Koti Artikkelit Koululaitoksen järjestelmällinen alasajo – ei sattumaa!

Koululaitoksen järjestelmällinen alasajo – ei sattumaa!

26

19.–25.3.2018 suomalaisvastainen eliitti viettää jälleen “rasisminvastaista viikkoa”. Kansallismieliset ovat vastanneet tähän jo usean vuoden ajan valkoisten kansanmurhan vastaisella kampanjaviikolla! Käy kampanjasivuilla: EiRasismille.net! Koska eliitti kohdistaa suuren osan rasismipropagandastaan koululaisiin, julkaisemme tällä viikolla kaksi koululaitoksen alasajoa käsittelevää artikkelia.

Vielä muutama vuosikymmen sitten Suomesta ja muualta Pohjoismaista löytyivät maailman laadukkaimmat opinahjot, korkeatasoisin opetus ja parhaiten käyttäytyvät oppilaat. Koulut olivat etnisesti yhtenäisiä ja turvallisia paikkoja, jotka täyttivät tarkoituksensa tulevien kansankynttilöiden kasvattajina. Ne antoivat eväitä tulevaan työelämään sekä kannustivat kyseenalaistamaan asioita ja ajattelemaan kriittisesti.

Nyt puolestaan saamme kuulla yhä levottomammista koululuokista, törkeistä koulukiusaamistapauksista, kouluista, joissa maahanmuuttajalasten osuus on kymmeniä prosentteja. Kuulemme aikuisten Lähi-idästä tulleiden turvapaikanhakijamiesten päästämisestä kuljeskelemaan koulujen käytäville suomalaistyttöihin “tutustumiseksi”. Luemme kouluista, joissa rotueroista ei saa puhua tai joissa valtamediaa ei saa kritisoida, kouluista, joissa kansallismielisiin mielenosoituksiin osallistuminen kielletään rangaistusten uhalla. Näissä kouluissa rehtori on selvän arvojohtajan sijasta pelkkä hallintokoneiston tehoton virkamies ja niin edelleen. Voimme siis todeta, että pohjoismaisten koulujen opetuksen laatu ja lasten ja nuorten olot ylipäänsä kouluissa ovat huonontuneet merkittävästi, mutta mitä tämän pudotuksen taustalla on? Ketkä sitä ohjailevat, mihin he pyrkivät ja miltä näyttää tulevaisuus, jollei kehityksen suuntaa käännetä pikaisesti?

Ongelmat eivät ole putkahtaneet tyhjästä vasta nyt 2010-luvulla eivätkä ne ole sattumaa, vaan opetuksen objektiivisuus heitettiin romukoppaan ja koululaitosta alettiin täysin tarkoituksellisesti ajaa alas jo monta vuosikymmentä sitten. Kuten lukijoistamme jo keski-ikään ehtineet muistavat, koululaitos alkoi politisoitua merkittävästi 1960–70-lukujen taitteessa, jolloin opettajien ja erityisesti yliopistojen johtavien professorien virat täytettiin “edistyksellisillä” ja “uudistusmielisillä” marxilais-leninisteillä. Kommunistiopettajat laativat 1970-luvulla Pirkkalan monisteen; suomalaisnuoret valjastettiin proletariaatin maailmanvallankumouksen etulinjan taistelijoiksi. Läpeensä sairaasta aatteesta tuli nuorison keskuudessa muotia ja se villitsi kokonaisen sukupolven tulevia insinöörejä, toimittajia, metallityömiehiä, sairaanhoitajia ja tutkijoita. Tässä olivat mukana niin Tampereen yliopisto, opetusministeriö kuin kouluhallituskin. Vaikka tästä kaikesta on jo neljäkymmentä vuotta ja kommunismin pääpesäke Neuvostoliitto on ollut kuollut ja kuopattu yli kaksi vuosikymmentä, ovatko asiat kuitenkaan pohjimmiltaan muuttuneet tuosta ajasta kovinkaan paljoa?

Italialainen marxilaisintellektuelli Antonio Gramsci ja unkarinjuutalainen George Lukács tulivat pohdinnoissaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen siihen tulokseen, että länsimaista kulttuuria tulisi muokata kommunistisen vallankumouksen mahdollistamiseksi; koska työväenluokka ei ollutkaan tehnyt maailmanvallankumousta Marxin ja Engelsin oppien mukaan, oli marxilaisten löydettävä talouden ja politiikan sijasta toinen polku toteuttaa päämääränsä. He päätyivät “pitkään marssiin läpi instituutioiden” eli valtaamaan tiedotusvälineet, kirkot, yhtenä tärkeimmistä kohteista koululaitoksen sekä yksitellen kaikki länsimaista kulttuuria ylläpitäneet instituutiot.

