Koti Uutisia Komissaari: holokaustin kieltäminen laittomaksi koko EU:ssa

Komissaari: holokaustin kieltäminen laittomaksi koko EU:ssa

14

EU:n oikeuskomissaari Viviane Reding esitti viime viikolla pitämässään puheessa, että holokaustin kieltämisen tulisi olla laitonta kaikissa EU-maissa.

UK_Viviane-Reding

Tällä hetkellä holokaustin kieltäminen on laitonta kolmessatoista EU-maassa. Sen sijaan holokaustin kieltämisestä ei rangaista viidessätoista EU-maassa, mukaan lukien Suomessa, Ruotsissa, Bulgariassa ja Britanniassa.

EU-komissaari Viviane Reding totesi 27. tammikuuta pitämässään puheessa, että “olemme saavuttaneet rauhan kansojen välillä Euroopan unionissa”. Reding lisäsi, että “kenenkään ei tarvitsisi kärsiä vihapuheesta tai viharikoksista”.

Komissaari vaatii, että kaikki EU-maat tekisivät holokaustin kieltämisestä laittoman nopealla aikataululla. Reding sanoi, että maat, jotka eivät ole lisänneet holokaustin kieltämistä rikolliseksi toiminnaksi 1. joulukuuta mennessä, saattaisivat kohdata oikeudellisia toimenpiteitä.

Lähde: Naharnet

Aiheeseen liittyen:

Obama: holokaustia ei tule unohtaa – tuomitkaa holokaustinkieltäjät
Holokaustin kieltäminen laittomaksi Italiassa

14 KOMMENTIT

 1. Miksi sitten vaikkapa Dresdenin, Hampurin ja Hiroshiman kansanmurhien kieltäminen on laillista kaikkialla? Hyvinpä on ns. voittajien propaganda purrut korruptoidun median välityksellä… Aika tekopyhää peliä!

 2. Sananvapauden loukkaamista! Taas yksi syy lisää erota Euroopan Unionista!

  • “Tämähän on hillitöntä” kuului muuan lausahdus. Meille toitotetaan koko ajan että elämme demokraattisessa valtiossa joka on oikeusvaltio. EU vain vahvistaa maidensa kansojen demokratiaa. Siinä samalla ylläpitäen suurempaa oikeusvaltiota. Mikä tässä nyt ei oikein täsmää?

   Meille pakkosyötetään lakeja ja meitä uhkaillaan EU:n toimesta koko ajan. Meiltä ei kysytä eivätkä päätöksen ole kansan hyväksi. Tätäkin “ehdotusta” pakotetaan läpi kiristyksen keinoin.

   Olen tässä miettinyt, että jos mahdollisimman suuri joukko ihmisiä lukisi Mein Kampfin, niin he ymmärtäisivät mistä se kertoo. Sen sijaan että luulisivat tietävänsä jotain. Ja jos se löytyisi jokaisesta kirjastosta ja koulusta, sen statussymboli putoaisi kansan keskuudessa monta pykälää. Nythän sitä pidetään kirjastojen “myrkkykaapissa” josta se otetaan esiin jos joku sitä hoksaa kysyä, jollei sitä ole jo pihistetty.

   Mietin yhä edelleen että mitähän niistä arkisoista on avautumassa, kun kerran näitä lakeja jo väkipakolla viedään eteenpäin. Historiaa ei saa muuttaa ja akselivaltojen kirjoittamasta “totuudesta” pidetään kiinni kynsin ja hampain.

   Saakohan muuten EU:n rauhanomaisesta demokratian leivttämisestä Libyaan ja Egyptiin sekä Afrikkaan kertoa? Saako EU:n toimia arvostella? Kas siinäpä kysymys.

 3. ”kenenkään ei tarvitsisi kärsiä vihapuheesta tai viharikoksista”. No lopettakaa sitten se maahanmuuttajien raahaaminen Eurooppaan!

