Koti Uutisia Ulkomaat Konservatiiveja tuomittiin vankilaan itsepuolustuksesta

Konservatiiveja tuomittiin vankilaan itsepuolustuksesta

3
Maxwell Hare ja John Kinsman.

Kaksi konservatiivisen Proud Boys -ryhmän jäsentä on tuomittu neljäksi vuodeksi vankilaan puolustettuaan itseään antifasisteja vastaan New Yorkissa viime vuonna. Tappelu syntyi kun naamioituneet antifasistit hyökkäsivät Proud Boys jäsenten kimppuun näiden poistuttua konservatiivisesta puhetilaisuudesta New Yorkin Metropolitan Republican Clubilta.

Tuomari Mark Dwyer myönsi oikeudenkäynnin päätteeksi, että pitkissä tuomioissa on kyse pelotteen luomisesta muille. ”Tämän tulisi saada ihmiset pitäytymään poliittisiin katutappeluihin osallistumisesta”, hän sanoi.

Syyttäjän mukaan konservatiivit aloittivat tappelun, mutta puolustuksen mukaan se johtui siitä, kun heidän päälleen heitettiin pullo äärivasemmistolaisten toimesta.

Tappelun jälkeen yhteensä 10 Proud Boysia otettiin kiinni ja 27-vuotias Maxwell Hare ja 40-vuotias John Kinsman olivat ensimmäiset oikeuden eteen marssitetut jäsenet.

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Onkohan tuomari todella sitä mieltä, että joku pullonheiton kohde jossain tulevaisuuden mielenosoituksessa lähtee kostoaikeissa ja kädet nyrkissä kohti heittäjää, mutta sitten yhtäkkiä muistaakin, että “ai niin, mutta tuomari Dwyer tuomitsi Maxwell Harelle ja John Kinsmanille vuonna 2019 kyllä niin ankaran pelotteen poliittiseen katutappeluun osallistumisesta, että kyllä minä nyt jätänkin koston suorittamatta?” Tätä periaatetta voinee ongelmitta soveltaa kaikenlaisiin tappeluihin ja pahoinpitelyihin. Tappelun motivaatiolla ei kai kuitenkaan ole merkitystä yhteiskunnalle aiheutuvien vahinkojen eli vammojen tai kuolemien määrään. Voisiko tuomari perustella ravintolan päihtyneiden asiakkaiden suorittamien pahoinpitelyjen tuomioiden ankaruutta pelotteen luomisella? Ilmeisesti voi ja perustelee, sillä ovathan Yhdysvaltojen vankilat ääriään myöten täynnä eikä tätä ainakaan auta sikäläinen tapa määrätä tuomioita summaamalla kaikkien syytekohtien rangaistukset yhteen.

  2. Tuo tilaisuus oli puhdas ansa. Proud Boys oli saanut jo paljon isoja osumia, mm. perustajansa Gavin “työnnän-dildoja-perseeseen-live-striimissä” McInnes oli irtisanoutunut koko touhusta ja aikaisemmissa tapahtumissa oli myös sattunut vastaavia oikeusmurhia. Sitten yhtäkkiä tulee kutsua tulla siionismin hermokeskukseen, konservatiivien puhetilaisuutta suojaamaan. Mitä olen tapauksen tiimoilta rapakon takaisia vaihtoehtomedioita seurannut, niin moni Proud Boysin jäsen varoitteli muita että tämä haisee ansalta ennen tapahtumaa.

Comments are closed.