Koti Uutisia Koululaitos antoi oppilailleen luvan holokaustikriittisen tiedon etsimiseen – ADL torppasi

Koululaitos antoi oppilailleen luvan holokaustikriittisen tiedon etsimiseen – ADL torppasi

2

Kalifornian osavaltiossa USA:ssa sijaitseva Rialton koululaitos joutui tulilinjalle annettuaan kahdeksasluokkalaisilleen tehtävän etsiä tietoa ja kirjoittaa aine siitä, tapahtuiko holokaustia ylipäätään vai ei. Koululaitoksen mukaan tehtävän tarkoitus oli kehittää oppilaiden kriittistä ajattelukykyä ja valmistaa heitä väittelyyn siitä, onko juutalaisten kansanmurha totta vai “käytetäänkö sitä propaganda-aseena taloudellisiin ja poliittisiin tarkoituksiin”.

Matthew Friedman juutalaisesta painostusryhmä Anti-Defamation Leaguesta kommentoi, ettei hän pidä koulun antamasta tehtävästä: “Tiedättehän, tämä ei ole väittely. Kaikki historioitsijat ovat yhtä mieltä siitä, että holokausti on historiallinen tosiasia”, Friedman sanoi.

Koululaitos perui tehtävän ja lupasi, ettei “holokaustia” jatkossa kyseenalaistettaisi millään tavalla opetuksessa ja sen sijaan aihe opetetaan “kunnioittaen uhreja, jotka joutuivat kestämään julmuudet”.

Sen sijaan, että koululaitos opettaisi ajattelemaan kriittisesti historiallisista tapahtumista, ryhmä oppilaita lähetetään kesäkuussa “suvaitsevaisuusmuseoon”.

Lähteet: Nordfront.se, ABC

2 KOMMENTIT

  1. Menoa ja melskettä Amerikan maalla. Tehtävä oli minun mielestä loistava.

  2. “Mikä ‘totuus’ vaatii lakeja suojakseen?”

    Nettiäkään ei kauaa tarvitse selata, jotta henkilö jota ei ole täysin aivopesty, että huomaa palasten loksahtavan kohdilleen ja totuus väitetystä ‘holokaustista’ tulee selväksi.

    Meitä kun ei kaikkia saa poistettua linjoilta, vaikka koukkunokat sitä yrittävätkin!

Comments are closed.