Koti Uutisia Talous Kriisi etenee: Saksalainen talousministeri teki itsemurhan – “Ei tietä ulos”

Kriisi etenee: Saksalainen talousministeri teki itsemurhan – “Ei tietä ulos”

10
Thomas Schäfer.

Saksan elinkeinoelämän raskaaseen sarjaan kuulunut poliitikko Thomas Schäfer löydettiin hiljattain kuolleena junaradan tuntumasta. Poliisin mukaan kyse on todennäköisesti itsemurhasta.

Schäfer toimi talousministerinä Hessenin osavaltiossa, joka on Saksan finanssimaailman sydän. Hessenissä sijaitsee Euroopan tärkeimpiin lukeutuva pörssi, Euroopan keskuspankki sekä Saksan tärkeimpien liikepankkien pääkonttorit.

Schäferin läheiset epäilevät ministerin surmanneen itsensä koronan laukaiseman talouskriisin murtamana. Vaikka Saksaa on pidetty jo pitkään Euroopan vahvimpana taloutena, edes Hessenin talousministeri ei nähnyt osavaltion pääministeri Volker Bouffierin sanoin “tietä ulos” kriisistä.

Lähde: Iltalehti

10 KOMMENTIT

 1. Hän olisi voinut liittyä vaikka NPD:hen tai Der Dritte Wegiin ja voinut alkaa puhua juutalaisesta velkarahahuijauksesta ja holohoaxista ja sillä tavoin uhrannut itsensä marttyyrinä. Se olisi ollut parempi ja kunniallisempi tie ulos ahdistavasta systeemistä. Mutta ilmeisesti hän oli hengessään niin juutalaistunut ja heikko, että koki nykyjärjestelmän ainoana mahdollisuutena. Ja jos se ei toimi niin vaihtoehto on kuolema.

  • Jospa jotain tuollaista mietti. Sitten vaan kävi ihmeellinen yhteensattuma, että löysi itsensä junaradalta.

 2. Kyllä kyllä, todennäköisesti oli (((itsemurha))) liukastui sai.. köh köh meni junan alle.

  • Niin se voi kyllä olla todennäköinen selitys. Onhan näitä tapahtunut aikaisemminkin;

   https://mvlehti.net/2016/06/08/huippujohtajien-oudot-kuolemat-sveitsissa-v-2013/

   Samana vuonna kuin nuo tuossa artikkelissa mainitut niin myös Fabio Frittelli (aka MO-DO) parin hitin ihme musiikki projektista kuoli “itsemurhaan”. Vaikka iltana jona hän kuoli hän oli ollut illastamassa ystävänsä kanssa eikä mitään merkkejä mistään sellaisesta ollut ilmassa. Hänen musiikissaan oli kieli poskella NS estetiikkaa ja oli komea ja menestynyt kuten esim. Carsten Schloter.

   • Mo-Do ei ollut mikään “parin hitin” ihme, vaan valtava ilmiö ja mahtava menestys.

    Itsellänikin on vinyylimaxisinkkuina useampikin heidän biisinsä.

    Projektin tuotantotiimi oli, muuten, italialainen.

 3. Kyllähän näitä itsemurhia riittää. YKsin pankkireita joilla on miljoonia takataskussa ja kaikki kunnossa tekee noin 50kpl itsemurhan vuodessa. Huippuvuosina, silloin kun meni lujaa, niin noin 120 teki itsemurhan.

  Tämäkin kaveri, jolla oli kaikki kunnossa Saksan taloutta myöten (380 miljardia ylijäämäinen) teki itsemurhan kun talous oli luhistumassa. Jep jep… Niiden ylijäämä oli lähes kolme kertaa Suomen valtionbudjetti. Ei siis mitään hätää tulevasta. Ja kauppa senkin kiihtyy koko ajan.

  NWO murhasi jälleen yhden ihmisen joka oli poikkiteloin. Niinkuin Ilja ja IPU:N Pesonen.

 4. Saksan ongelma on siinä, ettei heillä ole omaa pankkijärjestelmää. Deutche Bankiakin hallinnoi FED, kuten kaikkia saksan varoja toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, osana Morgenthau suunnitelmaa.
  Rajallista kokeilua käynnisteltiin muutama vuosi sitten, ensimmäinen saksalainen oma pankki aloitti toimintansa, tämäkin tiukan kontrollin alaisena.
  Jos saksalla olisi omat varansa käytettävissä vapaasti, olisi huomattavasti enemmän pelivaraa maan taloudessa, nyt se on rajallinen ja ulkopuolisten säätelemä, seinän tullessa vastaan keinot ovat vähäiset, Shäfer todennäköisesti käsitti tämän tilanteen ja teki oman ratkaisunsa…

  • Tavallisintahan on tehdä ihmisestä raiskaaja tai pedofiili. Kukas se oli, kenestä tehtiin hotellisiivoajan raiskaaja? Oli kovasti mediassa silloin aikoinaan.

   Suomen “itsenäisyydestä” kertokoon meille itse lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurio:

   Raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

   Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

   Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   Jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

 5. Saksassa puukkohyökkäys.

  YLE muisti kertoa että viimeksi ko. kaupungissa asialla oli “äärioikeistolaisia mielipiteitä omannut henkilö”, kun siellä joskus jotakin sattui. Tästä voisi päätellä 100 %:sesti että asialla rikas kulttuuri.

  • YLE muistaa myös heti uutisoida että Kannelmäen puukottajilla on “suomalaiset nimet”.

   Taisi nyt käydä niin ikävästi että kaksi vasemmistolaisnarkkaria meni ja puukotti kunniasomalin. Meni varmaan huumekaupat huonosti.

Comments are closed.