Lukács otti osaa niin kutsutulle Saksan marxistiselle viikolle vuonna 1923. Sen sponsorina oli juutalainen miljonääri ja marxisti Felix Weil. Weil puolestaan käytti miljoonaomaisuuttaan uuden instituutin perustamiseksi Frankfurtin yliopistoon, ja instituutti tultiin myöhemmin tuntemaan nimellä Frankfurtin koulukunta. Koulukunnan tunnetuimpia jäseniä olivat juutalaiset vasemmistoaktivistit Theodor Adorno, Herbert Marcuse ja Erich Fromm. Heidän “tieteensä” oli todellisuudessa pelkkää poliittista agitaatiota, ja he hylkäsivätkin puhtaan tieteelliset tutkimusmenetelmät kuten empiiriset kokeet; niiden lopputulokset eivät olleet koulukunnan kannalta toivottuja. Toisen maailmansodan päätyttyä Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi levisi yliopistojen kautta myös liberaaliin oikeistoon, jolla ei kansainvälisyyskiihkossaan ollut mitään Frankfurtin koulukunnan ajatuksia vastaan.

Erich Fromm, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Leo Löwenthal, Friedrich Pollock, Franz Leopold Neumann, Herbert Marcuse, Walter Benjamin.

Nämä miehet ovat siirtyneet jo kauan sitten ajasta ikuisuuteen, mutta heidän lähes sadan vuoden takaiset ajatuksensa ja ideologiansa elävät ja voivat hyvin eurooppalaisessa ja sitä mukaa myös suomalaisessa koululaitoksessa. Juutalaisten vasemmistoaktiivien perustamaa ja ylläpitämää Frankfurtin koulukuntaa ei pohjimmiltaan motivoinut mikään muu kuin puhdas inho ja viha valkoisia eurooppalaisia kansoja ja heidän kulttuureitaan kohtaan. Näiden miesten ajatuksia ja “tiedettä” toteutettiin käytännössä, kun suomalaisille yhdeksättä luokkaa käyville oppilaille jaettiin väkipakolla viime talvena nigerialaiskirjailija Chimamanda Ngozi Adichien teos Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä.

Lisäksi heille näytetään fiktiivistä sionisti Steven Spielbergin elokuvaa Schindlerin listaa virallisena ja objektiivisena kertomuksena Auschwitzin keskitysleirin oloista ja kansallissosialisteista. Kaikki negatiiviset kertomukset ja kokemukset monikulttuurisuudesta ja maahanmuuttajista taas sivuutetaan ilman huomiota: LINKKI. Feminismi, seksuaalivähemmistöjen puolesta lobbaaminen sekä holokausti- ja monikulttuurisuuspropagandan promotoiminen liittyvät nimittäin olennaisesti yhteen Frankfurtin koulukunnan miesten tavoitteiden kanssa, sillä ne ovat osa yhtä ja samaa ideologiaa, nimittäin kulttuurimarxismia, jonka pohja puolestaan on sionistisissa äärimmäisen synkissä kirjoituksissa ja niiden päämäärissä.

Opettajien asemaa auktoriteettina on täysin tietoisesti heikennetty, ja nykyisin opettaja on lähinnä oppilaiden kaveri, viihdyttäjä, luokan häiriköiden pomotettava tai “ohjaaja”, joka jättää kaiken vastuun oppimisesta ja opiskelusta käytännössä oppilaalle itselleen. Hän ei enää uskalla takavarikoida oppilailta teräaseita, päihteitä tai kännykkää, koska hän pelkää virkavirhesyytöksiä. Hän ei uskalla ryhtyä toimeen luokan poissaolollaan loistavan työrauhan ylläpitämiseksi tai antaa sanktioita huonosta käytöksestä, vaan tyytyy sävyltään toverilliseen keskusteluun oppilaan kanssa ja pieneen huomautukseen.

Vuonna 2016 MV-media uutisoi lahtelaisen Kärpäsen koulun oppilaiden metelöineen, häiriköineen ja kiusanneen opettajaansa niin, että opettaja sai hermoromahduksen lopulta keskellä tuntia ja huusi oppilaille: LINKKI. Opettaja sanoi luokalle suoraan, etteivät oppilaiden vanhemmat osaa opettaa lapsilleen käytöstapoja eivätkä kasvattaa heitä. Ennen tätä opettajaa kohti oli heitetty muun maussa vesipullo hänen ollessaan selin luokkaan päin. Pullo oli osua opettajaa päähän. Aiemmin oppilaat olivat tehneet Instagramiin tilin opettajan nimissä, ja häirintä oli vain jatkunut ja pahentunut tästä. Kun koulun johto sai tietää opettajan saaneen ala-arvoisesta käytöksestä tarpeekseen, opettaja päädyttiin irtisanomaan. Irtisanomista perusteltiin “puutteilla opettajan työrauhan ylläpitämisen taidoissa ja ryhmänhallintataidoissa”. Opettajan on siis nykypäivänä nieltävä ja siedettävä kuinka ala-arvoista käytöstä tahansa, jollei hän halua potkuja jo äärimmäisen kuormittavaksi ja raskaaksi muuttuneesta työstään.

