Koti Uutisia Korkeimman oikeuden tuomari korvattu raiskaustutkimuksessa “rasismin” vuoksi

Korkeimman oikeuden tuomari korvattu raiskaustutkimuksessa “rasismin” vuoksi

2

uk_goddard

Britannian Rotherhamia ja useita muita kaupunkeja käsittelevä raiskaustutkimus on kuvainnollista myrkkyä kenelle tahansa, joka johtaa tutkimuksia. Rehellinen tutkimus paljastaisi, että muslimit ovat raiskanneet tuhansia lapsia vuosikymmeniä ja että muslimit, joilla on poliittista tai laillista valtaa, ovat suojelleet näitä. Uskonnollisetnisten ryhmien soluttautuminen on toisin sanoen korruptoinut oikeusjärjestelmän.

Mikäli rehellinen tutkimus ikinä julkaistaisiin, valtamedia hiljentäisi sen ja syylliset joutuisivat oikeuteen vihapuheesta. Tutkimukselle kävisi kuten Suur-Lontoon poliisitoimen tutkimukselle, jonka mukaan muslimipoliiseista tehdään kymmenen kertaa enemmän valituksia, koska nämä ovat olleet kymmenen kertaa korruptoituneempia. Tästä syystä raiskaustutkimuksella on ollut neljä johtajaa viimeisen vuoden aikana.

Uusiseelantilainen Lowell Goddard tuotiin johtamaan tutkimuksia, koska ulkomaalaisen arveltiin olevan brittiä objektiivisempi, mitä hän olikin. Brittiläiset vallanpitäjät järkyttivät Goddardin puolueettomista näkemyksistä ja juonivat hänen erottamisekseen.

The Times muun muassa kertoo, kuinka Goddard oli todennut Britanniassa olevan niin paljon pedofiileja, koska maassa on “niin paljon [etelä]aasialaisia miehiä”. Lisäksi hän kertoi, kuinka hänen täytyy ajaa 50 mailia Lontoosta ennen kuin hän voi nähdä valkoisia kasvoja. Oikeusviranomaiset olivat varoittaneet häntä siitä, ettei tuollaisia asioita saa Britanniassa sanoa.

Lähde: Diversity Macht Frei

2 KOMMENTIT

  1. ” Brittiläiset vallanpitäjät järkyttyivät Goddardin puolueettomista näkemyksistä ja juonivat hänen erottamisekseen.”

    Tätä tapahtuu nyt laajalla rintamalla. Sensuuria, erottamista, työhakemuksiin vastaamatta jättämistä, kaikkea tätä ja paljon muuta tehdään sellaisille joilla ei ole “poliittisesti korrektia” mainetta tai puoluekirjaa.

    Samaa mitä tapahtui ennenkuin Neuvostoliitossa alettiin massamurhailemaan pappeja, piispoja, upseereita, yritysjohtajia, isompien maatilojen omistajia jne.

    Halutaanko historian todellakin toistuvan? Oliko sotaveteraanien taisteluvoitto vain viivästysvoitto kommunismin hirmuvaltaa vastaan?

Comments are closed.