Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Kreikka: lapsen kuolema johti romanivastaisiin mellakoihin

Kreikka: lapsen kuolema johti romanivastaisiin mellakoihin

33

Ateenalaisen Menidin lähiön kadut ovat tavallisesti täynnä ihmisiä, jotka myyvät kaikenlaista tavaraa vihanneksista romuun ja heroiiniin. Viime vuosikymmenet aluetta on kontrolloinut romanien huumejengi. Samaan aikaan kun alueen kreikkalaista väestöä vainotaan, kadut täyttyvät säännöllisesti roskasta, patruunoista ja kuulista romanien monien “juhlien” jälkeen.

Lähteet kertovat Nordfrontille, kuinka romanijengien johtajat asuvat suurissa ja komeissa taloissa sekä ajelevat ympäriinsä kalliilla BMW:illä, jotka on ostettu kovien huumeiden myynnistä saaduilla rahoilla. Menidi on niin tunnettu huumeistaan, että narkomaanit koko Attikan alueelta tulevat Menidiin joka päivä saadakseen päivittäisannoksensa suosikkihuumettaan.

Toukokuussa 2015 eräs Kreikan hallituksen edustajista vieraili alueella. Tuolloin rikolliset vandalisoivat ja ryöstivät paikallisen peruskoulun. Alueen poliisien määrää ja läsnäoloa luvattiin lisätä ja sanottiin, että Menidi puhdistettaisiin huumekauppiaista, muista rikollisista ja narkomaaneista. Tämän jälkeen tilanne Menidissä on kuitenkin vain pahentunut.

Viime viikonloppuna Menidissä järjestettiin jälleen romanien suuret juhlat. Romanit juhlivat sitä, että tunnetun paikallisen huumeparonin tytär onnistui välttämään vankeusrangaistuksen tultuaan pidätetyksi sekä kokaiinin että heroiinin hallussapidosta. Kuten tavallista, romanit ammuskelivat joukolla ilmaan kovilla panoksilla ajattelematta lainkaan, että ammukset tulisivat myös laskeutumaan johonkin.

Noin kilometrin päässä romanijuhlista olivat käynnissä koulujen päättäjäiset. Kävi niin surullisesti, että yksi luodeista osui vahinkolaukauksena 10-vuotiaaseen koulun opettajan poikaan. Tämä tapahtuma on saanut Menidin kreikkalaiset lähtemään kaduille häätääkseen huumekauppiaat lähiöistä väkivalloin pois. Nordfrontin kreikkalaislähteiden mukaan nyt neljä päivää kestänyt kapina on muuttanut Menidin suoranaiseksi “eläväksi helvetiksi”.

Poliisi Menidin kaduilla.
Kreikkalaiset hyökkäävät romanihuumeparonien kartanoihin.
Luodinreikä ikkunassa on varoitus rikollisilta romaneilta joukkoliikennettä käyttäville kreikkalaisille.

Tilanne ei ole parantunut lainkaan vasemmistolaisen Syriza-puolueen kansanedustaja Yiannis Balafasin puheen jälkeen, sillä hän kutsui pojan kuolemaa “epäonniseksi tapahtumaksi”. 23-vuotias romani oli pidätettynä tapauksesta, mutta hänet päästettiin pian vapaaksi riittävien todisteiden puuttuessa. Mellakkapoliisi komennettiin nopeasti paikalle Menidiin suojelemaan romanien asuntoja kapinoivilta kreikkalaisilta, jotka yrittivät polttaa ne maan tasalle. Lukuisia tappeluita on käyty myös Menidin kreikkalaisväestön ja poliisin välillä.

Nordfrontin lähteet kertovat romanien ammuskelleen kreikkalaisia poliisien linjojen takana, eikä poliisi ole edes yrittänyt pidättää romaneja. Poliisi ei yrityksistä huolimatta ehtinyt estää kreikkalaisia hyökkäämästä erään huumeparonin kahteen luksusvillaan käyttäen muun muassa polttopulloja.

Tilanne Menidissä on neljäntenä kapinan päivänä rauhoittunut aavistuksen, mutta tällä hetkellä ympäri Menidiä on edelleen tulipaloja, ja poliisien barrikadit ovat edelleen pystyssä. Torstain vastaisena yönä paikallinen poliisi sai lukuisia hälytyksiä Menidiin, jonka asukkaat kuulivat AK-47:ää ja haulikkoa käytetyn luultavasti kaduilla protestoijien pelotteluun.