Frankfurtin koulukunnassa inhottiin kaikkia auktoriteetteja ja autoritaarisuutta ja niitä kutsuttiin suoranaiseksi “sadomasokismiksi” koulukunnan keskuudessa. Heille mikään ei ollut pyhää, vaan rajat aikuisten ja lasten välillä pyrittiin ja pyritään edelleen repimään rikki. Tätä inhoaan aikuisten auktoriteettiasemaa kohtaan frankfurtilaiset päättivät jalostaa seksuaalisten perversioiden agitoimisella kouluissa ja kohdistaa sen myös jopa päiväkoti-ikäisiin pikkulapsiin; Länsi-Saksassa perustettiin 1960-luvun lopussa ja 70-luvun alussa Berliinin vapaan yliopiston psykologian instituutin aloitteesta “vaihtoehtoisia” päiväkoteja sekä Kinderladen-kerhoja, joissa marxilaiset ohjaajat pyrkivät murtamaan moraaliset raja-aidat ja tuhoamaan lasten normaalin kehityksen altistamalla heidät päivittäin erilaisille seksiin ja pornoon liittyville harjoituksille ja ohjelmalle. Pienet lapset joutuivat siis päivittäin hyväksikäytetyiksi ja suoranaisesti raiskatuiksi näissä vapaan marxilaisen kasvatuksen linnakkeissa.

Anna Kosztovics.

Samankaltaisia esimerkkitapauksia löydämme nykypäivän “edistyksellisistä”, sukupuolettomista ja feministisistä ruotsalaisista päiväkodeista. Seksuaalivalistusjärjestö RFSU aloitti tammikuussa Västeråsissa projektin, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta on alettu opettaa esikouluikäisiä lapsia: LINKKI. Projektiin osallistuneet päiväkotiohjaajat ovat muun muassa kehottaneet lapsia leikkimään seksileikkejä ja itsetyydyttämään. RFSU:n Anna Kosztovics sanoi vuonna 2010 tehdyssä haastattelussa, että lasten itsensä mielestä olisi hienoa tulla hyväksikäytetyiksi.

“Lapset leikkivät seksuaalisia leikkejä sellaisten ihmisten kanssa, joista he pitävät. He voivat riisua toisiaan ja kosketella, aivan kuten lasten kuuluukin tehdä – –”, kommentoi Kosztovics tuolloin. RFSU on lanseerannut useita samankaltaisia voimakasta pahoinvointia aiheuttavia projekteja päiväkoteihin ja kouluihin. Suomessa homoutta ja muita seksuaalisia poikkeamia lobbaavat järjestöt Seta ja Väestöliitto eivät ole uskaltautuneet kouluihin kohdistetussa “oppimateriaalissaan” vielä näin pitkälle, mutta sanontahan kuuluu, että mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä.

Maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat ovat Frankfurtin koulukunnan 2000-lukulaisten hengenheimolaisten iloksi tuoneet oman elementtinsä suomalaisen ja eurooppalaisen koulujärjestelmän rapautumiseen. Eräs tuorehko esimerkki Suomesta tähän liittyen löytyy Turun yliopistolta, joka osti opiskelijoitansa osallistumaan Stop Deportations -mielenosoitukseen viime keväänä myöntämällä opintopisteitä osallistujille: LINKKI. Mielenosoituksessa heidän oli puolestaan esitettävä tanssiesitys, johon oli kutsuttava mukaan muita mielenosoittajia. Opiskelijoita kannustettiin “heijastamaan kokemuksen kehittymistä julkisessa tilassa” sekä “kokeilemaan kehojaan”.

Kurssin niin ikään selvästi vasemmistolaiset vastuuopettajat Salla Tuori ja Taru Leppänen kommentoivat vastentahtoisesti kurssia ja vaatimusta osallistua heidän omia poliittisia mielipiteitään mukailevaan mielenosoitukseen. He vastasivat ympäripyöreästi Suomen Uutisten kysymyksiin siitä, miten tällainen tanssiminen muukalaisinvaasiota puolustavassa mielenosoituksessa tukee opiskelua. “Vierailut ovat aina vain pieni osa mitä tahansa kurssia, ja mikä tahansa vierailu ja siellä opittu nivotaan osaksi relevanttia kirjallisuutta ja sitä reflektoidaan tavalla tai toisella (kirjallisesti/suullisesti)”, kommentoi Tuori kysymyksiin.

Älykkyydeltään todistetusti merkittävästi valkoisia heikompien kolmannen maailman ihmisten aallot Eurooppaan ovat tuoneet kouluihin mukanaan paitsi lisääntyneen tukiopetuksen ja erityisopetuksen tarpeen myös esimerkiksi PISA-tulosten tasaisen laskun sekä opetuksen yleisen tason madaltamisen; opettajien resursseja kuluu maahanmuuttajaoppilaiden usein laaja-alaisten oppimisvaikeuksien selvittämisessä ja näiden oppilaiden opiskelun tukemisessa. Tasoa lasketaan kaikkein huonoiten koulunkäynnissä pärjäävien tasolle sen sijaan, että jokaista oppilasta olisi mahdollista opettaa hänen omien kykyjensä ja oman tasonsa mukaan. Koululaitoksen linja on kuitenkin, että maahanmuuttajille pyritään tarjoamaan opetusta heidän omasta uskonnostaan, heidän omalla kielellään ja omilla ehdoillaan.

