Koti Uutisia Konepistooleilla aseistautuneet poliisit suojelevat Bråvalla-festivaalia

Konepistooleilla aseistautuneet poliisit suojelevat Bråvalla-festivaalia

3

Bråvalla-festivaali Norrköpingissä lähti käyntiin torstaina. Paikalla festivaalialueella järjestystä pitävät poliisit ovat tänä vuonna aseistautuneet MP5-konepistoolien kanssa.

Poliisin tiedottaja Björn Öberg kertoo, että päätös aseistautuneista poliiseista tehtiin sitä silmällä pitäen, mitä maailmalla tapahtuu. “Emme kuitenkaan näe mitään uhkakuvaa festivaaleja kohtaan, mutta jos jotain tapahtuu, niin olemme valmistautuneita.”

Poliisin mukaan yleisö kokee aseistautuneet poliisit positiivisesti, ja aiemmin järjestetyn Sweden Rockin kokemuksen mukaan ihmiset kiittelivät poliiseja varustautumisesta.

Bråvallaan on laitettu myös useita betoniporsaita estämään mahdollisia rekkaiskuja. Viime vuonna Bråvalla sai suurta julkisuutta kymmenistä raiskauksista ja seksuaalisista ahdisteluista. Tänä vuonna tähänkin asiaan on panostettu muun muassa valaistuksella ja asiaan kuuluvalla henkilökunnalla, jonka puoleen ihmiset voivat kääntyä.

 

Lähde: Pt-media.org

3 KOMMENTIT

  1. Huomaat asuvasi monikulttuurisessa valtiossa, kun poliisit on aseistautuneita konepistooleilla.

  2. Eikös tuo kähmintä tapahtuma ole peruttu.
    Jokainen kähmijä, joka olisi kiinni saatu olisi pitänyt ampua niille jalan sijoilleen. Se puree, ei mikään diskuteeraaminen eikä pulla kahvit.

Comments are closed.