 4. Sairas kokoomusakka. Valehtelemalla ja historiaa vääristelemällä ei saavuteta mitään pysyvää. EU ei tule toimimaan.

 5. nyt on juutalaiset paniikissa kun tuo todeksi päätetty iankaikkinen totuus eli Holohoax alkaa paljastua lampaille. Siionistijohtajien on pakko saada sananvapaus tapettua ennenkuin se tappaa heidät.

  Vielä joskus saamme nähdä kun saadaan siionistien ylivalta kaadettua. sitä odotellessa…

 6. Saattaisivat kohdata oikeudellisia toimenpiteitä, kohdennetaanko ne myös liittoutuneiden tekemien sotarikosten kieltämistä haluavien kohdalle?

 7. Elikkä EU:n virkailija yrittää pakottaa (itsenäisten) valtioiden johtajia pakottamaan kansalaisiaan alistumaan ja hyväksymään, että mm. historiallisista tapahtumista asiallisesti keskuteleminen luokitellaan rikolliseksi toiminnaksi, jolla pääsee parhaimmillaan 20 vuodeksi vankilaan (kuten esim. Itävallassa), tietysti samalla kun murhaaja pääsee 5 vuoden jälkeen vapaalle ja lapsen raiskaaja selviää 6 kuukaudella.

  Se ei tietenkään käy heillä mielessä, että kapeakatseisesti ja puolueellisesti esitetty historia herättää tiettyjä kysymyksiä.

  Itse muistan, kuinka lukiohistoriassa ainoat Toisen Maailmansodan lukuisista kansanmurhista, joista kuulimme “holokaustin” lisäksi oli Japanin ydinpommitukset ja ohimennen mainitut Stalinin Puhdistukset Venäjällä.
  Teurastuksia kuten Katyn ja Holodomor ei mainittu sanallakaan.
  Luonnollisesti akselivaltioita kohtaan suoritettuja siviilien murhaamisia ei opetussuunnitelma katsonut mainittavan arvoiseksi.

  Euroopan tällä hetkellä virallisesti esitetty historia jättää kuvan, jossa esim. juutalaisten kärsimykset sodan aikana ovat olleet jollain tapaa suuremmat kuin muulla maailmalla tuona synkkänä aikana, ja jossa toisen osapuolen vaikeina aikoina tekemät välttämättömyydet ovat ihmisen viheliäisyyden huippu ja toisen hyväksyttäviä pakon alla tehtyjä vaikeita päätöksiä, ja jossa sodan on yksiselitteisesti aloittanut yksi valtio (tai yksi mies..) muiden ollessa 100%:n viattomia.
  Ei se mene niin – it takes two to tango.

  Positiivinen puoli tässä uutisessa on, että jos tällaisille hirmulaeille koetaan olevan tarvetta niin maalaisjärki on vielä ainakin jollain tapaa elossa Euroopassa.
  70 vuotta jatkunut ehdollistaminen ei enää tepsikään, vaan pitää siirtyä käyttämään keppiä herkkupalan sijaan.

 8. Eli mielipidevankeja? Vapaa-ajettelu kieltoon? Mielipide- ja puhevapaus?
  Haloo!

 9. Käsittämätöntä. Natsit tekivät toki hirmutöitä, mutta niin myös monet muutkin eri sodissa. Juutalaisiahan ei todellakaan tuhottu kuutta miljoonaa kuten vieläkin usein väitetään. Kummallista on että natsilippu on “kielletty” kun taas sirppi ja vasara ovat hauskaa retroa! Eu:n eliitti on sekopäinen diktatuuri!

  • Joo sirppi ja vasara touhuun kannustetaan ja se on hienoa, mutta Kolmannen Valtakunnan ihannointi on sairasta… Huvittavinta on, että monet pitävät esim. Che Guevaraa vapauden ja tasa-arvon symbolina…

 10. Joo mutta kielletääm samantien stalinin terrori, eli gulagit joissa kuoli 5 miljoonaa, holodomor 7, teloitukset 1.5, maatalouden kollektivisointi 2.5. Eikö tuokin pitäisi kieltää, jos kerran lievempi natsismikin.

Comments are closed.