Monikulttuurisuuden mukana kouluihin ovat rantautuneet muun muassa jatkuvat järjestyshäiriöt, pahoinpitelyt, huumekauppa ja jopa törkeät hyväksikäyttö- ja raiskaustapaukset. Vuonna 2015 Grönkullan koulussa Alvestassa ruotsalaisvanhemmat eivät halunneet enää päästää tyttölapsiaan kouluun, sillä he joutuivat tämän tästä afrikkalaispoikien ahdistelemiksi ja raiskaamiksi: LINKKI. Tästä huolimatta koulun johto kieltäytyi puuttumasta tilanteeseen ja jätti raiskaajat käymään koulua uhriensa kanssa. Koulu jopa uhkasi tehdä ilmoituksen eräästä vanhemmasta kouluvelvollisuuden rikkomisesta, kun hän kieltäytyi laskemasta jo kertaalleen seksuaalirikoksen uhriksi joutunutta tytärtään enää raiskaajien joukkoon Grönkullaan. Samana vuonna kuusi maahanmuuttajaa raiskasi 15-vuotiaan tytön koulun ruokalassa. Vaikka hänen huutonsa kuuluivat ruokalan ulkopuolelle, kukaan ei tullut tytön avuksi: LINKKI.

Vuonna 2017 Vilan vanhaan kouluun Kristianstadissa oli laitettava vartijat koulun pihamaille päiväsaikaan, sillä väkivaltainen maahanmuuttajien nuorisojengi uhkaili sekä koulun henkilökuntaa että oppilaita ja myi huumeita koulun porteilla. Ilta- ja yöaikaan koulun piha-alueille on sisäänpääsykielto ja sitä ympäröivät sulut ja aidat: LINKKI. Euroopan eniten maahanmuuttajia vastaanottaneiden Ruotsin ja Saksan koulut ovat jo vuosien ajan olleet paikkoja, joissa niin valkoiset tytöt kuin pojatkin saavat joka päivä pelätä tulevansa maahanmuuttajien ryöstämiksi, pahoinpitelemiksi tai raiskaamiksi ilman, että poliittiseen korrektiuteen osin vapaasta tahdostaan vihityt ja osaksi pakotetut ja rasistileimalla pelotellut opettajat puuttuisivat asioihin mitenkään. Valkoiset oppilaat on toisin sanoen jätetty aivan oman onnensa nojaan, ja tilanne on aivan kestämätön.

Jo vuonna 2006 Nordfront uutisoi berliiniläisestä Rütli-koulusta, jonka opettajista 31 vaati hätähuutonaan kouluvirastolta Rütlin sulkemista kokonaan jatkuvien levottomuuksien ja väkivaltaisuuksien vuoksi. Ovet lyötiin säpäleiksi, raketteja heiteltiin luokkahuoneessa ja taulut revittiin alas seiniltä: LINKKI. Rütlin oppilaista 80 prosenttia oli tuolloin maahanmuuttajia, ja luku on ainoastaan noussut reilun kymmenen vuoden aikana sekä Rütlissä että muissa berliiniläiskouluissa. Kouluun palkattiin kuusi poliisia selvittämään konfliktitilanteita. Oppilaat ottivat poliisin läsnäolon vastaan heittämällä näitä kivillä. Koska poliisit eivät saaneet kuitenkaan käyttää aseita tai tarkastaa oppilaiden taskuja, heidän läsnäolonsa ei muuttanut tilannetta juuri suuntaan tai toiseen. Sama täydellinen kaaos ja anarkia on monikulttuurisista massoista täyttyneiden Suomen pääkaupunkiseudun lähiöiden kouluissa aivan nurkan takana.

Kirsikkana poliittisessa kulttuurimarxistisessa korrektiudessa, auktoriteetittomuudessa, levottomuuksissa ja kytevissä etnisissä konflikteissa rypevän kakun päällä ovat vielä finanssikapitalistit yksityistämis- ja leikkausriehassaan. Ammatti- ja ammattikorkeakoulutus on Suomessa jo aikoja sitten kilpailutettu, ja tulokset ovat olleet myös sen mukaisia; henkilökuntaa on vähennetty minimiin, perinteisestä kontaktiopetuksesta luokissa on nipistetty ja opiskelua on siirretty tapahtuvaksi yhä enemmän verkossa naamioiden tämä “ajan hermolla pysymiseksi”. Myös eriarvoisuus on lisääntynyt. Systeemissä, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, on kokoomuslainen presidenttimme Sauli Niinistö väläytellyt jo peruskoulunkin maksullisuutta. Kuinka nurinkurisiksi asioiden oikein on mentävä, jotta se on tarpeeksi suomalaisvastaisille päättäjillemme?

Koululuokka Ruotsissa ennen ja nyt.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen käynnisti viime vuoden helmikuussa noin 50 lukiota kattavan kokeilun, joka mahdollistaa lukion suorittamisen esimerkiksi ilman yhtäkään historian ja yhteiskuntaopin kurssia. Lukion opintoalan kapeutuminen sotii koko lukion yleissivistävää ajatusta vastaan, mutta tärkeintähän päättäjille ei suinkaan ole nuorisomme sivistäminen vaan puhdas taloudellinen hyötyajattelu ja kansan kaiken aikaa tapahtuva muokkaaminen itsenäiseen ajatteluun kykenemättömäksi globaalin eliitin orjaksi. Kun keskustelu aiheesta kävi kuumimmillaan viime keväänä, myös opettajien ammattiliitto OAJ:n erityisasiantuntija Olavi Arra ilmaisi huolensa Grahn-Laasosen “kokeiluja” kohtaan. Tätähän opetusministerimme, jolla ei ole mitään koulutusta opetus- ja kasvatusalalta, ei kuitenkaan ottanut kuuleviin korviinsa. Häntä ohjailevatkin aivan muut tahot kuin opetusala.

