkaamaan kansalaisten palkkoja.

Näin “kehitysapua” tarjonneet “hyväntekijät” ovat tuhonneet kehitysmaiden edellytykset rakentaa yhteiskuntia, joissa kaikki voivat elättää itsensä rehellisellä työllä. Kun palkat laskevat ja elämisen kustannukset kohoavat, lähtee yhä useampi etsimään parempaa elintasoa Euroopasta. Täällä “hyväntekijät” ilahtuvat uudesta orjatyövoimasta. “Hyväntekijät” perustavat kaupallisia vastaanottokeskuksia ja antavat komeita julkilausumia “rasisminvastaisella viikolla” – ja samalla taustalla kuuluu kassakoneen kaunis ääni.

Radikaali kansallismielisyys on ainut vastavoima kurjistumisen kierteelle niin Euroopassa kuin kehitysmaissa. Nationalistisen Kansallisen vapautusrintama -puolueen (FLN) johtama Algeria alkoi 1970-luvulla vaatia sinnikkäästi kehitysmaille oikeutta tehdä nationalistista talouspolitiikkaa. Hanke sai nopeasti laajaa kannatusta kymmenissä kehitysmaissa.

Vuonna 1974 Algerian nationalistijohtaja Houari Boumédiènne alkoi ajaa “uuden taloudellisen maailmanjärjestyksen” (New International Economic Order, NIEO) perustamista. NIEO-ohjelmaa pidettiin kolmannen tien vaihtoehtona sekä lännen kapitalisteille että monissa kehitysmaissa suurta kannatusta nauttineille kommunisteille. Tavoite oli, että valtiot saisivat itse päättää luonnonrikkauksien käytöstä ja rakentaa omavaraisuuteen perustuvan talousjärjestelmän. Monikansallisten pankkien valta-asema olisi murskattu.

NIEO-hanke ei onnistunut, sillä kansainvälinen vihollinen oli lopulta liian voimakas. Valtiot pakotettiin sionistisen Yhdysvaltojen ja pankkien prostituoiduiksi. Taistelu kuitenkin jatkuu yhä, ja monessa mielessä kansallismieliset Suomessa ja vaikkapa Algeriassa ovat samassa veneessä: monikansalliset pankit on tuhottava ja pakolaisvirrat käännettävä takaisin. Maahanmuuttajien on palattava kotimaihinsa rakentamaan kestäviä, omavaraisia ja kansallismielisiä yhteiskuntia – nykyinen maahanmuuttopolitiikka hyödyttää vain eliittiä.

tre14131696 hki14131654 hki14131653 tre14131698

Taistelu korruptoitunutta hallitusta vastaan

Siirtolaiskriisin takana piilevät ongelmat ovat siis kansainvälisiä, ja ainut ratkaisu on kansallismielinen politiikka. Valtioiden Euroopasta Afrikkaan on lunastettava poliittinen itsenäisyytensä kansainväliseltä viholliselta. Kun pankeilla ei ole enää ketään, ketä riistää, menettävät ne välittömästi varallisuutensa ja poliittisen vaikutusvaltansa.

Kun monikansalliset pankit kaatuvat, menettävät Stubbin, Soinin ja Sipilän kaltaiset maanpetturit voimakkaimman liittolaisensa. Tällöin kansanvihollisten hallitus voidaan korvata kestävällä ja kansallismielisellä poliittisella järjestelmällä.

Juuri tästä syystä kansanmurhan vastaisen teemaviikon aloittaneessa mielenosoituksessamme vaadittiin pankkijärjestelmän kansallistamista. Niin Suomen kuin kehitysmaiden poliittinen historia osoittaa, että poliittinen valta on niillä, jotka päättävät rahasta ja kierrossa olevan rahan määrästä. Nyt valta on monikansallisilla pankeilla, joten kaikki hallitukset Liettuasta Libyaan tekevät samaa, yhdenmukaista ja epäkansallismielistä politiikkaa, jota kutsutaan demokratiaksi.

Me saamme valita nimellistä valtaa nauttivista nukkehallitsijoista muutaman vuoden välein vaaleissa. Vaalien jälkeen edustuksellisessa demokratiassa kansalla ei ole kuitenkaan käytössään mitään instituutioita, joilla poliitikkoja voisi painostaa toimimaan kansan hyväksi. Pankit sen sijaan voivat painostaa poliitikkoja niin vaaleissa kuin niiden välillä. Siksi edustuksellisessa demokratiassa toimivia hallituksia kutsutaan toisinaan pankeille uskollisiksi väliaikaisdiktatuureiksi.

Niin kauan kuin jatkamme äänestämistä ja verojen maksamista emmekä taistele vastaan, nauttivat väliaikaisdiktatuurit myös kansan myöntämästä näennäisestä tuesta ja legitimiteetistä.

hkikatu3161

Kuinka siis ratkaista Suomen siirtolaisongelma? Lyhyellä aikavälillä tärkeintä on osoittaa kansalaisille, ettei valtio ole ystävä. Mikäli äänestämme suuria puolueita, toimimme valkoisten kansanmurhaa toteuttavien vihollisten kumileimasimena. Suomalaisille on osoitettava, että edustuksellinen demokratia on pelkkä monikansallisen rahanvallan ystävällinen julkisivu, jolla ei ole mitään tekemistä kansan tahdon kanssa. Seuraavaksi on aloitettava järjestelmällinen painostus eliittiä vastaan ja rakennettava lopulta kansallismielinen rinnakkaisyhteiskunta, joka korvaa nykyisen korruptoituneen suomalaisvastaisen järjestelmän.

Kun Suomi on lunastanut menettämänsä itsenäisyyden, voi se ratkaista maahanmuutto-ongelman tekemällä kestävää siirtolaispolitiikkaa Vastarintaliikkeen puolueohjelman kuvaamalla tavalla. Tarvitaan siis järjestelmällistä poliittista toimintaa. Liity vastarintaan jo TÄNÄÄN.

 

Vastarintaliike

4 KOMMENTIT

  1. Kunpa vaan tässä nykyisessä mokutyranniassa olisi edes oma Kleinfontein kaupunki Suomessa :(. Paitsi tietysti eri asia on jos olet rikas niin rikkaiden alueilla matuja ei juuri koskaan näy, monet näistä epäisänmaallisista, “kansainvälisistä” porvareista kannattaa rappiollista politiikkaa joka on isänmaalle myrkyllistä, esim Kokoomus.

Comments are closed.