Koti Uutisia Kommentti uutiseen: Vastarintaliike ei hyväksy luonnon tärvelemistä

Kommentti uutiseen: Vastarintaliike ei hyväksy luonnon tärvelemistä

7
Kuvakaappaus ESS:n uutisvideolta.
Kuvakaappaus ESS:n uutisvideolta.

Etelä-Suomen Sanomat uutisoi eilen näkyvästi Päijät-Hämeen Pirunpesän luonnonsuojelualueelta löytyneestä Vastarintaliikkeen symbolia esittävästä maalauksesta, josta lehti päätti tehdä jopa näyttävän videon. Videon voi katsella TÄÄLLÄ.

Koska ympäristöarvot ovat tärkeä osa Vastarintaliikkeen maailmankatsomusta, tahdomme julkisesti painottaa, ettei maalaus ole järjestön aktivistien tekemä. Emme hyväksy luonnonsuojelualueiden turmelemista.

Tukijoitamme tahdomme muistuttaa siitä, että arvostamme järjestön oma-aloitteista mainostamista. Kun mainostat Vastarintaliikettä, älä kuitenkaan tärvele esimerkiksi luontoa, yksityisomaisuutta tai muistomerkkejä.

Lisää Vastarintaliikkeen ympäristöarvoista voi lukea poliittisesta manifestistamme: “Politiikkamme, kohta 6”.

7 KOMMENTIT

  1. (((Etelä-Suomen Sanomat))) mukana mädätyksessä. Kommunistit käyneet tuon maalaamassa kuitenkin, tyypillinen vassarien false flag.

  2. Eeppisen videon on kyllä toimittajat saaneet parista maalauksesta.

    Ehkä tekijällä on ollut hyvä ajatus tämän taustalla, eli tuoda esille liikkeen luontoystävällisyyttä, mutta toteutuksen olisi voinut hoitaa toisella tavalla.

  3. Vahinkoja sattuu (Kuka tuon sitten tekikään), ikävä juttu! Pientä kuitenkin vaikka 10 linja-auton polttamiseen verrattuna!!

  4. Mäkin voin käydä spreijaamassa antifa logon johonkin. Sen jälkeen kuvata sen ja vinkata sionistimediaan. Tosin sitähän ei uutisoitaisi koska vassarit operoivat eliitin siunauksella.

  5. Taatusti yksikään Vastarintaliikkeen kanssa tekemisissä oleva ei sotke luontoa, eikä muitakaan paikkoja maalilla. Säälittävä yritys mustamaalata liikettä. Suvakeille ei mikään ole pyhää, etenkään luonto ja eläimet.

  6. Tyypillistä vasemmistolaista toimintaa, joka ei läpi mene.

  7. False flag tai ei, niin tämä on äärimmäisen mitätön tapaus jonkin Talvivaaran rinnalla. Mutta pidetään mieluummin hyvää huolta siitä luonnosta, joka on vielä jäljellä.

Comments are closed.