Koti Artikkelit Vastarintaliike Kouvola: aktivisti otettu kiinni

Kouvola: aktivisti otettu kiinni

10

#svl -aktivisti otettiin kiinni Kouvolassa, #Magneettimedia ei miellyttänyt kaikkia. Lisätietoja tulossa pian.

kouvola1 kouvola2 kouvola3

14:31 Järjestyksenvalvojat suorittivat kiinnioton ja poliisit vapauttivat aktivistin. Selostus päivästä seuraa myöhemmin.

10 KOMMENTIT

 1. Järjestyksenvalvojat ilmeisesti avanneet jo perjantaipullot, koska melkoinen ylireagointi tilanteeseen. Aktivistia raihnaisten järkkäreiden riehuminen näemmä vain naurattaa ja olisi varmasti voinut tönäistä höperöt juopot nurin niin halutessaan. Aktivistilla tilannetaju kohdillaan kun näytti miten naurulla voitetaan väkivalta.

 2. Leikkipoliiseille tuli varmasti hyvä mieli kun sai ottaa aktivistin kiinni. No tämähän vain antaa SVL enemmän näkyvyyttä mediassa.

 3. Alalla toimineena tiedän millaisia urpoja noihin hommiin eksyy.
  Nupissa vielä vähän vasemmistolaista ideologiaa niin mitä muuta siihen enää tarvitaan?

 4. toivottavasti kuvan aktivisti ei ole neuvoton vastaavassa tositilanteessa..
  ps. oletteko seisseet tappamispäätöksen tehneen vastustajan kanssa kasvotuksin? Minä olen ja sen vuoksi tiedän mikä on leikin ja toden ero! Toinen voittaa..

 5. Olisi kiva tietää, mihin toi “kiinni otto” pereustuu. Syy käyttää fyysistä väkivaltaa. Useimmilla näillä “järjestyksen valvojilla” on enemmän kusta päässä, kun osalla poliiseja.

  • Siellä oli jokin kirkollinen juhla lähistöllä ja Magneettimedian antisionismi suututti joitakin uskovaisia järjestäjiä. Hommasivat järkkärit paikalle ja uhkailivat poliiseilla, mutta kun poliiseja ei odottamisesta huolimatta kuulunut ja kaikki lehdet oli jaettu loppuun, niin aktivistit lähtivät poistumaan paikalta. Järkkärit sitten kuvittelivat, että heillä on joku oikeus estää aktivistien poistuminen vaikka minkäänlaista rikosta tai häiriökäyttäytymistä ei ollut tapahtunut. 😀

   Poliisikaan ei alunperin tullut paikalle, koska heillä ei ollut mitään syytä tulla sinne, kun lehtien jakaminen ei ole rikollista toimintaa. Aktivistit lähinnä naureskelivat poliisi-uhkailuille ja odottivat mielenkiinnolla poliisin saapumista, jota ei koskaan kuulunut. Järkkärit sitten luulivat, että on heidän kansalaisvelvollisuutensa estää aktivistien poistuminen kuviteltuun poliisin saapumiseen saakka.. Tähän ilmeisesti perustui se kiinniotto?

 6. Sionistit ovat valtaa väärinkäyttäviä, argumentaatioon kykenemättömiä aivokuolleita idiootteja. Kuka yllättyi?

Comments are closed.