Koti Uutisia Kreikkalaiset maanviljelijät menettävät maansa, jotta pakolaisia voidaan työllistää

Kreikkalaiset maanviljelijät menettävät maansa, jotta pakolaisia voidaan työllistää

4

UK_maanviljelijat_Kreikka

Kreikassa ollaan suunnittelemassa “erikoisalueita” maanviljelyalueille. Näille erikoisalueille tultaisiin sijoittamaan pakolaisia, jotka voitaisiin työllistää. Maanviljelyalueet tullaan saamaan haltuun valtion pakkolunastuksella kreikkalaisilta maanviljelijöiltä.

“Sattumalta” kreikkalaisten maanviljelijöiden verotkin ovat nousseet kolminkertaisiksi vasemmistolaisen Syriza-puolueen johtaman hallinnon päätöksestä. Kun alueet on pakkolunastettu ja myyty yrityksille, jotka perustavat näitä “erikoisalueita”, ei heitä tulla verottamaan samalla tavalla kuin kreikkalaisia maanviljelijöitä eikä pakolaisia tulla raskaasti verottamaan kuten tavallista kreikkalaista työntekijää.

Lähteet: Daily Stormer, XA Ameriki

4 KOMMENTIT

  1. Aivan paskaa! Missään ei ole mitään järkeä enää. Miksi mm. Irakilainen on nyt niin hyvä ja tärkeä ihminen? Menisivät Ameriikkoihin. Americanothan on jo yli kaksikymmentä vuotta Irakin miestä moukaroineet. Vasemmisto sitä luokkasotaa julisti jo tovi sitten. Saavat kohta haluamansa ja varmaankin koko Euroopan alueella.

  2. Lehdessä oli uutinen että aikovat Suomessakin työllistää kolmen kuukauden sisällä maahantunkeutujat. Tuli mieleen että jos ohrapuuro tai hernekeitto aiheuttaa nälkälakon näiden parasiittien keskuudessa, mitä työn antaminen mahtaa aiheuttaa? Itsemurha-aallon kenties. Jos ei hieman vaatimattomampi ruoka kelvannut miksi vaatimattomampi työ kelpaisi. Tuskin näille insinöörin pestejä tarjotaan. Vaikka mistä minä tiedän, sehän olis selvää rasismia laittaa kaikki siivoamaan ja puistoja kitkemään.

Comments are closed.