Koti Uutisia Kotimaa Komediapoliisi Jari Taponen: ”ei valheille”

Komediapoliisi Jari Taponen: ”ei valheille”

5

Viime vuosina koko poliisin virkakuntaa omilla sanomisillaan nolannut ylikomisario Jari Taponen on jälleen letkauttanut sosiaalista mediaa huvittaneen Twitter-päivityksen.

”Poliisin tehtävä on selvittää #totuus ja tuoda se esiin vaarantamatta oikeuden toteutumista. Toisaalta #poliisi tuo faktaa pöytään myös silloin, kun vastakkainasettelua lietsotaan vihalla ja valheilla. Tämä on keskeinen strateginen valinta #eivihalle #eivalheille #luottamus”, Taponen julisti Twitter-tilillään.

Moni sosiaalisen median käyttäjä huvittuikin nimenomaan siitä, että tällainen julistus tulee esille nimenomaan Taposen toimesta. Taponen on tunnettu maahanmuuttajarikollisuuden valkopesijä sekä sensuurin puolestapuhuja. Moni kysyikin Taposelta suoraan, täyttääkö hän itse näitä vaatimuksia.

Vuonna 2015 Taponen valehteli medialle Vastarintaliikkeen levittämien lappujen olevan ”perätöntä lietsontaa”, minkä vuoksi hän myös teki rikosilmoituksen kyseisistä lapuista. Vain kuukautta myöhemmin poliisi joutui kuitenkin harmikseen myöntämään lappujen sisällön oikeaksi, eikä rikosilmoituksestakaan sittemmin kuulunut mitään. Valehteluun syyllistynyt Taponen käytti tuoreessa päivityksessään hashtagia #eivalheille.

Lähde: Twitter

5 KOMMENTIT

 1. Totuudella nimenomaan ei myöskään ollut väliä J. Kärkkäisen oikeudenkäynnissä. Sekin sanottiin. Polpo ja oikeus – mikä vitsi, varsinainen tragikomedia.

 2. Analyysi Taposen kirjoittamasta:
  Kappale 1. Taponen kertoo, että totuuden ilmaiseminen voi vaarantaa oikeuden toteutumisen. Tästä voi johtaa päätelmän, että Taposen “oikeuden toteutuminen” ei kestä totuutta, eikä osittaistakaan totuuden julkituomista.
  Kappale 2. Sisältää itsestäänselvyyden, jää epäselväksi mitä Taponen haluaa tällä kertoa.
  Kappale 3. Kertoo, että aiemmin kappaleessa 1. mainittu totuuden osittainen tai kokonaan pimittäminen on tietoinen valinta, jolla suojellaan “oikeuden toteutumista”, joka tarkoittaa valtaeliitin ja isänmaanvihollisten tahdon toteuttamista.

  Kokonaisuutena Taposen kirjoittama teksti kertoo hänen olevan niitä “hyödyllisiä idiootteja”, jotka Lenin mainitsi kirjoituksissaan.

  Suomen kansalle hänen kaltaisensa ihmissaastat ovat yhteiskuntamme syöpä.

  • Muuten, pitkän aikaa luulin, että Jari Taponen on keksitty hahmo, niin älyttömiä hänen lausumansa olivat. Mutta totuus on tarua ihmeellisempää.

 3. Totuudellahan ei ole mitään väliä, kunhan se on virallinen “totuus”.

Comments are closed.