Koska poliisi ei vastannut hälytyksiin, suuri joukko ihmisiä marssi Menidin poliisiasemalle osoittaakseen mieltään poliisin toimettomuutta vastaan. Kapina on myös levinnyt Menidistä naapurilähiöihin, joissa kreikkalaiset yrittävät ajaa romaneja pois asuinalueiltaan.

Myös äärivasemmistolaiset ovat käyttäneet tilannetta hyväkseen. Kultaisen aamunkoiton tilat Aspropurgossa lähellä Menidiä joutuivat 15:n poliiseiksi naamioituneiden äärivasemmistolaisen hyökkäyksen kohteeksi. Äärivasemmistolaiset hyökkäsivät vasaroita käyttäen tiloissa oleskelleiden kahden miehen ja kahden naisen kimppuun, ja naisista toinen kiidätettiin teon jälkeen sairaalaan.

Muut puolueet tai media eivät tietenkään ole tuominneet tapausta. Viime päivien tapahtumat osoittavatkin jälleen, että etniset kreikkalaiset eivät voi luottaa kenenkään muuhun kuin itseensä – eivät edes viranomaisiin.

 

Lähteet: Nordfront.se, Ekathimerini

33 KOMMENTIT

 1. Eipä ole tästäkään paljoa uutisoitu meidän medioissa, kuten ei paljon muustakaan. Mutta jokohan Kreikasta alkaa puhdistukset jotka pyyhkivät yli koko euroopan. JOnka jälkeen jokainen valtio on omillaan ja kauppaa käydään niinkuin ennenkin: vain tarvittaessa. Kaikki mahdollinen valmistetaan kotimaassa.

  • Jep jep, taantumus on aina hyvästä. Suomessa ei nälänhätääkään ole ollut ihan hetkeen niin päästäisiin nauttimaan siitäkin ja kaikesta muusta oheiskivasta kun yritettäisiin kaikki itse tehdä.

   • Juutalaisen mielestä yksityiset monopolit on parasta mitä voi tapahtua.

    • Parempi se on kuin paluu pimeälle keskiajalle, tai vaihtoehtoisesti keräilijä-metstäjä kulttuuriin.

     • Etenkin kun nämä monopolit on usein juutalaisten käsissä. Juutalainen rakastaa kapitalismia ja kuluttajien/työntekijöiden oikeuksien polkemista.

     • Näytät sinäkin käyttävän tämän ihanan juutalaisen monopolikapitalistipolkuyhteiskunnan tuotoksia kun tänne sivustolle kirjottelet 😉 Epäilen hieman myös että kävelit avojaloin töihin tänään metsäpolkua pitkin ja syöt itse alusta asti tuottamastasi leivästä valmistettua kinkkuvoileipää. Taisi tulla itku silmään kun jouduit käsin teurastamaan pitkäikäisen lypsylehmäsi viime viikolla.

      Ja jos tosiaan olet kaiken tuon tehnyt niin missäköhän unelmassa mahdat elää jos kuvittelet että yli 5 miljoonan ihmisen kansalle näillä leveyspiireillä kyetään valmistamaan riittävästi edes peruselintarvikkeita, mistään teollisuustuotteista puhumattakaan. Ainoa mahdollisuus omavaraisuuteen olisi radikaalisti vähentää populaatiota jotta voisimme palata sinne 1500-luvun metsäläisaikoihin, mutta eikös tämä sitten olisi se todellinen Suomalaisten kansanmurha?

     • Onko logiikkasi se, että omavaraisuus on väärin, koska monopolikapitalisteilla on niin paljon valtaa? Eihän siinä sitten mitään. Tervetuloa juutalaisen pään sisään.

     • Eihän tässä voi muuta kuin huutonauraa…

      Luitko edes mitä kirjoitin vai pysähdyitkö jo nimimerkin kohdalla? Vai onko luetunymmärtäminen aina tuottanut sinulle vaikeuksia?

      Eli kerroppa mulle millä vitulla sä laittaisit Suomen omavaraiseksi valtioksi näillä luonnonvaroilla, Leveysasteella joka rajoittaa viljelykasvien kirjoa ja viljelykautta huomattavasti, ja päälle viiden miljoonan väestöllä?

      Sopiihan se että yks tai kaks ihmistä perustaa oman hippikommuunin keskelle metsää, mutta isossa mittakaavassa se ei kaveri kuule toimi.

