Koti Uutisia Koulun maskotti yritetään kieltää vihasymbolina USA:ssa

Koulun maskotti yritetään kieltää vihasymbolina USA:ssa

4

Ryhmä kulttuurimarxilaisia opiskelijoita Yhdysvaltain Louisianan osavaltion yliopistolta (LSU) vaatii koulua lopettamaan maskottinsa käytön. Vaatimuksen mukaan 122-vuotias tiikerimaskotti symboloi “valkoista rasismia ja etuoikeutta”.

Yliopiston tiikerimaskotti otettiin käyttöön vuonna 1895, ja sen alkuperän sanotaan olevan erään sisällissodan aikaisen louisianalaisen yksikön nimessä. Louisiana Tigers oli yksi sisällissodan arvostetuimmista pataljoonista, jota käytettiin Etelävaltioiden iskujoukkona erityisesti sodan alkupuolella.

Vaatimuksen mukaan historiallinen maskotti levittää pelkoa ja vihaa. “On jo riittävän hankalaa pelkästään olla musta ja LSU:n opiskelija, joten nämä symbolit tulee kieltää”, vaatimuksessa sanotaan.

Yhdysvalloissa on viime aikoina levinnyt mustien ja kulttuurimarxilaisten liike, joka vaatii erilaisten historiallisten tunnusten ja patsaiden kieltämistä erityisesti eteläisissä osavaltioissa. Myös Etelävaltioiden lippua on vaadittu kiellettäväksi vihatunnuksena.

 

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. On varmaan hankalaa olla musta ja opiskella yliopistossa, kun ÄO on montakymmentä pistettä alhaisempi kuin samaa koulua käyvillä valkoisilla. Näitä mustia ei edes päästettäisi koko kouluun, jos käytössä olisi rotuun perustumattomat testit. Nyt heidät otetaan sisälle kiintiöiden vuoksi ja monet valkoiset jäävät ilman koulupaikkaa. Kiitos “tasa-arvo” ja “yhdenvertaisuus”.

  2. Missäköhän näiden “vihasymbolien” raja mahtaa kulkea mustien ja kukttuurimarxistien mielestä? Jos tiikerin pää on jo sellainen, niin kohta varmaan valkoisten rakentamat talotkin on vihasymboleja.

  3. Nekrunperseennuoleminen menee jo liian pitkälle Jenkeissä…!

Comments are closed.