Koti Uutisia Kotimaa KRP: Maahanmuuttajien katujengit jo tulleet Suomeen

KRP: Maahanmuuttajien katujengit jo tulleet Suomeen

7

Maahanmuuttoa arvostelevat suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä varoitelleet suomalaisia siitä, että maahanmuuttopolitiikka johtaa rikollisuuden lisääntymiseen sekä etnisten katujengien syntyyn. Esimerkkejä on löytynyt kaikista sellaisista Euroopan maista, joissa maahanmuuttajia on liikaa. Maahanmuuton kannattajat ovat kiistäneet asian ja sulkeneet siltä silmänsä. Nyt ilmiö on Keskusrikospoliisin mukaan kuitenkin rantautunut myös Suomeen.

Katujengien toiminta-aluetta on esimerkiksi katuryöstöt, katuväkivalta sekä huumeiden levittäminen käyttäjille. Uhreina ovat siis sivulliset ihmiset, eivät toiset rikolliset, kuten suomalaisten rikollisjengien rikollisuudessa pääasiassa. Maahanmuuttajajengien toimintatapoihin kuuluu myös hyvin nuorten kuten alaikäisten rekrytoiminen jengiinsä, sillä heille rangaistukset ovat lievempiä ja alaikäisiä ei muutenkaan todennäköisesti seurata viranomaisten toimesta niin tarkasti kuin täysi-ikäisiä ja jo paatuneita rikollisia.

KRP:n mukaan etnisillä jengeillä liikkuu myös aseita yhä enemmän. Esimerkiksi Ruotsissa ammuskelut ovat jo arkipäivää, ja poliisi pelkääkin sen rantautuvan myös Suomeen. Myös pommi-iskut ovat olleet viime aikoina ruotsissa yleinen tapa kommunikoida rikollisten kesken.

Viranomaisten ratkaisu jengiytymisongelmaan on erilaisten integroitumiseen liittyvien projektien lisääminen sen sijaan, että ymmärretään tosiasiat, kuten sen, että rikollista mieltä ei höpöhöpö-projektit kiinnosta, ja että maahanmuutto on joka puolella luonut saman ongelman. Mikäli viranomaisia siis kiinnostaisi oikeasti puuttua asiaan, markkinoisi se maahanmuuton lopettamista, ei suojatyöpaikkoja kollegoilleen.

Lähde: Iltalehti

7 KOMMENTIT

 1. Enpä olisi vielä kultaisella 80-luvulla uskonut että armon vuonna 2020, joudun turvallisuus syistä liikkumaan kotikaupunkini kaduilla aina aseistettuna. Kiitos teille kaikille monikulttuurisuutta ihannoiville mielisairaille maanpettureille. Toivottavasti se terä on vielä jonain päivänä teidän omalla kurkullanne.

  • Ehkä tekevät asialle nyt jotakin, kun ovat jo UB:n ja Enkelitkin kieltämässä/kieltäneet. Hollannissa Helvetin enkelit kiellettiin jo 2017. Mutta miten se lopulta vaikuttaa noinkin valtavan, kansainvälisen organisaation toimintaan… Sehän on vanhaa tietoa jo että liivimiehillä on monasti tyttöystävät/vaimot töissä erinäisissä laitoksissa/virastoissa, jossa he pääsevät käsiksi esim. ihmisten tietokantoihin.

 2. Onhan näitä rotumuukalaisten katujengejä ollut Suomessa jo pitkään, kuten Satudarah MC, joka koostuu lähes kokonaan neekereistä ja ählämeistä. Satudarah MC:n toiminta-aluetta on nimenomaan katuryöstöt, katuväkivalta sekä huumeiden levittäminen käyttäjille. Vaikka kyseessä on “MC-kerho” niin suurimmalla osasta Suomen jengiläisistä ei edes moottoripyörää ole ja lähes kaikki jengin jäsenistä on vankilassa ryöstöistä, huumeista ja väkivallasta.

  https://images.app.goo.gl/jKt5aFoEEZGEB6DA6

 3. Jos katsoo Cannonballia, Bandidosia tai Angelseja, niin kyllä kovin tuntuu ruskeaa turpaa olevan noissakin jengeissä täällä meillä.

  Maahantunkeutujavyöry näkyy monella tapaa. Varasin ajan hammaslääkärille 2-vuotistarkastukseen: sain ajan 1.6.2020. Uskomatonta.

  • Ei, vaan todellinen ratkaisu on se että valkoiset suomalaiset lapset ja nuoret käyvät koulunsa läpi hurjaa vauhtia ja ryhtyvät elättämään mahdollisimman pian jokainen näitä syöpäläisiä ynnä loisia.

 4. Hyvä kun mielisairas kansa hävitetään! Hyi yök oksettavaa kuinka tyhmiä massat ovat

Comments are closed.