Koti Uutisia Ulkomaat Kööpenhaminan imaami yllyttää muslimeita Euroopan invaasioon

Kööpenhaminan imaami yllyttää muslimeita Euroopan invaasioon

9
Kööpenhaminan imaami Mundhir Abdallah.

23. heinäkuuta Kööpenhaminan imaami Mundhir Abdallah julkaisi Facebookissa puheen, jossa hän sanoi islamin tulevaisuuden laajenemisen ja valloitusten kohdistuvan Eurooppaan. Tämä tapahtuu Abdallahin mukaan islamilaisen väestön lisäämisellä Euroopan alueella. Kun kalifaatti on muodostettu, on siitä Abdallahin mukaan enää lyhyt askel Eurooppaa hallitsevien juutalaisten eliminoimiseen, minkä jälkeen itse Euroopan valloituksesta tulee tosiasia. Hänen mukaansa islamilainen valloitus ja profeetta Muhammedin lupausten täyttäminen tapahtuvat Balkanin maiden ja Italian (Rooman) kautta.

– Juutalaiset jouduttavat omaa loppuaan raivokkaan etenemisensä, saastansa ja pahuutensa kautta, jotka peilaavat juutalaisten muuttumatonta luonnetta, sanoi Abdallah.

Abdallahin mukaan muuttumaton juutalaisten luonne tarkoittaa “sairasta juutalaista mentaliteettia”.

– En ole rasisti. Puhun [vain] heidän sairaasta mentaliteetistaan. Engelsmannit eivät lähettäneet juutalaisia Palestiinaan rakkaudesta juutalaisia kohtaan [ja lahjoittaneet juutalaisille Israelin valtiota toisen maailmansodan jälkeen] vaan tehdäkseen vahinkoa muslimeille, sanoi Abdallah.

– Eurooppa on jälleen vallattava. Historian on toistettava itseään, sanoi Abdallah ja alleviivasi, että jihad edellyttää Euroopan muslimi-invaasiota.

Taistelua on Abdallahin mukaan jatkettava niin kauan kuin Euroopassa ei ole jäljellä enää yhtenäisyyttä ja kaikki kerääntyvät tunnustamaan islaminuskon.

– Yhtenäisyyttä ei ole mahdollista rikkoa niin kauan kuin kapitalismi ja maallinen poliittinen järjestys vallitsevat. Yhtenäisyyden eliminointi ei tapahdu ainoastaan pakottamalla eurooppalaiset kääntymään islamiin, Abdallah jatkaa.

Imaami selittää, etteivät länsimaiset valtamediat vain estä eurooppalaista imemästä islamia itseensä vaan ne myös maallistavat muslimeita ja saavat heitä jättämään islamin. Tähän on Abdallahin mukaan tultava muutos.

Lyhennetty versio imaamin puheesta englanniksi tekstitettynä:

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

    • Muslimit ovat tehneet kautta aikojen yhteistyötä juutalaisten kanssa. Onko mikään ihmekkään 😅

  1. Eikös meidän pitäisi jo alkaa listiä näitä vitun ruskeita parasiitteja? Mitä me odotetaan?

    • Toivottavasti joku valkoinen naispoliisi ampuis tuota parasiittia kurkkuun niin että vuotaisi tyhjiin kadulle jonkin aikaa kituen, pääsisi Allahinsa tykö, tai sitten ei.🙂

  2. On se sitten vaan ihme että kaikesta uhoamisesta ja käskytyksestä huolimatta ne ei saa mitään aikaan Palestiinassa. Jos kaikki “rauahnuskonnon” väki lähtisi marssimaan ja puhdistamaan Palestiinaa, niin ongelma olisi ratkaisut jo kauan aikaa sitten. Ja paratiisi olisi täynnä marttyrejä.

    • Niillä kuluu liikaa energiaa keskinäisissä sunni/shiiamittelöissä sun muissa sisäpiirin kurkunleikkajaisissa. Siihen kun liitetään olematon organisointikyky ja sandaalitason äo, niin ei ihme että sionisteilla pyyhkii hyvin.

Comments are closed.