Koti Uutisia Ulkomaat Koulun johtokunta kehottaa brittiläispoikia pitämään hameita

Koulun johtokunta kehottaa brittiläispoikia pitämään hameita

7
Lukiolaispoika “sukupuolineutraaleissa” vaatteissa.

Viime viikon lopulla suuressa osassa Britanniaa oli epätavallisen lämmintä. Oxfordshireläisen Chiltern Edgen lukion johtokunta sanoi koulun pojille, että he voivat vaihtaa pitkät housunsa hameisiin, mikäli housut ovat heidän mielestään liian kuumat ja epämukavat. Koululla on nimittäin uusi, tiukempi säännöstö koskien koulupukua; sen mukaan nuoret saavat käyttää puvun alaosana vain pitkiä housuja tai hametta.

Poikien pakottaminen tällaiseen transvestismiin sai alkunsa siitä, kun vanhemmat pyysivät koululta lupaa pojilleen käyttää tietyn mallisia shortseja koulupäivinä, jotta heidän olisi mukavampi käydä koulua kuumina päivinä. Koulu kuitenkin vastaa heidän koulupukupolitiikkansa olevan “sukupuolineutraalia” ja antaa pojille luvan käyttää shortsien sijasta hametta.

Britanniassa sukupuolineutraalista koulupukupolitiikasta on tullut entistä yleisempää yhtenä keinona hyökätä kansalaisten luonnollisia sukupuoli-identiteettejä kohtaan. Tätä puolestaan koordinoidaan poliittisesti EU:sta käsin. Vuonna 2010 Britanniassa esiteltiin uusi tasa-arvolainsäädäntö. Laki vaatii kouluilta transihmisten suojelua syrjinnältä, minkä vuoksi transpojilla on nyt lupa pukea tyttöjen koulupuku ylleen näin halutessaan. Tämän luvan kautta oikeita poikia on nyt mahdollista loukata.

120 britannialaisen koulun on seksuaalivähemmistöjen lobbarijärjestö Educate & Celebraten mukaan raportoitu käyttävän sukupuolineutraaleja koulupukuja.

– Meidän kokemustemme mukaan peruskoulut ovat vastaanottavaisempia [ohjelmaamme kohtaan] kuin lukiot. Ei vaikuttaisi siltä, että mikään koulu on erityisesti hanakampi omaksumaan ohjelmaamme kuin jokin toinen koulu, eikä myöskään mikään erityinen osa Britanniassa ole sen vähemmän tai enemmän halukas ottamaan sitä käyttöön, kommentoi Educate & Celebraten perustaja tohtori Elly Barnes.

Lähteet: Nordfront, RT

7 KOMMENTIT

 1. Kuinka oikeassa Mao Tse Tung olikaan vaatiessaan, että kaikki on puettava keskuskomitean määräämään asuun.

  Tie on viitoitettu. Tahdissa. Mars!

 2. Millä tavalla hame on sukupuolineutraali? Sehän on naisen asuste. Eikös tuo koulun käsitys “sukupuolineutraalista” ole feministinen agenda? Vai onko se suoraan feministien käsikirjasta?

  Sanoppa rekka-lesbolle että pistä hame päälle koska se on sukupuolineutraali niin saat varmasti anatomian ja teologian luennon.

 3. Ei HELEVETTI!!!
  Jos vaakakuppeihin laitetaan Hame ja Miinakentän tallaaminen, silloin ovat punnukset tasan!

 4. Netistä löydettyä:

  “Kun täysin normaalit, inhimilliset ja biologiset käsitteet kiistetään ja yritetään muuttaa sukupuolineutraaleiksikonstruktioiksi ja runnotaan nämä harhaopit opetussuunnitelmiin, ettei kukaan saa olla normaali. Että tyttö joka haluaa olla tyttö ja identifioi itsensä tytöksi, ei saa olla tyttö, koska joku jota oletetaan ehkä tytöksi ei tunne olevansa tyttö, niin se loukkaa tämän ihmisarvoa. Joka ilmeisesti sitten on tärkeämpi ihmisarvo, kuin tytöksi itsensä tuntevan tytön, sillä myös hänen ihmisarvoaan loukataan kun hänet neutraloidaan henkilöksi.