      Taidat vain tahallasi laukoa älyttömiä “johtopäätöksiäsi” kun et mitään pontevaa pysty laittamaan oman unelmasi tueksi, vai taikametsässäkö ajattelit asua viljaa viljelemässä?

     • Sinulla Juutalainen on yksi perustavanlaatuinen virhe tuossa oletuksessasi, eli tuo 5 miljoonan väestö.

      Suomessa on nyt noin 5,5 miljoonaa henkilöä.

      Näistä 500 000 on ulkomaalaisia, eli ei jatkoon.

      Toinen 500 000 suomenruotsalaisia jotka voivat siirtyä Ruotsiin.

      Noin 2 000 000 lienee maanpettureita ja kommunisteja (varovainen arvio, voi olla enemmänkin).

      Noin 500 000 kuolee Vapaussodassa.

      Jää noin 2,5 miljoonaa.

      Kansallissosialistien saatua vallan voidaan tutkia taustat ja uskollisuus aatteelle ja isämmaalle lopuilta, jolloin saadaan noin 1-1,5 miljoonaa.

      Sen jälkeen vielä annetaan luonnonvalinnan poistaa heikot yksilöt, niin saamme Suomen väkiluvun vakautettua noin 600 000 paikkeille, joka on täysin ylläpidettävissä oleva luku ilman sionistien kehittyneitä maanviljelykeinoja tai modernia terveydenhuoltoa tai muitakaan kommunistikapitalistisionistien keksintöjä! Kyllä Kansa Tietää!

     • Tällaisen puheenvuoron jälkeen joku vielä kehtaa tulla väittämään ettei holokaustia muka missään nimessä ole koskaan voinut tapahtua xD

     • Tiede ja Tilastot kertovat miksi Höpöco$sti ei tapahtunut tai ollut edes teoreettisesti mahdollinen, ei puheenvuorot.

      Ihmettelen kyllä miksi edes tuot sen esille kun ei liity koko aiheeseen mitenkään, voisiko olla että teidän lajillinen psykoosinne on niin vahva että joka kerta kun teidät osoitetaan olevan väärässä ja argumenttinen virheellisiä, alatte kirkuman kuudesta miljardista kuolleesta ja monesta muusta sadusta jotka saavat Walt Disneynkin kateelliseksi.

     • Itse toit varsin suunnitelmallisen ja laskelmoidun kansanmurhaamisen tilastot kaikkien nähtäväksi tänne… ja siis vielä varmaan uskot tuohon suunnitelmaan itsekin, ja samalla lailla olen kuullut sitä valetta jo miljoona kertaa että “ollaan oman kansan asialla”, kun ilmeisesti “oma kansa” on määritelty jonkun ihan muun kuin suomalaisuuden perusteella.

      Joten jos hyvillä mielin esität tuon ja seisot sen takana niin miten se on niin mahdotonta että yksi 1900-luvun teollisuusmahdeista jota hallitsivat sinun aateveljesi, ei olisi kyennyt murhauttamaan miljoonia ihmisiä ympäri eurooppaa…taino tässä tapauksessa niinkuin sinun termejäsi käyttäen metsästivät ihmisiä jotka “lienevät maanpettureita ja kommunisteja”. Vai väitätkö että jos sinulla olisi vastaavat resurssit ja olisit johdossa, et käyttäisi tilaisuutta hyväksi kansanmurhafantasioillesi? Vastaa vain edellä mainittuun kysymykseen jos vastaat, en kaipaa puhkikulutettua revisionistipropaganda paskaa lukea saatika asiasta väitellä.

      Uskotko todella että olet Suomen kansan puolella jos käytännössä poistaisit valtion väestöstä 5 miljoonaa henkeä? Toki hyvässä lykyssä sinä itsekin olet siellä poistettujen joukossa.

     • Kuka puhui mitään murhaamisesta? Teidän valkoisten kansanmurhaa toteuttavien loisten väkivaltaisuus paistaa esiin kun heti ensimmäinen ajatus on murha. Kuolleita tottakai tulee, sillä en usko teidän sionistien luopuvan vallastanne rauhanomaisesti ja myöskin johtavat maahanpetturit saanevat rangaistuksen kovimpien lakien mukaan. Mutta ketään ei olla murhaamassa kansllismielisten toimesta, murhaaminen on kommunistien (100+ miljoonaa) ja semiittien (satoja miljoonia ja yhä kasvaa) hommaa.

