Koti Artikkelit KRP käyttää Varisverkostoa esitutkintansa “neutraalina” lähteenä

KRP käyttää Varisverkostoa esitutkintansa “neutraalina” lähteenä

21
turku-20190818-004

Suomen politisoitunut poliisi on viimeisen lähes vuoden ajan tutkinut, jatkaako Kohti Vapautta!-järjestö kielletyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toimintaa. Kyseessä on poliittisesti motivoitunut “tutkinta”, jonka lopputulos on käsketty ylhäältä saakka jo etukäteen ja jonka tarkoitus on kajota tiettyjen yksilöiden perusoikeuksiin, kuten sanan-, mielipiteen- ja kokoontumisenvapauteen. Esitutkinta asiasta valmistui kuluvalla viikolla. KRP on listannut pöytäkirjaan yhdeksän epäiltyä.

Kansallisen Vastarinnan Suomen ulkopuolella operoiva toimitus saikin sähköpostiinsa anonyymin vinkin eräältä paperit lukeneelta henkilöltä. Hän kertoo KRP:n pääasiallisen lähteen esitutkinnalleen olleen äärivasemmistolaisen Varisverkoston nettisivu. Esitutkinnassa onkin viitattu anonymiteetin takana toimivan järjestön artikkeleihin yhdeksän kertaa. Varisverkoston käyttäminen ikäänkuin neutraalina lähteenä Keskusrikospoliisin toimesta on absurdia, sillä sen sivuilla avoimesti kerrotaan esimerkiksi valmiudesta väkivaltaisiin yhteenottoihin kansallismielisten kanssa. Sivulla on myös ylpeillen raportoitu tällaisista aloitteellisista yhteenotoista.

KRP on esimerkiksi listannut esitutkinnassa osallistujia tiettyihin tapahtumiin käyttäen lähteenä ainoastaan Varisverkoston epätarkkoja ja asiavirheitä täynnä olevia artikkeleita. Varisten sivuilla on esimerkiksi laitettu itsenäisyyspäivän tapahtumista kuvia henkilöistä ja maalitettu nimeltä aivan toisia henkilöitä, jotka eivät edes ole osallistuneet tapahtumiin. Keskusrikospoliisille lähde on kuitenkin tarpeeksi pätevä auktoriteetti.

Lisäksi esitutkinnassa viitataan äärivasemmistolaisiin Rotvalli– sekä Takku-sivustoihin lähteenä.

Tapausta tutki keskusrikospoliisin talousrikoslinja. Koska mahdollinen “rikos” on kuitenkin juridisesti hyvin lievä (rangaistus maksimissaan sakkoja), ei se ole lain mukaan oikeuttanut pakkokeinoihin, kuten puhelinkuunteluun (laiton pakkokeinojen käyttö on kuitenkin sitten eri asia). Tämän vuoksi esitutkinta koostuu käytännössä epäiltyjen kuulusteluista, internetistä kopioiduista artikkeleista sekä KRP:n johtopäätöksistä. Talousrikoslinja on saanut resurssipulastaan huolimatta käytettyä tämän vakavan rikoksen “tutkintaan” lähes vuoden verran aikaa ja yli 500-sivua tekstiä samalla, kun oikeat talousrikolliset ovat nauttineet poliisin resurssien ohjaamisesta poliittisten aktivistien ahdisteluun.

Vaikka Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomiossa, jolla PVL Suomessa kiellettiin, nimenomaan todetaan, ettei tuomio koske yksilöiden oikeutta toimia yhdistyksissä, on poliittisia intohimojaan ajava Poliisihallitus asiasta toista mieltä. Tuomiot jaetaankin moraalisista, ei juridisista lähtökohdista, vaikka lain mukaan kaikki ovat samanarvoisia tuomarin edessä. Käytännössä laki ei kuitenkaan ole kaikille sama.

21 KOMMENTIT

 1. Pariisin rauhansopimuksen perusteella lakkautettiin poliittisin perustein iso liuta järjestöjä 1944. Jatkuuko sama poliittisin perustein lakkauttaminen edelleenkin? Vaikka neuvostoliitto meni nurin jo 30 vuotta sitten. Kohti Vapautta!-järjestön toiminnassa ole tietenkään ole mitään laitonta. Olisi mielenkiintoista tietää lisää mitä tuo esitutkintapöytäkirja pitää sisällään.

