Koti Uutisia Sionismi Koronakorruptiota: juutalaisyhtiölle jättisiivu Amerikan “elvytyksestä”

Koronakorruptiota: juutalaisyhtiölle jättisiivu Amerikan “elvytyksestä”

5
Laurence Douglas Fink.

Länsimaiden poliittinen eliitti on aloittanut massiivisen varallisuuden uudelleenjaon koronaviruksen laukaiseman talouskriisin myötä. Varallisuutta siirretään keskiluokalta superrikkaille. Olemme jo aiemmin uutisoineet, kuinka esimerkiksi juutalaisomisteiset Goldman Sachs ja Citycon ovat hyötyneet veronmaksajien kustantamista “elvytystoimista” Euroopassa ja Amerikassa.

Kriisin suurin taloudellinen hyötyjä voi kuitenkin olla globaali juutalainen finanssiyhtiö BlackRock, jonka saama suora tuki Amerikan keskuspankki Fediltä on pöyristyttänyt politiikanseuraajia Atlantin molemmin puolin. Fed päätti toteuttaa talouden “elvytysohjelman” BlackRockin kautta pian sen jälkeen, kun presidentti Donald Trump tapasi finanssiyhtiön juutalaisen toimitusjohtaja Larry Finkin.

BlackRock lukeutuu maailman kookkaimpiin rahoitusyhtiöihin. Viime vuosina se on kasvanut jopa Saksan kansantaloutta suuremmaksi. Rajun kasvun taustalla on 2008 kansainvälisen finanssikriisin kylmäverinen hyväksikäyttö. Fink käänsi 2008 puhjenneen kriisin voitokseen käyttämällä hyväkseen sisäpiiriyhteyksiään Amerikan juutalaiseen valtiovarainministeriin, Goldman Sachs -taustaiseen Hank Paulsoniin.

2020 Amerikan valtiovarainministerinä toimii puolestaan Goldman Sachs -taustainen juutalainen Steven Mnuchin, jonka kanssa Finkillä on niin ikään lämpimät välit. Keskuspankin ja Valkoisen talon siunauksella veronmaksajille kuuluvat talouden “elvytysrahat” kanavoidaan nyt markkinoille BlackRockin kautta, mikä on raivostuttanut yhtiön kilpailijat.

Pelkästään viime tiistaina BlackRockin hallinnoimaan rahastoon kipattiin 1,5 miljardia dollaria veronmaksajien rahaa Fedin päätöksellä. Poliitikot ja finanssimiehet väittävät, että operaatio suoritetaan “koko kansan hyväksi”, mutta kriitikoiden mukaan kyse on puhtaasta korruptiosta.

Talousjulkaisu Financial Timesin haastattelema asiantuntija kutsui järjestelyä “hävyttömäksi”, sillä käytännössä BlackRockin annetaan manipuloida markkinoita omaksi edukseen veronmaksajien kustannuksella. Fed pyrkii pumppaamaan BlackRockin rahastojen arvot pilviin, mikä merkitsee huikeita voittoja juutalaisyhtiön omistajille ja johdolle. Talousromahduksen nujertamat yrittäjät ja työläiset eivät sen sijaan saa mitään hyötyä “elvytysoperaatiosta”.

BlackRock on erityisen vaarallinen yhtiö, koska se lobbaa aggressiivisesti “monikulttuurisuutta”. Vuosi sitten Fink lähetti merkittäville yritysjohtajille avoimen kirjeen, jossa hän kertoi olevansa huolissaan siitä, että taloudellinen taantuma synnyttää maailmalla ”vihaa, nationalismia ja muukalaiskammoa”. Juutalaisen finanssielitistin mukaan rahamaailman on hyökättävä valkoista kansallismielisyyttä vastaan, sillä perinteiset valtiot eivät ole kyenneet estämään ”muukalaisvihan nousua”.

Lähde: Financial Times

Lue myös:

Juutalainen suursijoittaja toimitusjohtajille: taistelkaa rasismia ja nationalismia vastaan

EU:n ”pelastusrahaa” suomalaisyrittäjiä riistävälle juutalaiselle Cityconille!

Trump valtuutti (((Goldman Sachsin))) kohdistamaan ”talouden pelastuspaketin” miljardit

5 KOMMENTIT

    • Sellaista siansaksaa sieltä tuli. Se on kiva että teillä kaheleilla on ihan oma kielenne, niin ei häiritse muita ihmisiä jorinanne.

      • Hän sanoi tuon täysin sarkastisesti. Nimittäin MAGA-vammaiset aina hokevat tuota jargonia, kun paljastuu hänen liittolaisuutensa juutalaismädättäjien kanssa.

  1. Nyt on jo RAC, milloin tulee RAJC (rock against jewish capitalism)?

    Näyttää maailmaa kuitenkin ohjailevan kapitalistit ja pankit rahalla kommareiden sijasta? Nyt tarkoitan todellisesta VALTAA.

    • Tässä kohtaa voisi sanoa että molemmat. Kummatkin mallit ovat saman shekelin kääntöpuolet.

Comments are closed.