Koti Uutisia Kotimaa KRP: Albaanien etniset rikollisjengit rantautuneet suomeen

KRP: Albaanien etniset rikollisjengit rantautuneet suomeen

7

Keskusrikospoliisin mukaan Albaanien etniset rikollisjengit ovat rantautuneet Suomeen. Ensimmäiset havainnot asiasta on tehty vuonna 2017.

KRP:n erikoistutkija Jari Leskinen kertoo, että asia on ollut odotettavissa, sillä Albaanien rikollisryhmillä on ollut vahva asema muuallakin Euroopassa. Leskisen mukaan Ruotsia käytettiin tukialueena, kun asemia Suomessa alettiin vahvistamaan.

Leskinen nostaa Helsingin Sanomien haastattelussa esiin kaksi albaanitaustaisen ammattirikollisuuden erityispiirrettä: järjestäytyminen erittäin tiukasti samalta etniseltä pohjalta ja matala kynnys käyttää väkivaltaa.

Albaanit salakuljettavat erityisesti kokaiinia Suomeen ja suurin osa yli kilon kokaiinitakavarikoista onkin viimeaikoina liittynyt albaaneihin.

Lähde: HS

7 KOMMENTIT

 1. Top Gear juontajan kommentti Albaniassa meni jotenkin näin: jos jossain päin eurooppaa varastetaan kalliimpi auto, päätyy se toden näköisesti tänne.

  • En ole käynyt, mutta käsitykseni mukaan Albania ja Kosovo ovat aika kauheita paikkoja. Kosovolaiset ovat siis albaaneja ja puhuvat albaniaa kielenään, jos ei joku vielä tiennyt. Myös käsittääkseni Serbialle tuo koko Kosovo kuuluisikin eli elävät vähemmistönä serbit omalla maallaan tuolla.

   • https://www.vastarinta.com/kosovo-2018-rumuuden-jalansija-euroopassa/

    Suurin etninen ryhmä on albaanit, joita Maailmanpankin vuoden 2001 tutkimuksen mukaan on noin 88 % väestöstä. Suurin vähemmistöryhmä on serbit (7 %). Pienempi määrä on turkkilaisia, bosniakkeja [muslimeja] ja romaneja. Kuulostaa tukalalta paikalta serebeille. Albaanithan tunnustavat punalippua kaksipäisellä kotkalla. Ihme että näitä kommareita vielä ylipäätään Euroopassa on!

    Eräs ex-jugoslavialainen kaveri sanoi minulle, että Slovenia ja Kroatia ovat ihan hyviä paikkoja — aivan kuten olen ymmärtänytkin. Serbia roikkuu sitten hädintuskin siellä II-divarissa ja sitten tulee Bosniat ja muut vähemmän mahtavat paikat.

 2. Voi olla että Albaani-jengit ovat kohdanneet vakavaa ja väkivaltaista kilpailua Ruotsin markkinoilla, siksi tulleet tänne helpomman rahan perään?

 3. Miten se nyt noin nolosti, arvon Hesari?? Tehän olette jo 4 vuosikymmentä tähdentäneet että monikulttuurisuus tuo tasa-arvon ja kaikkien etnisyyksien keskinäisen kunnioituksen mukanaan. Ja olette haukkuneet vastaan väittäjiä ryssätrolleiksi, rasisteiksi, natseiksi, idiooteiksi ja vaikka miksi.

  Miksi teitä pitäisi nyt kutsua kun Suomessakin kerta toisensa jälkeen teidän “mahtavat esimerkit kotoutumisesta ja menestymisestä Suomen yhteiskunnassa” paljastuvat paska-sthanian vannoutuneiksi kriminaaleiksi, joista tavoistaan eivät pääse eroon?

  • Onhan se jo sokeallekin selvää että tuo mätä unelmakupla on puhjennut jo aikoja sitten. Nyt vain pyritään sellaiseen dialektiikkaan että jopa terroristit ovat parempia asukkaita Suomeen kuin Suomen kansalaiset. Ei sitä yritä enää edes peitellä. Tämä on (((heidän))) demagogiansa ynnä aivopesunsa viimeinen vaihe.

   Vai miten voi edes yrittää alkaa puolustella sitä ajatusta että islam kuuluu Suomeen, vaikka ko. lahkon primäärinen tarkoitus on selvästikin tuhota meidät pois omasta maastamme sekä korvata lakimme ja traditiomme muukalaisten vastaavilla. Missä suomalaisten ja suomalaisuuden turva ynnä tuki? Miksei laki suojele meitä omassa maassamme? Siksi että tämä “pakolais”-pelleily jyrää kaiken — jopa perustuslakimme — yli. Se jyrää KAIKEN yli.

Comments are closed.