Koti Uutisia Kotimaa Komediapoliisi Taponen löysi syyn Vuosaaren häiriköinnille: rasismi

Komediapoliisi Taponen löysi syyn Vuosaaren häiriköinnille: rasismi

10
Poliittinen poliisi Jari Taponen.

Komediapoliisina tunnettu PolPo Jari Taponen on löytänyt ilmiselvän ja loogisen syyn Vuosaaressa kesällä tapahtuneelle ”nuorisojoukkojen” häiriköinnille. Syy on niin ilmiselvä, että se olisi tullut tajuta jo silloin kun asia oli otsikoissa. Syy on tietenkin rasismi.

Taposen mukaan ”aikuiset olivat huudelleet nuorille ensin rasistisia kommentteja”, minkä jälkeen oli alkanut riehuminen. Lehdet kertoivat kesällä ”rasismin uhreiksi joutuneiden” aggressiivisesta käyttäytymisestä, uhkailusta, ventovieraiden parvekkeille kiipeilystä, ostoskärryjen työntelystä ajotiellä ja pullojen rikkomisesta ajotielle.

Taponen vihjaa, että mitään tästä ei olisi tapahtunut, mikäli rasistiset aikuiset eivät olisi ensin provosoineet tapahtumia.

Asiasta kertoi HS. Artikkelista ei selviä, mihin poliittisista syistä ennenkin asioita vääristellyt Taponen perustaa väitteensä.

Lähde: HS

10 KOMMENTIT

 1. Virkamiesten puolueettomuus alkaa olla historiaa. Rasismi taitaa olla syy Ruotsinkin tilanteeseen, jos näiltä kysytään. Ei siitä ole niin kovin pitkää aikaa, kun kehtasivat valehdella, ettei Ruotsissa ole No Go alueita.

  • >ei Ruotsissa ole No Go alueita

   Eihän niitä olekaan, vaan “utsatta områden”. Onko Taponen sittemmin siis myöntänyt, että Ruotsissa ei ihan kaikkialla olisikaan aivan täysin turvallista liikkua?

 2. Eilen heitin vitsillä, että Taposelta saattais tulla taas tällasta kommenttia ruotsalaispojan pahoinpitelyyn, mutta tämä idiootti selittää näitä juttuja ihan tosissaan. Kuinka paljon voi omiaan vihata?

 3. Miten tämä saa olla poliisina,koska hän on selkeäsi suomalaisia syrjivä. Hän ei ole ollenkaan tasapuolinen oman maan kansalaisia kohtaan. Ihmettelen.että hän saa työskennellä poliisina.

  • Juuri sen takia Taponen saa olla virka poliisissa, koska hän syrjii suomalaisia. Muunlaisia eivät pääse enää poliisivoimiin koska se on globalismin ja kulttuurimarxilaisuutta vastaan, koska kuusi mijooonaa ja Hitler!

 4. Voisin Taposen vouhotusta uskottavammin väittää että yleisurheilun MM-kisoissa on Freudentalistinen rasismi valloillaan.

  Kiintiö-rantahurrit joita valitaan valmennukseen ja kisoihin kanta-suomalaisten kustannuksella, eivät pärjää. Nytkin nähtiin 3000 metrin esteillä daami joka ei osaa ylittää esteitä, eka esteellä hän käveli yli, ja vika esteellä hidasti osaamattomuuttaan niin paljon että kilpailija meni ohi ja edellä maaliin.

 5. Polpo on pelle. Liian suvakki ja poliittinen poliisi tuhoaa Suomen. Monikulttuurisuus ei vaan toimi. Vastarintaliikeen kieltäminen oli törkeää diktatuuria.

 6. Jari Ta(m)p(i)onen: “Poliitikot [Euroopassa] vaativat vihapuheissaan mm. sharia-lakikieltoa”.

  Tuo “mies” on sekaisin kuin paskahuussin rotta.

Comments are closed.