Koti Artikkelit “Koska Vastarintaliike tulee kotikaupunkiini?”

“Koska Vastarintaliike tulee kotikaupunkiini?”

7

Otsikossa on kysymys, jota meiltä usein kysytään. Vastaus on hyvinkin simppeli: sitten, kun sinä päätät aktivoitua!

Puuttuuko kotikaupungistasi kokonaan kansallissosialistinen aktivismi? Ovatko mahdolliset muut kaupungissasi toimivat kansallismieliset ryhmät onton oloisia? Kaipaatko kotikaupunkiisi aktivistijärjestöä, jolla on selkeä poliittinen ohjelma, selvät tavoitteet, jatkuvaa toimintaa ja yhä lisääntyvä määrä yhteiskunnallisesti tiedostavia aktivisteja? Jos vastaus edellä kysyttyihin kysymyksiin on kyllä, ota yhteyttä Vastarintaliikkeeseen ja aloita toiminta kotikylilläsi!

Koska tällä hetkellä asuinalueellasi ei luultavasti ole minkäänlaista selkeää kansallismielistä toimintaa, voit jo yhden miehen tai naisen voimin tehdä muutoksen tilanteeseen ja saada näkyvyyttä kansallissosialistiselle maailmankatsomukselle sekä tarjota paikallisille ihmisille vaihtoehtoa kaiken tämän hulluuden keskelle. Jo pieni ryhmä motivoituneita aktivisteja saa paikkakunnallansa levitettyä sanomaamme tehokkaasti etenkin kun ottaa huomioon, että ilman tätä aktivistiryhmää kukaan muu ei aktivistin työtä tee.

Niinkin pienet teot kuin tarrojen, lentolehtisten tai banderollien levittäminen vaikuttavat jo yleiseen näkyvyyteen. Isommat tempaukset tai katutapahtumat saavat usein paljon enemmän näkyvyyttä ja ovat omalla osallaan tuomassa järjestölle kannatusta. Kun esimerkiksi katuaktivismitapahtuman aikana pääset perustelemaan näkemyksiäsi mahdollisille oman kylän ihmisille, on kansalaisvaikuttaminen jo uudella tasolla.

Aktivistiryhmän perustaminen omalle paikkakunnalle ei tietenkään onnistu vain sormia napsauttamalla, sillä haluamme joukkoomme ainoastaan vakaita, motivoituneita ja luotettavia kansallissosialisteja. Ryhmän perustaminen vaatii muutakin kuin pelkän ilmoituksen meille tai keskustelemista sosiaalisessa mediassa.

Yhteydenoton jälkeen järjestämme lähimmän ryhmän edustajien kanssa tapaamisen, jossa selvitetään ryhmän perustamiseen liittyviä asioita. Tämän jälkeen sinun tai teidän on oltava aktiivisia ja osallistuttava erilaisiin aktivismeihin, joita järjestämme, jotta ihmiset oppivat tuntemaan uuden ryhmän perustamisesta vastuussa olevat henkilöt. Tietyn ajan kuluttua, mikäli huomaamme kaiken olevan kunnossa, voimme virallistaa ryhmän olemassaolon.

Muutos Pohjolaan ei tule itsestään, vaan se tarvitsee juuri SINUA, joka voit olla mukana tekemässä muutosta. Ota yhteyttä Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ. Jokaisen panos pohjoisten kansojen selviämisen kannalta on elintärkeä, joten älä aikaile turhaan. Liity kasvavaan määrään kansallissosialistisia aktivisteja ja taistele vastaan!

Mikäli tahdot tavata suomalaisia kansallissosialisteja ja verkostoitua kaltaistesi ihmisten kanssa, tule 6.12. itsenäisyyspäivänä Vastarintaliikkeen marssille Helsinkiin!

 

Toimitus

7 KOMMENTIT

 1. Tämä artikkeli onkin aina ajankohtainen.

  Mikäli olet kansallissosialisti, kiinnostunut liittymään liikkeeseen, mutta asut kaupungissa jossa ei ryhmää vielä ole, ota yhteyttä heti! Ja tule Helsinkiin joulukuun kuudentena, niin voit tavata liikkeen aktivisteja oman ryhmän perustamisen ja ihmisiin tutustumisen merkeissä.

  • Esimerkiksi seuraavia:
   -Pitää ymmärtää, mitä varten taistelemme ja osaa perustella näkemyksensä
   -On lojaali tovereilleen
   -On valmis puolustamaan tovereitaan tiukan paikan tullen
   -Ei käytä huumeita (ml. “masennuslääkkeet) eikä alkoholiakaan liikaa
   -On oikeasti aktiivinen, eikä vain kirjoittele sosiaalisessa mediassa (mitä sitäkin voi tietty tehdä, mutta vasta kaduilla näkyvän aktivismin jälkeen)
   -Mahdollisella rikosrekisterillä ei väliä, mutta liikkeeseen liittyessä rikokset ovat osa taaksejäänyttä elämää. Seksuaalirikoksiin syyllistyneitä ei tosin hyväksytä mukaan.

   Sitten on vielä jäsenet ja tukijäsenet, eli jäsenet ovat käytännössä aktiivisia henkilöitä joilla ei ole vastuualueita ja tukijäsenyyden voi ostaa kuka tahansa Kadulle.com-kaupasta hintaan 50-150 euroa. Aktivistit muodostavat liikkeen ytimen.

   Aktivismien aikana jokaiselta kuitenkin vaaditaan hyvää käytöstä ja ehdotonta selvinpäin olemista riippumatta siitä missä asemassa on järjestössä. Humalassa oleminen aktivismin aikana on syy välittömään erottamiseen. Tätä ei tosin ole koskaan tarvinnut tietääkseni tehdä, hah 😀

 2. Oliskohan mitään järkeä järjestää “REKRYTOINTIKIERTUE”, bussilla maakuntiin, samalla vois kerätä Suomiapuun vaatteita yms.?

Comments are closed.