Koti Uutisia Kotimaa Koulukiusaamisen ehkäisyn varjolla myytävän lehden taustalta paljastui miljoonahuijaus

Koulukiusaamisen ehkäisyn varjolla myytävän lehden taustalta paljastui miljoonahuijaus

3

Kouluturvaa-lehden taustalta on paljastunut valtava useita maita kattava huijaus. Lehteä Espanjasta myyvä puhelinmyyntiyritys on vuosien aikana jättänyt maksamatta palkkoja, sosiaaliturvamaksuja ja vuokria. Yritys on näillä toimilla onnistunut tuottamaan miljoonien eurojen voittoja.

Asiaa tutkiva Helsingin poliisin talousrikosyksikön Ismo Siltamäki kertoo poliisin tutkineen asiaa jo jonkin aikaa.

– Asia on ollut meillä tiedossa ja tarkastelussa jo keväästä alkaen. En ota kantaa rikosnimikkeisiin tai yhtiöihin, Siltamäki kertoo.

Lehteä on myyty ihmisille kertomalla, että kyseessä on hyväntekeväisyys. Tilaajat ovat myös joutuneet petoksen kohteeksi, kun heistä on ilman hyväksyntää tehty kaksoistilaajia.

Tietojen mukaan yrityksessä liikkuu paljon hämäriä henkilöitä. Kouluturvaa-lehden toiminnan omistavana henkilönä toimi esimerkiksi Antti Alastalo. Hän on jo entuudestaan tuomittu talousrikoksista. Silloinkin kyseessä oli lehtimyyntiyritys nimeltään Lustimo. Alastalo tuomittiin myös viime vuonna yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen avunannosta törkeään kavallukseen.

Lähde: Helsingin Sanomat

3 KOMMENTIT

 1. Tällä tavoin kierretään rahankeräislakia. Myydään julkaisua joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Ja “tilaus” maksaa jonkun verran. Tuttu kuvio siitä miten kerätään itselle rahaa.

  Tätä kannattaa Vastarinnankin harkita tulojen keräämiseen. Lähettää tilaajille muutaman A4:n kaksi-neljä kertaa vuodessa. Jossa olisi esim. Vastamedian tapaan keskeisimmät artikkelit.

  Mistähän se johtuu että nykyään kaikki tuntuu olevan koulukiusattuja?

 2. Juutalaisten hallitseman rikollisen rahajärjestelmän olosuihteissa jokainen talousrikos ja jokainen maksamatta jäätetty vero edistää ihmisvastaisen Järjestelmän luhistumista.
  Joten toivotan menestystä huijareille ja taloudellisille sabotööreille.

 3. Leo taas niin pihalla kuin olla ja voi. Jatka samaan malliin! Tuot koomista kevennystä sivustolle. Jos joku nyt noita sinun typeryyksiä edes viitsii enää lukea…

  Aina pitää olla eri mieltä kaikesta. AINA. Mikä sulla on mennyt elämässä pieleen? Koulu? Et saanut kunnon työpaikkaa? Joku sua kaivertelee pahasti. Normaali, terve ihminen ei ole aina kaikesta eri mieltä. Se on typerää ja säälittävää.

Comments are closed.