      Jos Saksassa olisi ollut tahto tai motiivi murhata, niin olisivat kai pystyneet, pystyhän lähes kivikautinen Neuvostoliittokin murhaamaan kymmenä miljoonia. Mutta Saksassa ei ollut tahtoa, ja tilasto ja tiede osoittaa että ei olisi ollut mahdollista vaikka olisi ollut tahto ja motiivi. Mutta koska juutalaiseen tapaan et halua keskustella aiheesta koska tiedät olevasi väärässä, niin ei sen enempää siitä. Lienee myös olen nyt vastannut kysymykseesi siitä miten käyttäisin itse absoluuttista valtaa – jauhat aina luetunymmärtämisestä joten testataan nyt omaasi!

      Mitä tulee Suomen puolella olemiseen, niin kyllä olen Suomen puolella. Uskon että Suomessa on noin päälle miljoonan verran sellaisia henkilöitä jotka voidaan sekä a) laskea suomalaisiksi että b) haluavat elää suomalaisessa hteiskunnassa. Valitettavasti teidän verenhimoisuuden takia en usko että kaikki selviäisivät siihen asti että Suomi kuuluu suomalaisille. Loput joko eivät ole suomalaisia, taikka eivät halua elää suomalaisessa valtiossa josta jo nyt todisteena on heidän valkoisten kansanmurhaa tukeva politiikkansa ja sen politiikan tukeminen. Heille siis ei ole tilaa Suomessa joka kuuluu suomalaisille. Mutta toisin kuin sinä, en ehdota kansanmurhaa ratkaisuksi, vaan esimerkiksi yksinkertainen kengänkuva heidän homoperseeseensä riittää.

     • Kuinka paljon Saksassa asui 1930-luvulla väkeä ja mikä on maan pinta-ala? Entä kuinka paljon erilaisempi ilmasto kyseisessä maassa on? Kuoliko Saksalaiset tuolloin nälkään ja oliko maa konkurssin partaalla?

     • “myöskin johtavat maahanpetturit saanevat rangaistuksen kovimpien lakien mukaan. Mutta ketään ei olla murhaamassa ” Kun natsi tappaa se ei ole murha, se on vain pakollinen suorite, kansalaisvelvollisuus? Huvittavia lukemia kyllä vedät kun selität kommunistien murhanneen satoja miljoonia xD Leo (se vanha leo) sanojen mukaan 1+0+0+0+0+0+0+0+0+0 = miljardi! Tämä todistaa että olet väärässä 😛

      Ja okei, et siis ole murhaamassa ketään mutta millä oikeudella ajat 2 miljoonaa Suomalaista pois suomesta? Ja minne? Ehkä heilläkin on sanansa sanottavana aiheessa + jos sinun kaltaisiasi isämmaaallisia on kerran sen puoli miljoonaa niin lukujen puolesta voipi käydä niin että TE lähdette ;)Kannattaa miettiä aina loppuun asti nämä asiat… Ja toisekseen, Ruotsin vastarintaliike voi olla myös erimieltä tuosta Suomen ruotsalaisten, jotka ovat täällä jo satoja vuosia asuneet, siirroista Ruotsiin. Hieman epäilen että he täältä vapaaehtoisesti haluavat lähteä jos koko omaisuus ja elämä on kiinni Suomessa.

      “kivikautinen neuvostoliitto” xD Oletko lukenut koskaan Neuvostoliiton tuotantolukuja? Tai jos aletaan esim. pelkkää sotakalustoa katsomaan niin neuvostoliiton vermeet olivat huippuvehkeitä Saksalaisiin vastaaviin verrattuna, he hävisivät sodan alussa vain taktisen osaamisen puolesta mutta kun saivat sen kuntoon niin Hitler sai kyytiä. Ei kannata aliarvioida edes vastustajiaan.

      “Mutta koska juutalaiseen tapaan et halua keskustella aiheesta koska tiedät olevasi väärässä, niin ei sen enempää siitä.” Joo just näin, voisin sanoa samaa sinulle, tai oikeastaan niinkuin totesin, minua ei kiinnosta sinun puhkikulutetut propagandatutkimukset osoitteessa kreml.ru/varmastiaitojaluotettavalähde.jpg

      Mutta ihan mielenkiinnosta, mitkä tieteelliset faktat näyttävät että holokausti ei ole mahdollinen?