Suomen ja koko Euroopan koululaitokset alkavat olla tilassa, jossa tarvitaan hyvin radikaaleja muutoksia. Ei riitä siirtää muutamaa maahanmuuttajaa toiseen kouluun, käydä “dialogeja” tai valittaa sosiaalisessa mediassa tai kaveriporukassa opettajien suoraan tai epäsuorasti pakkosyöttämistä vasemmistolaisista maailmankyläajatuksista, homopropagandasta tai “holokaustin” kyseenalaistamisen ehdottomasta sopimattomuudesta. Tarvitaan perusteellisia uudistuksia ja kokonaan uusi systeemi tilanteen saamiseksi jälleen tasapainoon ja epäterveiden ajatusten ja ideologioiden häätämiseksi koululaitoksistamme ja koko yhteiskunnastamme.

Uusi ja terve järjestelmä on nimeltään kansallissosialismi. Kansallissosialistisissa kouluissa ei kenenkään tarvitse pelätä tulevansa pahoinpidellyksi, ryöstetyksi tai raiskatuksi koulupäivän aikana. Kansallissosialistisissa kouluissa opettajalla on vakaa asema auktoriteettina eikä tätä asemaa tulla kyseenalaistamaan. Kansallissosialismissa oppilaat eivät ole vain yhtä ja samaa harmaata massaa, vaan jokaisen yksilölliset vahvuudet, heikkoudet ja kyvyt otetaan huomioon ja opetus järjestetään sen mukaisesti. Tällaisissa kouluissa tullaan sairaan marxilaisuutta ja finanssikapitalismia yhdistävän valtaideologian sijaan kannustamaan isänmaallisuuteen ja kunnioittamaan oman kansan geeni- ja kulttuuriperintöä sekä historiaa.

Seksuaalisia perversioita ei markkinoida kansallissosialistisissa kouluissa jonain hienona ja jännittävänä vaan äärimmäisen sairaana ja epäterveenä elämäntapana. Kansallissosialismissa ydinperhe, terveet heteroseksuaaliset parisuhteet ja miehen ja naisen luonnolliset fyysiset ja psyykkiset erot ovat selviö. Kansallissosialistisen koulun porteilla emme tule näkemään maahanmuuttajien rikollisjengejä tai säpäleiksi lyötyjä ikkunoita. Lapsia ja nuoria ei jaotella jo pienestä pitäen eri yhteiskuntaluokkiin ja ylläpidetä näin eriarvoisuuden ilmapiiriä. Tällainen kansanyhteisyydelle perustuva koululaitos ja koko yhteiskunta mahdollistaa ja panostaa yhteisöllisyyteen, ja niin koulukiusaaminen ja kahtiajako oppilaiden kesken tulevat vähenemään radikaalisti.

Nyt tarvitaan sanojen sijasta tekoja. Aivopesu kouluissa viedään kuluvan viikon aikana jälleen äärimmilleen Punaisen Ristin “rasisminvastaisen viikon” nimissä. Nyt onkin aika, että juuri sinä, joka et usko SPR:n ja muiden suomalaisvastaisten tahojen levittämään propagandaan, otat ohjat käsiisi ja alat toimia! Levitä lehtisiämme koulujen käytäville ja ilmoitustauluille, kyseenalaista SPR:n opetusmateriaali avoimesti ja ääneen luokkahuoneessa ja kanna oma kortesi kekoon! Tällaiset teot voivat kuulostaa pieniltä muuttamaan opetushallituksen ja koko Suomen noudattamaa poliittista järjestelmää, mutta pienistä puroista kasvaa suuri järvi. Et voi odottaa, että kukaan muu tekee tämän puolestasi. Onkin korkea aika, että täytät oman velvollisuutesi Suomen palauttamisessa takaisin suomalaisille ja teet kanssamme vastarintaa!
 

EiRasismille.net
Vastarinta.com/Kansanmurha

26 KOMMENTIT

 1. Kouluopetuksen järjestelmällinen ja pitkään jatkunut alasajo on huolettanut minua ja muita. Ala-asteilla ei opeteta enää kaunokirjoitusta. Se on ollut “koukerokirjoitusta” vailla minkäänlaista yhteyttä luontoon. Parin vuoden päästä ei enää edes harjotella tekstaamista opetella tikkuukirjaimia. Riittää että osaa lääppiä oikean näköistä merkkiä lasiruudulta.

  Miten lapset, jotka pieninä eivät opi motoriikkaa/luonnollisuutta, oppisivat ne myöhemmin? Miten käy taiteen? Yleisessä tiedossa on että yhteiskunnat joissa taide jää huomiotta tai sitä ei saa harjoitaa, näivettyvät. Miksi? Siksi että tiede ja taide ovat tiukasti kytköksissä toisiinsa. Molemmissa tarvitaan luovuutta, kekseliäisyyttä. Taiteessa sillä luodaan elämyksiä, tieteessä keksintöjä. Vaikeinta onkin saada nykynuoret jatko-opiskeluissaan ajattelemaan. He kun ovat tottuuneet opettelemaan ulkoa, eivät omaksumaan tietoa.