  • Kyllä, juuri tuo sopimus kieltää yhä kaiken “hitleriläis- ynnä natsillismielisen liikehdinnän”.

 2. Suomen jokainen poliisiviranomainen, sen pellekoulun käynyt, ja muu papukaija-auktoriteetti voi haista vitulle.

  Nykyinen maailma on menossa sen verran sairaaksi, että aktivismi vain lisääntyy maailmassa, ja väistämättä myös radikalisoituu, vaikka kuinka yritätte valvontaa lisätä.

 3. voisiko kansallinen vastarinta julkaista esitutkinnan, jotta kansa voi itse lukea millaisesta oikeusmurhasta on kyse? mikään ei voi pysäyttää aatetta jonka aika on tullut!!

 4. Pystyisikö toimitus julkaisemaan näitten tutkijoiden nimet? Näyttää siltä, että tutkijoilla on hyvinkin vilkas mielikuvitus. Ennustan, että syyttäjällä/syyttäjillä on vielä sitäkin vilkkaampi mielikuvitus.

  Toiseksi, mikä mahtaa olla rangaistusvaatimus “vääristä” poliittisista mielipiteistä…vankila, mielisairaala?!!

 5. Kannatan esitutkinnan julkaisua.

  Tämäkin poliittinen “tutkinta” on merkki siitä, että tilanne tulee muuttumaan pahaksi, ennen kuin tilanne muuttuu hyväksi. Valtiovalta on epätoivoinen ja ottaa kovat ja lain kannalta kyseenalaiset keinot käyttöön.

 6. En keksi muuta sanottavaa kuin että olen ihan helvetin kyllästynyt tähän suomalaisten kansallismielisten ja kansallissosialistien vainoamiseen tässä maassa.

  Ei mulla muuta.

  • Tajuatko monta miljardia ei-valkoista on kyllästynyt rasisismiin? Mielummin pois pieni määrä natseja niin syntyy rauha yhteiskuntaan, kuin pieni määrä natseja häiritsemässä kaikkia. Tämän ovat poliitikotkin tajunneet. Hurraa!

   • Vai että ties kuinka monet miljardit matut ovat kyllästyneet suomalaisten rotukriittisyyteen. LOL 😀

    Entäpä jos tehdäänkiin niin, että täältä pohjoisesta valtakunnasta siirretään kaikki suvakit+matut kehitysmaihin. Siellä voi tehdä sitten kaikkea kivaa, kuten ympärileikkauksia, serkkuavioliittoja, räjähdyksiä, raunioita, tautien levittämistä jne…

    Tämä olisi eräänlainen “win-win situation”

   • nii on joo, mitä noi afrikan mustat rasistit on tehny yli 50 vuotta tappanu toisia heimoja siks, ku ne on toisia heimoja ja niiden heimo on se ns ylin heimo.. avaa silmät apina. täytyy olla typerä syyttöessåän valkosia rasismista, kuitenkin kaikki käyttäytyvät samanlailla toisia rotuja ja heimoja kohtaan, se on loogista. ei olisi mitään rasismia ja ongelmaa, jos jokainen kansa olisi omilla alueillaan. käytä typerä vasuripelle jatkossa aivoja enemmän

 7. Aluksi täytyy todeta, että artikkelin lukeminen herätti minussa sekä turhaumisen tunteen, että myöskin jossain määrin suuttumusta. On totaalisen naurettavaa käyttää tutkinnassa tietolähteenä artikkelissa mainittuja äärivasemmistolaisten mielenterveysongelmaisten narkomaanien ja liimanhaistelijoiden ylläpitämiä roskasivustoja. Samoin kuin Suomen oikeuslaitoksesta, myös poliisiviranomaisista, on tullut pelkkä huono ja irvokas vitsi. Mistä kumpuaa moinen viha sekä vaino kansallissosialisteja kohtaan?. Toisin kuin vihervasemmistolainen, islamistinen sekä maanpetturuuteen taipuvainen ongelmajäte, kansallissosialistit ovat ajaneet asiaansa hyvin organisoidusti sekä lakeja pääosin noudattaen. Kaikkien vastustajiemme on syytä ymmärtää yksi asia, me kansallissosialistit emme luovuta, emmekä katoa minnekään. Me olemme tulleet jäädäksemme. Itse olen ollut kansallissosialisti jo vuosikymmenien ajan ja tulen olemaan edelleenkin, aina kuolemaani saakka.