      Ja puhut “meidän” verenhimoisuudesta samalla kun itse aivan selvästi haaveilet sisällisodasta, etkö huomaa tässä mitään ristiriitaa? 😀

     • Just Askin’

      Saksassa oli n. 80 miljoonaa ihmistä 1930-luvulla ja heidän taloutensa ei todellakaan kyennyt kaikkia ruokkimaan. 1935 Saksassa oli jopa ruokapula koska pääosa tuotannosta, tuonnista ja viennistä oli suunnattu varusteluteollisuuden tarpeisiin. Sijaintinsa ja viljelyspinta-alansa puolesta Saksa on huomattavasti parempi maa kuin Suomi, mutta sekään ei yksinään riitä noin suurelle väestölle. Jos siis yrität tässä vihjata että Natsi-Saksa oli jotenkin omavarainen niin metsään meni.

      Ja jos miettii työväestön oloja Natsi-Saksassa niin se ei ole kaunista luettavaa. Palkat lähes köyhyysrajalla, työnsääntely oli järkyttävän tiukkaa ja työpaikan vaihtaminen erittäin hankalaa. Toki tämä hyödytti suuresti yrittäjiä.

     • Ahaa, oletkin siis näitä likaisia “humanisteja” joiden mielestä yhteiskunnan pahimpien vihollisten pitäisi saada kävellä vapaana, kun kerran mielestäsi laillisen valtion tekemä oikeustoimi yhteiskunnan suojelemiseksi on murhaamista. Sinua ei haittaa että raiskaajamurhaajapedofiilit ja miljoonien vereen kätensä lianneet kansanmurhaajat saavat kulkea vapaana toteuttamassa sairaita fantasioitaan.

      Myöntänet siis sitten sen että kansasi laiton valtio MURHASI Eichmannin ja monta muutakin sankaria, ja Nurembergin farssissa epälegitimeetit teurastajavaltiot MURHASIVAT tuhansia viattomia kansallissankareita!

      Edelleenkään en myöskään ole suomalaisille tekemässä mitään. Suomalaiset kuuluvat Suomeen, ja ne jotka ajetaan pois eivät ole suomalaisia. Suomalaisuus on helppo määrittää ja noista 2 miljoonata osa ei täytä sitä, ja loput ovat siitä luopuneet toteuttamalla suomalaisvastaista ideologiaa ja tukemalla valkoisten kansanmurhaan. Tällöin he siis eivä ole suomalaisia vaikka täyttäisivät muut kriteerit, sillä he ovat osoittaneet halunsa tuhota Suomi ja suomalaiset.

      Väkivaltaisuutesisikin tulee taas esille, kun alat uhkailemana etät suomalaiset häädettäisiin suomesta muiden toimesta – syytät minua siitä että haaveilen sisällissodasta, vaikka itse jatkuvasti uhkailet sillä ja kansanmurhalla. Onneksemme sinun 2 miljoonan maanpetturin armeijasta suurin osa on likaisia homoloordeja jotka eivät tiedä että aseen piippua ei tungeta anukseen jolloin motivoituneet ja koulutetut suomalaiset saavuttavat voiton kuten aina Suomen historiassa!

      En kiistä sitä etteivätkö NL:n tuotantoluvut olleet komeita, mutta kaluston laatu oli surkeaa ja teollinen kehitys ei näkynyt millään muulla yhteiskunnan osa-alueella, vaan omatkin sotilaat piti kuoleman uhalla pakottaa taistelemaan ja kuolemaan, samalla kun heidän lapsensa jauhettiin rehuksi jotta Stalin ja hänen lähipiirinsä sai nauttia pihvistä ja leveästä elämästä. Rivikansalainen siis eli kivikauden olosuhteissa.

     • Siitä huolimatta he toteuttivat historian julmimman kansanmurhan ja sama kuvio toistui kaikissa kommunistisissa maissa. Se ei ole “aliarvioimista”, vaan faktojen toteamista.

      Tuot muuten aika hyvin esille teidän lajille tyypillisen kaksinaisuuden ja kierouden: Ensin julistat että et halua nähdä faktoja ja kohdata totuutta jos se ei tule suoraan Israelin tietotoimistosta ja siinä ole kansanmurhaajien hyväksyntäleimaa, mutta sitten heti kuitenkin yrität kerjätä niitä faktoja.