  Kaunokirjoituksen suhteet ja pyöreät muodot juontavat maailmankaikkeuden säännöistä. Ne esiintyvät simpukoissa, kotiloissa, kasveissa… Niitä ihminen jäljittelee kultaisissa leikkauksissa ja arkkitehtuurissa jonka pohjata mm. kirkot ja soittimet on aikoinaan rakennettu. Tiesittekö että molemmat lasketaan samojen matemaattisten suhteiden/kaavojen mukaan, jotka ovat luonnosta?

  Kohta ammattikouluissa lopetetaan matematiikan ja fysiikkan opetus. Meille muodostuu sukupolvi joka ei kunnolla osaa laskea edes palkkaansa, tarjouksista puhumattakaan, eikä pysty hallitsemaan yritystaloutta. Koulutuksen seurauksena osasta väestöä tulee tyhmiä, osaamattomia orjia.

  Pahin tilanne on osakeyhtiöitetyissä oppilaitoksissa. Viime syksynä aloittaneille opiskelijoille sanottiin joka oppiaineen opettajan suusta:”Jos olette tunneilla paikalla ja teette kotitehtävät, saatte todistukseen nelosen (4)”. Ja kun arvostelu on 1-5, niin minkälaisella tietopohjalla saa tuon toiseksi parhaan arvosanan? Enemmän kuin heidän tietämättömyytensä/pätemättömyytensa, minua kauhstuttaa se että suuresta osasta heistä tulee opetajia.

  • Kaunokirjoitus tosiaan poistettiin vaikka mm. monet tutkimukset ovat osoittaneet, että silmän ja käden yhteistyön harjoittamisella on merkittävä vaikutus aivojen kehitykselle ja keskittymiskyvylle. Luokista on poistettu jopa liitutaulut ja tilalle on tilattu sitten kalliilla rahalla sähköisiä härpäkkeitä, jota jopa pikkulapset tuijottelevat koko koulupäivän.

   Nykyään vain Steinerkouluissa on oppiaineena muotopiirrustus, jossa harjoitellan silmän ja käden koordinaatioita piirtäen muotoja ja dynaamisia kuvioita. Tämä tukee lasta omaksumaan kaunokirjainmuodot, joka aina ilmentää myös persoonaa. Kuudennelta luokalta tämä muuttuu geometriaksi.

   Artikkeli on täysin totta ja on todella huolestuttavaa, miten nopeasti kansa saadaan sekä moraalisen että henkisen rappeuden alennustilaan.

  • Pakkoruotsi pois. Pakkoäidinkieli pois. Pakkouskonto pois. Pakkomatematiikka pois.

   Oho.

   Lippalakkipäisiä neekereitä nuoret ovat jo. Peli on menetetty. Kameralla otetaan kuva taulusta — siinä muistiinpanot koulussa.

   Isommat kakarat ajelevat pienillä autoillaan kurkkupurkki äänen-“vaimentimena” neekerimusiikkia kuunnellen ja lihottavat itseään välillä kebabilla sekä kinkku-salami-pekonipizzalla. Viikonloppuna juodaan viinaa. Lippalakkia pidetään takaperin.

   Tämä maa on jo tuhoon tuomittu. Täällä syttyy rotujen, sukupolvien ja ehkäpä sukupuolienkin väliset taistelut vielä.

  • Taide, filosofia, suomalaisuus, luonnonläheisyys ja maalaisjärki tapetaan pois.

   Onneksi on Vain elämää lapselle! On Sannia ja muuta mielisairasta myrkytystä pikkulapsille. Oksettavaa touhua.

 2. Ikävä kyllä jos sanon amamttikoulussa oman isänmaallisen mielipiteeni tai kerron olevani kolmannen mailman mutiaisia vastaan, opettajat ja luokanvalvoja uhkailee nostaa syytteen minua vastaan… vain siksi, että olen aina ajatellut omilla aivoillani ja kerron totuuden

  • amis — Älä koskaan vaikene vaan sano suoraan, selvästi ja rehellisesti mitä ajattelet, jos tarpeen on. Älä muuta mielipidettäsi kenenkään takia. Hiljaisia sivustakatsojia meillä on tässä maassa aivan tarpeeksi!

   Seuransa voi toki valita ja sen mistä tietonsa hankkii. Perinteinen (((TV))), (((YLE))) sekä (((Bonnier/Sanoma))) ovat pelkkää syöpää nykyisin. Kulttuurimarxistista, vaarallista propagandaa naamioidaan milloin viihteeksi ja huumoriksi, milloin dokumenteiksi ja tieteeksi. Lapsia ja nuoria myrkytytään häikäilemättä tämän talmudistisen perversion alttarilla!