 8. Keskusrikospoliisi on itsekin toiminut rikollisesti, esimerkiksi vaikuttanut poliittisissa näytösoikeudenkäynneissä tuomareihin ja oikeuden jäseniin, jopa Suomen ulkopuolella. Kun Keskusrikospoliisi politisoitui ja muuttui vihervasemmistolaiseksi alkoi yhteistyö jopa rikollisten anarkistien ja vihervasemmistolaisten ääriryhmien kanssa. Ohjeistus tuli ministeriöltä suoraan poliisijohdolle, uutta linjausta ja agendaa ei mitenkään peitelty, ei siihen ollut tarvettakaan sillä oikeuslaitos oli samalla tavoin otettu vihervasemmistolaisten käyttöön.
  Nämä väitteet voivat tuntua kovilta, mutta joka asia on fakta ja toteennäytettävissä.

  • Joo, eivät enää edes yritä/viitsi peitellä tekemisiään. Avoimen härskiä on ollut jo pitkään poliitikkojenkin l. kansainvälisen juutalaisen pankkimafian sätkynukkejen touhu.

   Poliisiakin maahantunkeutuja käskyttää, kuten olemme lukuisat kerrat saaneet jo lukea ennenkin.

   https://mvlehti.net/2020/04/13/porin-poliisi-monikultuuriselle-nuorisolle-mussutusta-on-nyt-kuunneltu-nyt-riittavasti/

   Belgiassa ja Ruotsissa tilanne näyttää helvetin pahalta myös. Poliisin pitäisi antaa pamppua ja lyijyä naamaan vain maahantunkeutujille. Ei tätä muilla keinoin ratkaista. Uskottavuus mennyt totaalisesti esim. Ruotsin poliisilla, joka ei voi toimia, sillä maahantunkeutujat sylkevät päälle. Esimerkiksi Belgiassa ja Suomessakin on käytetty myös mahtavaa harkintakykyä ja osoitettu suunnatonta järkeä päästämällä vaarallisia geeliäpäitä ynnä muita villejä vapaaksi häkeistään, toivoen näiden “poistuvan maasta mahdollisimman pian”.

   Voin sanoa: eivät ne poistu yhtään mihinkään.

   Onneksi Nerg tietää taustat.

   • Voisi olla edes hieman uskottavampaa, jos opettelisit vaikka aluksi kirjoittamaan.

    • Sivuston superpelle ja vitsihän se täällä itkee.

     Hip-hei, falleraa! Kuk-kuk, falleraa! Muista AINA lopettaa viestisi noihin mahtaviin loppukaneetteihin.

     P.S.: Kuinka monta kirjoitusvirhettä reppana bongasi tekstistä? Sekaisin olet, reppana.

     • Hehe. Kappas, sivuston juutalaismustalainen “arjalaismies”. Mikäs sinun nimi on? Seppo Shlomo Judas Nyman? Mustalaisittain Sseppoo…

 9. Tuli mieleen Vastarintaliikkeen aktivistin käsikirjasta kohta jossa mainittiin että Suojelupoliisi saattaa luovuttaa keräämäänsä tietoa myös äärivasemmistolaisille sekä se että Ruotsissa on ihan dokumentoitua yhteistyötä antifasistien sekä viranomaisten välillä. Muistan myös jutun jostain toisaalta jossa kerrottiin että Ruotsin antifasisteihin oli soluttautunut suojelupoliisin vakoojia.

  Eli kun nuo kohdat ottaa huomioon niin onkin varsin mielenkiintoista että KRP pitää jonkun Varisverkoston juttuja noin luotettavina todisteina. Keitä siihen Varisverkostoon oikein loppujenlopuksi kuuluukaan?

 10. Miettikääs tätä: Kirjan Ääri-oikeisto on kirjoittanut Ääri-vasemmisto. Mukana kyseistä kirjaa on ollut kirjoittamassa myöskin vannoutuneeksi Marxistiksi itsensä julkisesti tunnustanut Li Andersson. Että sellaista faktaa!

Comments are closed.