      Internet on täynnä faktoja, tutkimuksia ja lähteitä ja niistä osa on myös tälle sivustolle kasattu ja varmasti sinullekkin aikaisemmin linkattu. Mutta minä en aio tehdä sitä, sillä tiedän että alat taas perinteiseen lastensilpojien tapaan keksimään tekosyitä ja huutamaan jonka jälkeen yrität selittää että taivas on punainen ja 2+2=5. En siis aio antaa sinulle sinun haluamaasi validaatiota ja perverssiä seksuaalista tyydystä jonka saat jos joku lähtee tuohon leikkiisi mukaan. Et ole sen vaivan ja ajan arvoinen.

     • Juu näin on Heiglis rööm näin on. Noh aika näyttää miten meidän käy, ja samat sanat, aivopestyjen heikosti koulutettujen fanaattikkojen kanssa ei kannata kuluttaa enempää aikaansa joten jätetään tämä tähän 🙂 Voit lapsi pieni ihan rauhassa haaveilla siitä sisällisodastasi ja Suomen puhdistuksista, sen vain sanon ettei se tule olemaan helppoa, niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan 😉

     • Ja näin se judeni taas sortuu henkilökohtaisuuksiin ja lapsellisuuksiin itkupotkuraivarinsa vallasssa, kun hänet on totaalisesti lyöty ja kaikki argumenttinsa murskattu. Ainoa mihin se kykenee on pelkkä kansanmurhalla ja sodalla uhkailu. Ellei Suomen virkavalta olisi niin läpimätä ja puolueellinen ja valkoisten kansanmurhaa tukeva niin nettivinkaisin tuommoisen uhkailun.

     • Toki näin niinkuin fun fact: Puna-armeija oli paremmin motorisoitu heti sodan alusta asti kuin Saksan Wehrmacht joka joutui tukeutumaan huollossa vahvasti hevosiin.

      Lisäksi panssarivaunutyypeissä kautta historian parhaimmaksi vaunuksikin valittu T-34 oli käytössä (joskin ensin pienissä määrin) heti sodan alettua ja se oli aivan ylivoimainen verrattuna saksalaisiin Panzer III ja IV vaunuihin. T-34 päivitys T-34-85 taas pystyi haastamaan tiikerinkin, oli luotettavampi, paremmin liikkuva ja valmistus halvempaa. Sitten tietenkin on kaikki IS-sarjan vaunut ja tykistössä Venäläiset olivat valovuosia saksalaisia edellä. Ja tämä on fakta jota sinunkaan natsiaivosi eivät voi millään muotoa kääntää ylösalaisin. Että revi siitä.

     • Uhkailun? Missä kohtaa sinua uhkasin? 🙂 Ja kuka se tässä itkee xD Kiitos tästä, annoit juuri päivän huumoriannoksen 😀 😀 😀

     • Sinä se olet ainoa joka jatkuvasti sisällissodasta ja puhdistuksista puhuu, kuten myös uhkaavaan sävyyn toteat että “ei ole helppoa” antaa Suomen olla suomalainen. Aika läpinäkyvää ja ilmiselvää uhkailua

      Kumoan nuo tankkifantasiasi jotka varmaankin olet huumeiden alaisuudessa keksinyt myöhemmin. Nyt menen toteuttamaan kansallista velvollisuuttani vaimoani kohtaan, sillä aion tehdä kaikkeni jotta haaveesi kansanmurhasta ei toteudu. Ja teen sen täysin ehjällä peniksellä, jotain mikä sinulle on mahdotonta!

     • Muista ottaa paskat terskan alta pois ennen velvollisuutesi suorittamista. Jotain mitä juutalaisen ei tarvitse tehdä 😉

     • Koskettavaa että huolehdit noin intiimihygieniastani. Kaltaisellesi sodomiitille kai tuo paskan kaivelu tuttua puuhaa, vaikka kuten itse sanoitkin, ei teidän juutalaisten tarvitse sitä tehdä – pääasiassa sen takia että olette se jota sodomisoidaan.

      Mutta niistä tankeista. Ensiksi, Pz. III on vanhempi vaunumalli kuin T-34, joten niiden vertailu on älyllisesti epärehellistä, kuten myös T-34-85 ja Tiger I vertailu, sillä T-34-85 vaunun D-5T-tykki kehitettiin juurikin Tigerin takia.

      T-34 kykeni kiistämättä haastamaan aikaisemmat Pz. IV:n mallit, olihan nimittäin vaunujen alkuperäinen rooli erilainen. Mutta kun Pz. IV päivitettiin aseella joka soveltuu panssarientuhontaan, oli T-34 auttamattomasti heikompi ja tämä oli Tiger I käyttöönoton ohella syy miksi NL edes aloitti T-34-85 vaunun kehittämisen.