   Luota vain itseesi. Totuus ON mustavalkoinen asia: absoluuttinen totuus on olemassa. Sisuskaluissasi sen tunnet. Fiksu ihminen on aina valmis revisioon — jotakin, johon suvakkimätäpäävassarit eivät koskaan kykene. Eli hyytelöpäitä on turha yrittää puhua järkiin, sillä järkeä heissä ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan. Omiesi joukossa kokemusten ja tietojen vaihtaminen sen sijaan onkin jo paljon mielekkäämpää touhua!

   Ei muuta kuin onnea & menestystä valitsemallasi polulla. Se ei tule olemaan helppo tai se kaikista mukavin (lue: leppoisin) polku, mutta se on oikea ja paras perkeleen polku jonka ihminen valita voi: TOTUUS, TIE ja ELÄMÄ. Antaa häviäjien olla varjossa hamaan loppuun asti, joka jokaiselle heistä täydessä karmivuudessaan vielä koittaa. Olkaamme me rohkeina ja ylpeinä valossa, välittämättä idioottien mökellyksestä. Pimeyteen he jäävät, eivätkä sieltä pois pääse.

   • Se oli hienosti sanottu. Herran siunausta.

    P.S.: muukalaisviha on tervettä.

 3. Jotta emme koskaan unohtaisi…

  Kaikki on pilattu jo. En usko että tästä selvitään.

  Maa tulvii ruskeaa ja mustaa kehitysmaasaastaa ja samaan aikaan idiootit sekä kansanpetturit asennuttavat ratkaisuksi betoniporsaita trotuääreille. Onko menty pieleen kenties jo peruuttamattomasti?

  • Toivon pilkahdus on siinä, että kaikki globalistien kätyrit ovat tyhmiä ja/tai parasiitteja ja tavalla tai toisella riippuvaisia rahajärjestelmästä ja tulonsiirroista. Rahajärjestelmä taas on saavuttanut velkakylläisyyden (debt saturation) vaihetta eikä voi välttää romahdusta, jonka seurauksena järjestelmän alustana olevat parasiitit jäävät ilman ravintoa. Kaikki ne nais- tai sukupuolitutkijat, kaarnalaivojen rakentajat, legioona virkamiehiä, kaikki moniosaajat ja ulosteista veistöksiä tekevä kreatiivinen luokka – jossakin vaiheessa ne kaikki jäävät ilman ravintoa ja silloin tulee totuuden hetki.

   Juutalaiset laskevat siihen malliin, että goyim tuossa vaiheessa polvistuvat ja rukoilevat: “Tehkää meistä orjat, mutta antakaa meille ruokaa!”. Sitten juutalaiset antaisivat vaikka kymmenkertainen palkka poliisille tavallisten goyimien verrattuna, jotta poliisit tukahduttaisivat muiden goyimien kapinat. Ja että jokainen poliisi ajattelisi vain: “Minun täytyy ruokkia perheeni, ja oman perheen tähden minä pamputan ja vaikka tapan ketä tahansa!” ja jokainen goim ajattelisi muista “Kuole sinä tänään ja minä huomenna!”. Tätä on jo kokeiltu ja toimivaksi todettu järejstely esim. juutalaisten johtamissa Gulagin keskitysleireissä, jossa aseistettuna vartioina tms. tehtävissä toimivat toiset vangit.

   Ongelmana on vain siirtymävaihe – onnistuvatko juutalaiset siinä? Koska muutos “Uuteen Maailman Järjestykseen” on tehtävä kaikkialla samanaikaisesti, mutta juutalaisten harmiksi dollari ei toimi kaikkialla maailmassa. Eikä juutalaiset onnistu joka kerta projekteissaan; olkoon esimerkkinä epäonnistuminen NL:ssa ja nyt Venäjällä. Koko “Länsi” on nyt kriisissä, eikä ole varmuutta että juutalaiset onnistuvat pitämään hallussa kaikki orjuuttamansa valtiot.

   Tämä peli ei ole vielä menetetty, vaikka nyt näyttää pahalta. Ihmiskunnalla on vielä mahdollisuus. Joten taistelkaamme, toverit! Totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta – Eläköön Voitto!

   • “Jotta emme koskaan unohtaisi” oli sen “holokausti”-kirjan nimi, jonka saksanjuutalainen Paavo Lipponen halusi jokaisen suomalaisen koululaisen lukevan. Oli siis tarkoitus painattaa kirja JOKAI$€LLE suomalaiselle lapselle ja nuorelle.

   • Berijan tarhat eli gulaggien saaristo jossa miljoonat nimettömät haudat ovat kätkettyinä Siperian taigaan oli paikka jossa tämä taiteenlaji mallia toisten vankien palkitseminen toisten kiduttamisesta ja tappamisesta vietiin huippuunsa. Toimi tosin huonosti saksalaisten sotavankien leireillä johtuen heidän moraalistaan mutta heidät sitten näännytettiin yksinkertaisesti nälkään.

   • Meillä suurimmat uhat tulevat ihmisten itsensä käyttäytymisestä. Esim. se ettei mitään pidetä enää kaapeissa, jo se aiheuttaa melkoisen uhan. Elintarvike- ja kappaletavaratukuilla ei ole enää varastoja. “Varastot” ovat kahden päivän kokoiset. Ja ne ovat rekat ja satamat. Kun ne tyhjenevät, niin niitä artikkeleita ei ole.

