Koti Uutisia KRP seuraa tehostetusti nettikirjoittelua

KRP seuraa tehostetusti nettikirjoittelua

4

UK_BigBrother_Watching

Ilta-Sanomat kertoi tiistaina, että keskusrikospoliisin Internet-yksikkö on ottanut tietyt sivustot tehostettuun seurantaan liittyen Tapanilan monikulttuurisen joukkoraiskauksen synnyttämään keskusteluun. Pyyntö KRP:lle on tullut Itä-Uudenmaan poliisista Vantaalta.

Vaihtoehtomedioita seuranneet ovat voineet viime päivinä huomata netissä leviäviä kuvankaappauksia ja Facebook-keskusteluja, joissa erityisesti somalit kirjoittavat vihamielisesti suomalaisista. Raiskauksen uhria on solvattu, raiskaajia puolusteltu ja suomalaisia uhkailtu.

Tietenkään poliisi ei ole kiinnostunut maahanmuuttajien kirjoittelusta vaan se on huolissaan maahanmuuttovastaisesta kommentoinnista. Näin ainakin media ja poliisi antavat ymmärtää. “Vantaan poliisi haluaa varautua ennakolta siihen, ettei rajuna käyvä maahanmuuttovastainen kirjoittelu johda väkivaltaan tai järjestyshäiriöihin”, Ilta-Sanomat kirjoittaa.

KRP-pomo Thomas Elfgren on varmasti tyytyväinen. Hän tuli tunnetuksi adoptoituaan kuusi aikuista afrikkalaismiestä.
KRP-pomo Thomas Elfgren on varmasti tyytyväinen. Hän tuli tunnetuksi adoptoituaan kuusi aikuista afrikkalaismiestä.

Rikoskomisario Pentti Kangasniemi ei sano, että poliisilla olisi vihiä jostakin konkreettisesta Vantaan suunnalla valmistellusta liikehdinnästä. Hän kuitenkin kertoo, että poliisi tekee Vantaalla tehostettua moskeijoihin liittyvää “tarkistelua ja yhteistyötä” Pariisin pommi-iskujen ja netin “vihakirjoittelun” johdosta.

Ilta-Sanomien uutisessa mainitaan nimeltä Mitavittua.fi-sivusto, jolla poliisin mukaan on kaikkein rajuinta tekstiä. Kyseinen sivusto paljasti maanantaina, että Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien levittämällä videolla haastateltu maahanmuuttaja on aiemmin kertonut haluavansa tappaa kaikki kristityt.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun poliisilta löytyy yllättäen resursseja suomalaisten reaktioiden pelossa. Syksyllä poliisilla ei ollut resursseja estää maahanmuuttajajengejä pahoinpitelemästä suomalaislapsia, mutta kun suomalaiset järjestivät katupartioita maahanmuuttajaväkivallan seurauksena, ei resurssipula enää vaivannutkaan poliisia.

Lähde: Ilta-Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Juupa juu. Aikuinen mies “adoptoi” neekerimiehiä ja tuo heidät Suomeen. Jokainen voi itse miettiä mahdollisen motiivin kyseiselle tapahtumaketjulle. Heh heh.

    • Aika kalliiksi tulee krp pomon puuhastelut veronmaksajille, maksaisikohan toomas setä lystin omasta lompakostaan? 6 apinaa X 50 000€ per vuosi. kenkää tuollaiselle verovarojen väärinkäyttäjälle, välittömästi, vielä “poliisi” ei ole ihme ettei rikokset oikein selviä. Kun ei ole herralla oikein selvillä oikea eikä väärä, no voi katsoa volvonsa ratista kun ei muuten ymmärrä, v on väärin ja o on oikein.

  2. 2-3 miljardia ihmistä elää alle 2 dollarilla päivässä. Julkkis tuhlaa rahoja tuomalla kuusi heistä Suomeen, sen sijaan että auttaisi sata/tuhatkertaista määrää paikan päällä omissa maissaan. Tyypillistä “hyväntekeväisyyttä”.

    Ruandan sota oli taas näitä jenkki-imperialismin ilmeentymiä, jonka seurauksena länsimaihin tuodaan sieltä pakolaisia ja iskostetaan yksipuolista tarinaa “Ruandan joukkomurhista”. Käsittääkseni todellisuudessa “lännen” tukemat joukot tekivät siellä väh. yhtä pahaa jälkeä…(vrt. kuinka historiaa toisesta maailmansodasta on vääristetty)

    http://globalresearch.ca/revisiting-the-rwandan-genocide/5848

  3. Helios? Mitä ihmeen höpötystä sinun teksti on. Kyllä poliisi kyttää tavallista alkuperäiskansaa. Pudasjärvellä kun ilmoitin poliisille, kun neljä maahanåmuuttajaa möi k-marketin parkkipaikalla tupakkia punttimitalla ja muutakin varastettua kamaa. Odottelin poliisin tuloa puolituntia, vaan ei näy sheriffiä. Poliisilaitos olis ollut puolen kilometrin päässä.

Comments are closed.