      T-34-85 oli parannus, mutta silti heikompi kuin Tiger. Jo pelkkä tykkien läpäisykyvyn tarkkailu kertoo sen, Tigerillä se oli 138mm kilometrin päästä, T-34-85 100mm. Tämä meinasi että Tiger pystyi tuhoamaan vastustajansa paljon pidemmiltä etäisyyksiltä ja oli keulastaan yhä lähes läpäisemätön. Tietty tässä vaiheessa sionistivaltioiden siiviilejä murhaava pommituskampanja ja laiton kauppasaarto alkoi tehoamaan, joten Saksan tuontantoluvut ja raaka-aineiden laatu alkoi tippumaan ja NL pystyi kompensoimaan lukumäärällään saksalaisvaunujen ylivoimaa.

      IS-sarjan sotaan ehtineet vaunut taas olivat toki Tigerin veroisia, ehkä hieman parempia. Mutta Saksalla oli myös kehittyneempiä vaunuja, kuten Tiger II. Ja ellei kasnsasi olisi sabotoinut Saksaa niin olisi rintamalla nähty lyömättömiä Maus-vaunuja ja Entwicklung-sarjan voittamattomia teräspetoja. Jos NL olisi jotenkin niistä selvinnyt, niin lopulta olisi päästetty vapaaksi Landkreuzer-sarjan vaunut joiden telojen alla edes kehittyneimmät IS-sarjalaiset olisivat olleet samaa kärpäsenpaskaa kuin “valittu kansa” jos se tai sen jäsenet yrittävät estää Suomen ja pohjoismaiden vapauttamisen!

     • T-34 ja panzer III ja ensimmäisten Pz IV vaunujen vertailu on erittäin älyllisesti rehellistä sillä kesällä 1941 ne kohtasivat. Tuona aikana panzer III oli parasta mitä saksalla oli laittaa kentälle, vastaavasti T-34 ja KV-1 vaunut olivat parasta mitä Venäläisillä oli laittaa kentälle, ja missä nämä vaunut kohtasivat, lopputulos oli hyvin epämiellyttävä saksalaisten kannalta. Mutta koska Neuvostopanssarin uudistus oli vasta aloitettu ei näitä uusia vaunuja ollut laittaa taisteluun kuin kourallinen ja näitä laitteita vaivaavia tyyppivikoja ei oltu saatu vielä runnottua pois. Saksalaisten vaunut taas olivat priimatavaraa ja hyvin toimivia, sitä en kiellä, mutta vertailussa eivätkä kentällä pärjänneet T-34 saatika KV-1.

      Tiikeri kehitettiin vastauksena T-34 ja KV-1 aiheuttamaan uhkaan. Samoin myös pitkäpiippuisella 75mm tykillä varustettu Panzer IV. Sen sijaan tiikerin ja T-34 vertailu on sinällään “älyllisesti epärehellistä” sillä vaunut kuuluvat eri tyyppiluokkiin ks raskas vaunu ja keskiraskas vaunu. Mutta siitä huolimatta T-34 pärjäsi raskaampaa ja paremmin aseistettua Tiikeria vastaan tarpeeksi hyvin. Ja jos vaunuja, ja yleisestikin saksalaisia ja venäläisiä vaunuja vertaa niin on totta että Venäläiset vaunut eivät ole teknisesti monimutkaisia paperilla loistavia sotakoneita vaan käytännöllisiä, tehokkaita, luotettavia ja helppoja valmistaa suuria määriä. T-34 täytyy kyllä antaa krediittiä siitä että se oli toteutukseltaan myös edistyksellinen koska siinä oli leveät telaketjut, tehokas moottori, kulmattu panssarointi ja tehokas aseistus, yhdistelmä joka sai saksalaisen sotilaan laskemaan alleen. Lisäksi saksalaisten vaunujen ongelmaksi etenkin sodan loppuvaiheessa muodostui puutteellinen miehistöjen koulutus joka oli kriittisessä asemassa kyseisten erittäin teknisten ja monimutkaisten laitteiden hallinassa.

      Jatkuu

     • Koska Panzer IV ausf F2 eteenpäin oli varustettu pitkäpiippuisella 75mm, se oli käytännössä vastaus T-34 ensimmäisiin malleihin. Järkevää onkin verrata F2:sta ja T-34-85 joka oli taas T-34 päivitetty malli. Näistä kahdesta T-34-85 taas on se parempi vaunu. Ja jos aletaan puhumaan panssariläpäisyistä niin olihan sitä venäläisilläkin sitten SU-100, SU-122, SU-152, ISU-155 jne- Jotka paskoivat tiikereitäkin keulasta ilman mitään ongelmia.

