Koti Uutisia Kristityt perustavat katupartioita vastalauseena muslimien katupartioille

Kristityt perustavat katupartioita vastalauseena muslimien katupartioille

2
Kristittyjen katupartioiden käyttämä ajoneuvo.
Kristittyjen katupartioiden käyttämä ajoneuvo.

Britain First -liike Englannissa on perustanut omia kristittyjä katupartioita Lontoossa vastalauseena muslimien katupartioille. Kristittyjen katupartiot käyttävät toiminnassaan muun muassa panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja.

Britain Firstin mainos.
Britain Firstin mainos.

Britain First -liikkeen puheenjohtaja Paul Goldingin mukaan katupartiot ovat kohdanneet muslimiryhmiä, jotka ovat ottaneet joitakin alueita hallintaansa ja jotka uhkaavat nyt etnisellä puhdistuksella.

Kristittyjen katupartiot aloittivat toimintansa reilu viikko sitten. Katso video partion toiminnasta täältä.

 

Aiheeseen liittyen: Sharia-lain valvontaa Lontoossa

2 KOMMENTIT

  1. Onko “globalisaatiossa” menty jo niin pitkälle että valtiovalta on siirtynyt miltei kokonaan huolentimaan suuryhtiöiden asioista, ja kansalaiset jätetään oman onnensa nojaan selvittelemään kekskenään esim. omaisuus- hallinto- “reviiri”- yms. kiistoja?!

    Kristityt tietävät että heitä lahdataan satoja tuhansia vuodessa muslimimaissa joka vuosi (vauhti on nyt n. 1 kristitty joka 5 minuutti, laske siitä itse), ilman että valtamedia juurikaan mainitsee tästä holokaustista.

    Tottakai Englannin kristityillä on ruskeat housussa, että jos Englanti alistuu Sharialle, tulee tuhannet kristityt, myös lapsia ja naisia, lahdatuiksi Englannissa näiden käenpoikaislahkolaisten toimesta vuosittain. Ja kaikki kirkot jne. tuhotaan tai muutetaan moskeijoiksi…

    Saako näistä edes kysellä tai kirjoitella ilman että leimautuu “rasistiksi” tms? Tämä kehitys, jos se pitää paikkansa, muistuttaa mielestäni liikaa sitä anarkistista aikaa ennenkuin Leninin Bolshevistit alkoivat lahtaamaan miljoonia “isänmaallisia kristittyjä rasisteja” pois suuryhtiöiden eiränisten ryöstöoperaatioiden tieltä. Lenin käytti myös aika paljon muslimeja kristittyjen lahtaamisiin, sehän oli ns. “winwin -tilanne”…

Comments are closed.