Koti Uutisia Koomikko: palestiinalaiset ansaitsevat kuolla

Koomikko: palestiinalaiset ansaitsevat kuolla

4

UK_Joan-Rivers

Amerikanjuutalaisen TV-persoonan ja koomikon Joan Alexandra Molinskyn, tunnetummin Joan Riversin, mielestä tuhannet palestiinalaissiviilit ansaitsevat kuolla julmalla tavalla. TMZ:n toimittajan kerrottua hänelle kahden tuhannen palestiinalaisen kuolleen konfliktissa, hän sanoo muun muassa seuraavaa: “Hyvä, hyvä. Kun julistat sodan, sitten julistat sodan. He sen aloittivat. Emme laske kuolleiden määrää. He ovat kuolleita ja ansaitsevat olla sitä. Äläkä yritäkään saada minua tuntemaan omantunnontuskia.” Riversin lausunnon voi katsoa kokonaisuudessaan videosta alapuolelta:

 

http://www.youtube.com/watch?v=tIibX4Drzxs

 

Vaikka mediapersoona tekee kantansa palestiinalaissiviilien teurastamiseen hyvin selväksi, hän kirjoitti Facebook-sivulleen kommenttiensa olevan “täysin irrotettuja asiayhteydestä”. Hän kirjoitti myös “rukoilevansa rauhan puolesta” siitä huolimatta, että hänen sanansa ovat tallentuneet videolle.

Lähteet: The Independent, Daily Stormer

 

Aiheeseen liittyen: Hollywood-pariskunta boikottiin Israel-lausuntojen vuoksi

4 KOMMENTIT

  1. Kun katsoo naisen itselleen tekemiä leikkauksia niin jo niistä voi päätellä että hän ei ole henkisesti vakaa. Ja jos hän ei ole sinut edes itsensä kanssa, ei voi olettaa että hän ymmärtää muitakaan ihmisiä. Empatia puuttuu, sitä ei riitä edes itselle. Itsesääliä ehkä sitäkin enemmän.

  2. Juutalainen on aina juutalainen, vaikka miten leikkaisi nenäänsä ja vaihtaisi nimeään.

Comments are closed.