Koti Uutisia Ulkomaat Kristillisdemokraatteja odottaa tappio Hessenin vaaleissa

Kristillisdemokraatteja odottaa tappio Hessenin vaaleissa

9

Saksan liittokanslerin Angela Merkelin kristillisdemokraatteja ja heidän hallituskumppaneitaan odottaa murskatappio Hessenin osavaltiovaaleissa. Kristillisdemokraattien odotetaan menettävän neljänneksen nykyisistä paikoistaan.

Saksassa on havaittavissa selvää kansan jakautumista. Hessenissä odotetaan vihreille 22 prosentin kannatusta edellisen 11 prosentin sijaan. Vihreät suhtautuvat rotumuukalaisten invaasioon myönteisesti ja pitävät ilmastonmuutosta merkittävänä asiana. Vastapainona vihreille on populistinen Vaihtoehto Saksalle -puolue (Afd). AfD:n kannatuksen odotetaan nousevan yli kymmeneen prosenttiin. AfD perusti hiljattain siiven juutalaisjäsenilleen.

Lähde: Yle

9 KOMMENTIT

 1. No, Bayerissahan kristilliset ja mama-Merkel kärsivät jo rökäletappio. Joten mitä muuta voisi odottaa muuallakaan. Ikävä vain että AfD on noinkin voimakkaana. Se kun on Suomen Persut. Puolue johon kansa saa purkaa pahaa oloaan mutta joka ei millään tavalla auta Saksan kansalaisia parempaan tulevaisuuteen.

  • Sellainen pieni ja viihdyttävä sisällissota voisi auttaa. Ainakinn enemmän kuin piplia tai 666 matemaattisella laskukaavalla.

   • Sisällissota ei auttaisi mitään. Tätä on juuri se mitä finanssieliitti haluaa pitkällä juoksulla, että Euroopasta tulee sotatanner. Jos alkaisi sota rotujen välillä niin suurella todennäköisyydellä kansainvälinen juutalaismedia luo massalampaille selityksen Sionistiselle Naton väliintulolle joka tukahduttaisi kansallismielisen nousun. Tätä varten Nato luotiin toisen maailmansodan jälkeen. Lisäksi meillä on Euroopassa kaiken maailman interventio joukkoja jotka tilanteen koittaessa lähetetään viemään alas Eurooppalaisia veljiämme.
    Nousun on alettava Amerikassa sekä kaikkialla Euroopassa yhtä aikaa, mikä on erittäin epätodennäköistä. Massat eivät tule koskaan heräämään ennen kuin heillä ei ole enään toivoa, heidän mukavuudet viety, lapsensa näkevät nälkää ja usko poliittiseen järjestelmään nolla. Silloin vasta se muutos tulee. Ja se tulee viimeistään kun öljy on loppunut. Itse pelkään melkein ettei tämä saatanan sivilisaatio romahda koskaan, se tarkottaisi meidän rodun mahdollista häviämistä.

    • Pikkun pippalot vaan piristää. Saadaan iPadien veltostuttamaan kansakuntaan hiukan liikettä ja realiteettien tajua, kun ei tulekaan uusia pelipäivityksiä ja pitää ihan oikeasti tehdä jotain.

     • Ikävä kyllä epäilen että ipadien lääppijät eivät osaa puolutautua vaan niistä tulee riippakivi meille kaikille. Sota on viimeinen asia jota tässä kohtaa tarvitaan.

      Me tarvitsemme vanvan johdon jolla on näkemys mihin pyritään ja miten pyritään. Kuka tekee mitäkin ja ketkä toimivat yhdessä. Vain kovalla yhteistyöllä voidaan saavuttaa jotain.

      Mietin juuri tässä että kuinka monta sorvaria aateveljissämme on? Entä suutaria? Painosorvaajaa? Valajaa? Henkilöä jolla on jonkun alan materiaalivarasto tai varaosavarasto?

      Me tarvitsemme yhteiskuntaamme paljon valmistavaa ja jalostavaa tuotantoa. Sen jälkeen me tarvitsemme vähemmän asennusta ja korvausta. Perinteiset käsityöläisammatit ovat kuitenkin ne joiden avulla tuotetaan sellaisia tuotteita joita voidaan markkinoida ympäri maan ja euroopan. Kun on paljon valmistavaa/jalostavaa niin sijoituspaikalla ei ole merkitystä. Siihen asti sijainti on vähintään yhtä tärkeä kuin kaukonäköiset johtajat.

      Kuten edellä todettua, sota on se jota globalistit haluavat. Sen jälkeen kun eurooppalaiset ovat tappaneet toisiaan ja arabit ovat tulleet mukaan pippaloihin, sen jälkeen eurooppa on heikko ja puolustuskyvytön. Globalistit valtaavat tämän mantereen eläke- ja lomapäiviään varten. Sillä täälä on kaikki se mistä amerikkalaiset, lähi-itäläiset ja australialaiset unelmoivat. Vuoret, järvet, suhteellisen puhdas luonto ja tilaa.

 2. Ilmeisesti SPD:ltä valui nk. liikkuvia äänestäjiä vihreisiin ja CDU:lta AfD:lle mikä sekoittaa osavaltion politiikkaa kunnolla. Lisäksi kannattaa muistaa että syksyn aikana on vasemmistostakin kuulunut kritiikkiä laittomaan maahantuloihin. Voi olla että Saksan poliittinen kenttä muuttuu sitten 1950 luvun alun jolloin länsisaksa perustettiin ja politiikka oli joko CDU/CSU tai SPD vetoista.

Comments are closed.