Koti Uutisia Ulkomaat Kreikkalaisia pidätetty protestista maahantunkeutujia vastaan

Kreikkalaisia pidätetty protestista maahantunkeutujia vastaan

4

35 kreikkalaista ja yksi albanialainen mies pidätettiin massiivisen ristin pystyttämisestä. Pidätyksen syynä ei suinkaan ollut väkivaltainen mellakka rotumuukalaisia vastaan, vaan ”luvattoman” rakenteen pystyttäminen suojatulle alueelle.

Vastaava risti on aiemminkin pystytetty, mutta maahantunkeutujat tuhosivat merkin. Alla video, jossa myös haastatellaan rotumuukalaisten kohteena olevan saaren asukasta.


Lähde: Defend Europa

4 KOMMENTIT

      • En minäkään, ja johtuu kokemuksesta. Monta olen tavannut, yksi oli kunnollinen. Kaunis maa mutta porukka hanurista.

  1. Tuossa nähdään taas koko totuus siitä karmeudesta ja käsittämättömästä hulluudesta, joka vallitsee Euroopassa.

    RISTI ON JA PYSYY KREIKASSA JA EUROOPASSA. Yhdelläkään muslimilla tai muulla kivikautista raakalais -kulttia kumartavalla maahantunkeutujalla ei ole mitään oikeutta koskea sormenpäällänsäkään siihen, minkä eurooppalainen on rakentanut ja maahan lyönyt. Eurooppaa ei tulla koskaan lyömään maahan ja vaikka hetkettäinen tappio taistelussa koetaan se ei merkitse sitä, että voima ja hengen puhtaus olisi sammunut eurooppalaisten miesten ja naisten sieluista, vaan se odottaa täyttymistään ja lopullista voittoa koko sodassa barbarismia, epäjärjestystä ja kuoleman palvontaa vastaan, joka vuodattaa viattomien verta tyydyttääkseen irvokkaan jumalansa himot kuten muslimimiehet tyydyttävät omansa raiskaamalla kaikki naiset, lapset, tytöt ja vanhat naiset.

Comments are closed.