Koti Uutisia Kotimaisia kieliä puhuvien määrän väheneminen kiihtyy

Kotimaisia kieliä puhuvien määrän väheneminen kiihtyy

3

Tilastokeskuksen väestörakennetilaston mukaan vuoden 2017 aikana suomea, ruotsia tai saamea äidinkielenään puhuvien määrä väheni 9 499 henkilöllä. Samaan aikaan vieraskielisten määrä nousi 19 332 henkilöllä.

Saman tilaston mukaan Suomen väkiluvun kasvu oli pienin vuoden 2000 jälkeen.


Lähde: Tilastokeskus

3 KOMMENTIT

  1. Tuohan on selvää, koska “kullikarusellissa” pyörivät suomalaiset synnytysikäiset naiset eivät suostu äitiyteen, koska se on mälsää ja feministit vuodattavat mustaa sappeaan lihaa syövien valkoisten heteromiesten päälle julistaen heidät lainsuojattomiksi ja henkipatoiksi, joista pitäisi maksaa tapporaha, jonka maksaisi nimismies aivan kuten ennen muinoin rotista sen häntää vastaan ja lopun saatekin sitten arvata itse, mikä mahtaa olla valkoisen miehen ollessa kyseessä “maksuperuste”.
    Länsimaiset naiset haluavat tuhota länsimaisen yhteiskunnan, joka on antanut nimenomaan ne kaikki oikeudet ja vapaudet heille ilman, että oikeastaan enää mistään vastavuoroisista velvollisuuksista puhutaan yhtään mitään.
    Tietysti suurin syyllinen on v. 2015 alkanut täysin perusteeton “pakolais” -aalto Lähi-idästä ja nyttemmin Afrikasta. EU:n globalistien ja juutalaisten tarkoitus on tuhota valkoinen Eurooppa ja valkoiset kristityt avoimella kansanmurhalla, jonka laadusta hyvänä esimerkkinä toimiin surullisen kuuluisa – vain meidän keskuudessamme – Etelä-Afrikka, jossa “monikulttuurisuus” on näyttänyt todelliset spitaaliset kasvonsa.

  2. Ja vielä kun otetaan huomioon että saamen kieli tai ruotsin kieli eivät ole kotimaisia kieliä.

Comments are closed.