  Ja tätä siis kutsutaan sosiaaliseksi tasa-arvoksi ja vähemmistöjen oikeuksien kunnioittamiseksi, vaikka sillä ihan varmasti aiheutetaan enemmistölle lapsista sukupuoli-identiteettiongelmia, persoonallisuushäiriöitä ja itsetunto-ongelmia, masennusta ja ahdistusta. On sinänsä loogista, että lasten ja nuorten mielenterveysongelmat ovat räjähtäneet käsiin, yhä nuoremmat lapset oireilevat ja aina enevissä määrin. Itsensä tuntevan aikuisenkin on vaikea luovia näiden sukupuolineutraalien käsitteiden ja synnyttävien miesten maailmassa, jotka ovat valheellisia pseudokäsitteitä, jotka yrittävät kieltää biologian ja psykologian eli täysin tieteellisen ja kliinisen maailman ja sen käsitteet, omilla tunteisiin perustuvilla keksityillä käsitteillä ja termeillä, joilla ei ole mitään tieteellistä pohjaa. Näitä tarjotaan nyt kaikille lapsille kaikissa kouluissa, vääristynyttä pseudobiologiaa ja sukupuolenkorjausleikkauksista puhutaan ja markkinoidaan, ikään kuin ne olisivat rutiinitoimenpiteitä.

  Samaan sosiaalisen tasa-arvon ihmisoikeuspakettiin tuntuu kuuluvan myös seksuaalisten suuntausten syventäviä opintoja jo ala-asteelta. Ja painopiste tuntuu olevan nimenomaan vähemmistöseksuaalisuuksien markkinoinnista ja opetuksesta lapsille, jota kouluille tarjoaa Seta. Kun minä olin lapsi, tällaiselle materiaalille oli K18-merkinnät. Yläasteella tai ehkä se oli 6. luokalla, oli jotakin hyvin vaivaannuttavaa oppimateriaalia kukista ja mehiläisistä ja kehitysbiologiasta, miten tytöistä kasvaa naisia ja pojista miehiä. Nykyäänhän näin ei voi sanoa, nykyisin varmaan henkilöt tulevat puberteettiin ja heidän vaginansa ja peniksensä kokevat muutoksia -jotka muuten johtuvat suoraan biologisesta sukupuolesta ja sen luonnollisesta hormonitoiminnasta, mutta jos nyt sukupuoli on sosiaalinen konstruktio, niin varmasti on jouduttu luovimaan käsitteiden kanssa. En edes halua tietää miten nämä nyt selitetään.

  Mutta nyt siis seksuaalisten vähemmistöjen tasa-arvoa edistävää seksimateriaalia halutaan normalisoida aina nuoremmille lapsille, joiden omilla ihmisoikeuksilla ei ilmeisesti ole merkitystä, vaan heille kerrotaan koko sukupuolisuuksien ja seksuaalisuuksien moninaisuus ja sen koko sateenkaari. Lapsille tuputetaan ja pakotetaan käsitteitä, jotka varmasti hämmentävät heitä, koska heillä ei yksinkertaisesti ole kykyä ymmärtää niitä. Lapset haluavat luonnostaan miellyttää aikuisia, niinpä näiden sukupuolineutraalien käsitteiden ja seksuaalisuuksien moninaisuuksien kirjoissa, varmaan jokainen lapsi alkaa tuntemaan itsensä epänormaaliksi, että hänessä on jotakin vialla, jos hän onkin poika, joka tuntee itsensä pojaksi ja ihastuu tyttöihin.

  Minun on vaikeaa ymmärtää, missä ovat kaikki lääkärit, biologit, psykologit ja alan ammattilaiset, jotka eivät ole kiistämässä näitä käsitteitä ja estämässä sitä, etteivät koulumme ja lapsemme ole yhden sosiaalisen ideologian aivopesussa käytettäviä koekaniineja. Sosiaalisen tasa-arvon eli frankfurtin koulukuntana tunnettu oppisuuntaus, on vain yksi sosiaalinen ideologia, se ei ole mikään absoluuttisen oikeassa oleva totuus, vaan ainoastaan yksi ideologinen suuntaus. Ja niin kuin monesti ideologiset suuntaukset, se vaikuttaa paperilla ja kenties teoriassa ihan kivalta, mutta nyt kun siitä runnotaan todellisuutta niin tulokset ovat karmivat. “

 5. Täytyi katsoa onko tänään 1.4. Ei ollut.

  Jos sukupuolia ei ole olemassa, niin mitä väliä ihmisten pukeutumisella silloin on? Tässä on taas kyse perkeleestä; ihmisen vapaasta tahdosta: sinä voit pelkällä ajatuksen voimalla tai vaatetuksella vaihtaa sukupuolesi. Vaarallinen ajattelutapa, joka johtaa nämä ihmiset vielä pahoihin, pahoihin ongelmiin heidän huomatessaan ettei kaikki ihan pelkällä ajatuksilla ja telekinesialla pyörikään.

  Jos sukupuolia ei ole olemassa, niin miksi niitä kuintekin on samanaikaisesti 57? Ja miksi niin moni ottaa hormoneja ja silvotuttaa itsensä, jos kerta niitä sukupuolia ei ole olemassa? Mitä luonnollista siinä on että ihminen metallisilla intrumenteilla silpoo ja tekee sinulle kumirinnat tai keinopeniksen?

Comments are closed.