Koti Uutisia Kooste vasemmistolaisesta itsenäisyyspäivästä

Kooste vasemmistolaisesta itsenäisyyspäivästä

13

Viihdeuutiset

Suomen itsenäisyyspäivää vietettiin 6. joulukuuta. Myös suomalainen vasemmisto osallistui omalla osallaan päivän viettoon.

Itsenäisyyspäivän vietto alkoi heti aamusta, kun neljä vasemmistolaista yritti heittää hapansilakkaa Suomen Sisuun kuuluvien henkilöiden päälle. Heitetty hapansilakka lensi kuitenkin ohi ja nelikkö päätyi yöksi putkaan.

UK_hapansilakka

Vasemmistolainen toimittaja Mikael Brunila julkaisi itsenäisyyspäivän aamuna “datajournalistisen näkökulman” Facebook-sivujen Kansallinen Vastarinta 2014 ja 612.fi tykkäyksistä. Tavoitteenaan Brunilalla oli “todistaa” 612-tapahtuman “uusnatsius”. Lista on tiettävästi poikinut jo rikosilmoituksia laittomasta henkilörekisteristä. Monet myös intoutuivat kysymään, maksetaanko miehelle todella tuollaisesta “journalismista”. Brunilan kerrotaan olleen illalla 612-tapahtumassa kuvaamassa osallistujia sen verran innokkaasti, että poliisi oli tarkastanut miehen paperit.

Kun ihmiset ryhtyivät poistumaan 612-marssilta, alkoivat vasemmistolaiset – Brunila mukaan lukien – levittää ketjuviestiä sosiaalisessa mediassa “tappelua hakevista uusnatseista”, jotka olivat todellisuudessa kävelemässä takaisin autoilleen päin. Samaan aikaan äärivasemmistolaiset anarkistit rikkoivat yksityistä omaisuutta muutaman kilometrin päässä, mutta tätä ketjuviestiä levittäneet vasemmistolaiset eivät ole kommentoineet mitenkään.

UK_ikkunanrikkojat

Anarkistien mellakoinnin yhteydessä otettu lehtikuva kahdesta pyörätelinettä ikkunan läpi heittävästä henkilöstä on nostanut suoranaista lynkkausmielialaa kuin myös tehnyt miehistä yleisen vitsin Internetissä. Kuvasta on tehty lukuisia pilaversioita. Yhtenä teemana on se, kun toisella heistä näyttäisi olevan virtsat housuissa. Henkilöistä aikaisemmin otettua kuvaa, jossa heidän kasvonsa näkyvät, on levitelty aktiivisesti pitkin Internetiä. Heidän yhteystietonsa on myös kaivettu esiin. Helsingin Sanomien toimittaja soitti toiselle ikkunan rikkojista. “‘Mikä siinä on, että joka reportterin pitää asiasta kysyä, en kommentoi asiaa yhtään. Piste’, hän huusi puhelimeen ennen puhelun katkaisemista”, kirjoittaa HS.

Samaisen mellakoinnin yhteydessä MoonTV kuvasi videon, jossa yksi mellakoijista koettaa heittää roskapöntön italialaisen ravintolan ikkunasta sisään. Ravintolassa on aivan ikkunan vieressä runsaasti ihmisiä syömässä. Ikkuna ei kuitenkaan hajonnut ja roskapönttö kimposi takaisin kadulle. Video on nähtävissä täällä.

Yleensä “väkivaltaista äärioikeistoa” eniten kauhistelevat henkilöt ovat jättäneet täysin kommentoimatta äärivasemmistolaisten aiheuttamaa mellakkaa itsenäisyyspäivältä. Ehkäpä äärivasemmistolainen väkivalta on vain niin paljon parempaa, kuten vasemmistoliiton Li Andersson aikanaan totesi.

 

13 KOMMENTIT

 1. Jaahas vasemmistolaiset voivat näköjään huoletta mennä tämän “äärimmäisen vaarallisen äärioikeiston” kulkueiden sekaan räpsimään kuvia ilman pelkoa että heihin käydään käsiksi hmh…

  Mikähän olisi ollut vaikkapa näiden anarkovassareiden reaktio jos joku tunnettu “rasistinatsifasisti” olisi tullut heidän naamojaan tuonne “luokkaretkelle” kuvamaan? 😀

  Kyllähän äärivasemmistolaisten järjettömyys ja väkivaltaisuus taas tuli tänäkin itsenäisyyspäivänä jälleen koko kansan tietoisuuten. Samalla kun “fasistikulkue” kunnioittaa hautausmaalla sotaveteraaneja vassarit riehuvat kaduilla tuhoten tavallisten suomalaisten omaisuutta.

  Hesarin porukkaakin näköjään tönittin ja heiteltiin tuhkakupeilla: https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10152864214897674&set=a.155502922673.153323.752292673&type=1&theater

  Jokainen suomalainen kyllä varmasti huomasi kummasta kulkuuesta se järjissään oleva porukka tällä kertaa löytyi.

 2. Nyt ei enää tarvitae kysyä, että mitähän vasureiden päässä liikkuu. Siellä ei nimittäin liiku yhtään mitään järkevää. Itselle tuli noista tapahtumista lähinnä myötähäpeän tunne heidän puolestaan, itse ne eivät tajua edes hävetä. Ei minkäänlaista kunnioitusta mitään kohtaa (eipä tule yllätyksenä). Oli tosi “luokkaretki”, alusta lähtien ihmettelin, että missähän niiden valvojat on. Helppohan se on rikkoa kun ei itse tarvitse maksaa tai korjata mitään, se on myös kiva tuhota muiden omaisuutta kun omaa niillä ei ole.

 3. Mikähän tuota Brunilaa vaivaa? Ei oikein voi pistää enään nuoruuden piikkiin. Taitaa olla ihan oikea kusipää.

 4. Kohta on ruotsin meininki täälläkin. Pitää varmaan alkaa kunnon ihmistenkin radikalisoitua.

 5. Se on niin muotia, niin muotia olla “vasemmistolainen” kun ollaan nuoria ja kartalla kaikesta! 😛

  Mutta Jeesus sanoi: “Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät”

 6. En ihmettele enää lainkaan, miksi vasemmisto tuntee niin suurta empatiaa esimerkiksi Fergusonin simpahtavia mustia kohtaan – nehän ovat kuin kaksi marjaa!

Comments are closed.