Koti Uutisia Korsikalla burkinit kiellettyjä rotumellakoiden jälkeen

Korsikalla burkinit kiellettyjä rotumellakoiden jälkeen

3
UK_Korsika_protesti
Mellakkapoliisi esti raivostuneiden korsikalaisten pääsyn afrikkalaisten asuttamiin kerrostaloihin.

Korsikalla sijaitsevan Siscon merenrantakaupungin pormestari Pierre-Ange Vivoni on ilmoittanut, että tästä päivästä lähtien burkinit ovat kiellettyjä uima-asuja koko Ranskan hallinnoimalla Korsikan saarella.

Lauantaina turisti kuvasi burkineihin pukeutuneita musliminaisia ja sai vihaiset afrikkalaiset kimppuunsa. Korsikalaiset nuoret kiirehtivät suojelemaan turistia, jolloin tunkeutujat tilasivat kirvein ja pistimin varustautuneita maanosaveljiään paikalle. Yhteenotoissa loukkaantui viisi henkilöä, joista yksi on raskaana oleva nainen.

Afrikkalaisten hakkaamaa poikaansa suojelemaan tullutta isää pistettiin kahdesti harppuunan keihäällä. Kaksi muutakin loukkaantunutta oli paikallisia nuoriaan afrikkalaisilta suojelemaan tulleita isiä. Isä kuitenkin soitti avukseen nopeasti sankan joukon vihaisia paikallisia, jotka laittoivat tunkeutujat kuriin.

Raivostuneet korsikalaiset kostivat hyökkäämällä afrikkalaisten kimppuun. Poliisin estettyä korsikalaisia purkamasta raivoa muihin siirtolaisiin kostivat nämä tuhoamalla afrikkalaisten autot.

Sunnuntaina noin 500 korsikalaista pyrki pääsemään afrikkalaisten asuintaloihin, mutta pikaisesti paikalle tullut rynnäkköpoliisi esti yritykset. Loukkaantuneet afrikkalaiset oli evakuoitava paikalta vahvalla poliisisaattueella.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Näin se menee. Jos kerran haastaa riitaa niin pitää olla valmis saamaan oikein “isän kädestä”. Korsikalaiset näyttävät mallia koko euroopalle miten pitää toimia jos heikkolahjaisemmat alkavat häiriköimään yleistä rauhaa.

    On oikein että burkinit on kielletty Korsikallakin. Kunhan vielä saisivat sen huivipakon pois. Hieno oli muuten ajatus siitä että minihameesen pukeutuva nainen ei laita räjähdevyötä päälleen. Joten, vaikka Suomessa kesä alkaa olla ohi, niin eiköhän minihameet olisi vielä IN? Tietysti säästä riippuen.

  2. Korsikalaiset ei taivu orjuuteen tai minkään käskyvallan alle.

Comments are closed.