      Teit pienen virheen, sillä aloit höpöttämään Tiger II:sta joka oli aivan susipaska laite. Paperilla hyvä, mutta tuotantomääriltään aivan merkityksetön ja teknisiltä ongelmiltaan tiikeriäkin pahempi katastrofi. Kertoo varmaan jotain että kyseisiä vaunuja menetettiin enemmän teknisten vikojen vuoksi kuin vihollsitoiminnan takia… Mausissta nyt ei kannata edes puhua, sillä vaunu jäi prototyyppi asteelle ja oli kenttäkäytöltään hyödytön suuren painonsa ja heikkotehoisen moottorin vuoksi. Näiden kahden paskan sijasta sinun olisi kannattanut ehkä puhua Pantherista joka hyvinkin oli yksi sodan parhaimmista vaunuista, mutta sama vika niissäkin kuin kaikissa saksalaisissa laitteissa, kallis ja työläs valmistaa -> ei tarpeeksi sotatarpeisiin. Lisäksi tekninen luotettavuus kaikissa saksalaisissa vaunuissa vuoden 1942 alkoi olla vähän niin ja näin.

      Ja miksi nauratat minua jollain Landkreuzerilla tai E-sarjan vaunuilla jotka kaikki olivat idea tasolla paperilla xD Kai sinunkin koulutustasollasi pitäisi ymmärtää ettei joku Landkreuzer vain voinut koskaan toimia xD Resurssinhukkaa.

      Ja jos aletaan miettimään että mitä vaunuja venäläisiltä sitten taas olisi tullut jos sota olisi jatkunut niin mitenköhän Saksalaiset olisivat pärjänneet T-44, T-54/55, IS-8, IS-7, IS-10 vaunuja vastaan? Vaunuja joista osa on käytössä vieläkin, toisaalta yhdestäkään armeijasta ei tänä päivänäkään löydy mausseja tai koenigtigereitä 😛

 2. Mustalaiset antavat juutalaisille todella tiukan vastuksen maailman paskaisimman rodun tittelistä. Mutta toisin kuin jutkut, ei tätä saastaa voi edes karkoittaa mihinkään.

  • Mustalaiset ja juutalaiset on käytännössä aivan samanlaisia; ero on vain siinä, että toinen ryhmä on määrätietoisesti haalinnut itselleen valtaa toisen pyöriessä edelleen katuojissa ja vankiloissa.

 3. Jude jauhaa paskaa. Omavarasuus äijä viljelee kainuussa vuoden ruuat 500m2 yhdelle hengelle ja työpäivät 6h ilman koneita,on toki spesialisti! Suomi pystyy omavarasuuteen helposti 5milj.kansallis-sosialistilla ja työpäivätkin ois paljon lyhyempiä!

 4. Taas kommunisti paskiainen siloitteli musltolais paskojen murhatyötä, jossa kuoli 10-vuotias poika.
  Tyypillistä kommunistista mädännäisyyttä, joka vihaa, sortaa, syyttää, solvaa, välillisesti murhaa omaa kansaansa ja perseilee rikollisten kanssa, jotka ovat vielä ihmisten alinta kastia, jonka voi luokitella ongelmajätteeksi ja sen mukaisen kohtelun ansaitsevaksi joukkioksi.
  Sanottakoon selvyyden vuoksi, että kaikki tuota rikollista toimintaa ja ihmisyhteisöä terrorisoivaa juutalaisten huumeparonien kätyri joukkiota sen etnisestä taustasta tai ihonväristä riippumatta on suhtautumiseni tuota rikollisuutta harjoittavaa ihmisyyden tuhoavaa toimintaa kohtaan yhtä armoton ja lopullinen. Kuolema!
  Suomessakin mustolaisista on kylliksi harmia ilman somppujakin, puhumattakaan hiekkaneekereistä, jotka ovat vielä kaiken lisäksi expansiivisia jihadisteja, jotka halveksivat vääräuskoisten henkeä ja terveyttä tavalla, joka edellyttäisi jyrkinpiä toimia sen kitkemiseksi ja lopulliseksi hävittämiseksi Suomesta ja koko Euroopasta.

Comments are closed.