    Soisi että jokainen ostaisi kauppareissullaan edes vessapaperia, hammastahnaa, shamppoota ja muita säilyviä artikkeletia sen verran että on vuoden varasto. Hammastahnaakaan ei montaa tubia ttarvitse ostaa. Vessapaperista yksi säkki riittää jo pitkälle. Eikä tietenkään ole haittaa jos teetä ja kahvia hommaa pari pakettia nurkkiin.

    Suomen valtio pienensi varuusvarastomme vuodesta puoleenvuoteen. Silloin minä kasvatin omat varmuusvarastoni puolesta vuodesta vuoteen. Mikä käytännössä tarkoittaa että energiaa, ruokaa ja varaosia riittää melkein kahdeksi vuodeksi. Eikä nykyinen elintaso laske sinä aikana lainkaan. Olen ehkä ääri-esimerkki, mutta tulevaisuus on erilainen kuin menneisyys. Sen voi jokainen todeta katsomalla rikostilastoja ja katukuvaa.

    Aika entinen ei palaa koska rajavartiolaitos ei hoitanut sille asetettua tehtävää ja koska poliisi ei hoitanut sille asetettua tehtävää. Nyt korjaaminen on mahdotonta kun pelkkien rikosten selvittelyyn menee kaikki aika. Ei ole aikaa etsiä ja karkoittaa rikollisia kun ne nauraa yhteiskuntamme viranomaisille ja pitävät heitä pelleinään. Ja nämä vielä menevät siihen leikkiin mukaan.

 4. Nk. demokraattiseen yhteiskuntaan pitäisi kuulua oikeus olla sitä mieltä miltä tuntuu eikä suinkaan velvollisuus olla sitä mieltä mitä sinun sanotaan olevan. Demokratiasta vain on tullut kommunismin häveliäs muoto jossa mielensäpahoittajat ja uhriutujat vaativat saada päättää mitä mieltä minä olen. Olen jopa siinä eri mieltä heidän kanssaan. Mutta minä olenkin huono ihminen.

 5. osaan vihata tän maan asukkeja ja aion oottaa pakolaisia kotiin ja muuaalle! Ei hölmöt herää muuten!! Mitä nopeemmin tämä tapahtuu sitä parempi!!

 6. mites se suomen armeija?? Vittu kuinka korruptuteina ne on! Kukaan ei sielläkään lähde kapinaan??? Erotkaa tuosta paskasta!! Hyvät ihmiset!!

  kolmella kultasella merkillä ja varmasti parempi sotilas ku yksikään nykyisistä paskoista!!

 7. Hyvä kirjoitus. Asia paha. Syystä aina päällimmäisenä raha ja juutalaisen maha.

  On selvää, miksi Euroopan koulujärjestelmää puretaan antaumuksella. Euroopasta on tavoitteena Pan-Eurooppa, jonne rahdataan tyhmiä primitiivisiä alkuasukkaita “halpatyövoimaksi sekä siittämään mulatteja, joihin “perintätekijöinä” siirtyy mosrtukin tyhmyys ja laskee piltin ÄO:ta. Tätä vielä vahvistamaan kulttuurimarxistinen koulupolitiikka laskee valkoisten kanta-asukkaiden koulustasoa, niin että he ovat tyhmempiä kuin aikaisemmat sukupolvet ja näin puoli-imbessilleinä helppoja johdettavia sekä heidän päistään tehdään “säiliö”, jonne vain valmiiksi pureskeltu propakanda “tankataan” taas seuraavaa “täyttöä” varten. Onkin mielenkiintoista jaksavatko EU-globalistit ja NWO antta “ajan” tehdä tehtävänsä vai tapetaanko “viisaammat” sukupolvet pois tieltä hangoittelemasta, koska he näkevät ja tietävät “mikä homman juju” on ja taistelevat lastensa puolesta aina lapsenoikeuksien tasolta asti. Tulevaisuudessa, joka ei todennäköisesti ole kaukana, huostaanotot tullaan tekemään poliittisista syistä “sosiaalitoimen” taholta tai erikseen tuota virkaa hoitamaan perustetun viranomaisen taholta. Siis jo kuten nyt kansallismielisten toiminnassa olevien vanhempien ja etenkin nokkamiesten ja -naisien lapisista on tehty poliittisena ilkivaltatarkoituksissa täysin perättömiä lastensuojeluilmoituksia, jotka kuitenkin lastensuojelulain perusteella täytyy aina tutkia.
  Jo sosiaalidemokraattien ja kommunistien taholta on Suomen lähihistorian mitalla aina korostettu päivähoitoa ja sosiaademokraattiset Sosiaali- ja terveysministerit (ämmiä) ovat korostaneet suorastaan kotikasvatuksen / hoidon suoranaista turmiollisuutta tai ainakin epäämällä kotihoidontukirahoja määrärahoista, jota vastaan Maalaisliitto /Keskustapuolue on vängännyt erilaisesta maailmankatsomuksellisesta kannastaan tietäen sosialistien tarkoituksena olevan ddr:lläisen lastenseimi -aivopesupaikkojen luominen, jossa hielle propakoidaan kommunismia.

Comments are closed.