Koti Uutisia Korkein oikeus alensi itävaltalaismiehen tuomiota

Korkein oikeus alensi itävaltalaismiehen tuomiota

2

Viime vuonna itävaltalainen kansallissosialisti Gottfried Küssel, 55, tuomittiin yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen kansallismielisen verkkosivun ylläpitämisestä. Küsselin on sanottu ihannoivan Adolf Hitleriä ja kieltävän holokaustin

Viime viikolla korkein oikeus kuitenkin alensi Küsselin tuomion seitsemään vuoteen ja kahdeksaan kuukauteen. Myös kahden muun henkilön tuomioita alennettiin. 1990-luvulla Küssel tuomittiin kuuden vuoden vankeustuomioon haluttuaan syrjäyttää Itävallan hallituksen.

Maksimirangaistus kansallissosialistisen ideologian uudelleenelvyttämisestä ja holokaustin kiistämisestä on 20 vuotta ehdotonta vankeutta.

Lähde: Global Post

2 KOMMENTIT

  1. Maksimirangaistus on 20 vuotta. Rangaistus tulee oman ideologiansa ja unelmansa tavoittelusta. Saako nämä vangit poliittisen vangin aseman?

  2. Jossain vaiheessa YouTubessa pyöri video jossa kerrottiin toisen maailmansodan aikana leireillä kuolleista ihmisistä. Siinä kerrottiin YK:n omien laskelmien mukaan että Juutalaisia olisi kuollut noin 30 000, kaikkiaan. Mikä määrä onkin suhteessa silloiseen väestömäärään, noin 460 000 henkilöön, Saksassa. Kaikkiaan euroopassa asui ~1.2 miljoonaa, joten siis kuutta miljoonaa ei voinut kuolla. Ei ainakaan Auschwitsin leirillä. No, nykyisin ko. video on poistettu netistä, alku on sama mutta alun jälkeen sen tilalla onkin kokonaan toinen video. Harmittaa vain etten aikoinaan sitä tallettanut. Siinä kun mm. kerrottiin miten eri tahot olivat menehtyneiden määrän laskeneet. Yhteenvetona voidaan todeta että holokaustia ei ollut, se on sionistien propagandaa.

    Huomattavasti pienemmälle huomiolle on jäänyt liittoutuneiden rikokset Saksan siviilejä kohtaan. Kauan aikaa sitten koulussa sanottiin että liittoutuneet pommittivat saksan kaupunkeja yksi toisensa jälkeen niin kauan että Saksa antautui. Siviileihin kohdistuvat sotatoimet oli jo silloin kriminalisoitu mutta siitä mm. Winston vähät välitti. Toisaalta, se kertoo hyvin se tosiasian että ilman kansan pommitusta, ei Saksan armeija olisi antautunut vielä hetkeen aikaan. Yhtenäinen porukka on kova pala purtavaksi kenelle tahansa. Sen voi todeta vaikka SDP:n toiminnasta. Tai laajemminkin hallituksessa olevien puolueiden sisäisestä puoluekurista.

    Tämä menee nyt taas jo vähän sivuun, mutta sotahistoriaa tutkiessa täytyy aina keskittyä siihen mikä johti sotaan ja mitä tapahtui ennen sotaa. Sota on vain kaiken aiemmin tapahtuneen kulminaatiopiste. Sotaan valmistautuminenkin on parempi tarkastelukohde kuin itse sota.

    Kun itse kukin löytää vastauksen siihen miksi toinen maailmansota alkoi, niin sitä vasten voidaankin ihmetellä miksi Itävaltalaismies sai tuomion.

Comments are closed.