Koti Uutisia Kolumnisti vaati loppua terrori-iskuille Englannissa – kaksi poliisitutkintaa

Kolumnisti vaati loppua terrori-iskuille Englannissa – kaksi poliisitutkintaa

3

Kymmenien englantilaisten kuolemaan johtaneen terrori-iskun jälkeen on kommentointi käynyt kiivaana sosiaalisessa mediassa. Britannian toiseksi suuremmalle lehdelle Daily Mailille kirjoittava Katie Hopkins kommentoi Twitterissä: “Lännen miehet. Nämä ovat vaimojanne. Tyttäriänne. Poikianne. Nouskaa. Vaatikaa toimia. Älkää jatkako kuten aina. Sorrettuina.”

Hopkinsin täysin ymmärrettävä kanta lasten massamurhiin kuitenkin ylitti rikoksen kynnyksen yhdessä läntisen maailman kovimmista sensuurivaltioista, vaikka Britannian poliisilla uskoisi riittävän töitä.

Hopkins heitti bensaa liekkeihin vaatimalla “lopullista ratkaisua” Eurooppaa riivaaviin terrori-iskuihin ja päättäjien valmiuteen uhrata kansansa. Myös tämä poiki kantelun poliisille juutalaisten suunnalta.

Englanninjuutalaisille suunnattu Jewish News kirjoittaa:

Holokaustista opettavat ovat tuominneet Daily Mailin kolumnistin Katie Hopkinsin tweetin tarpeesta “lopulliselle ratkaisulle” vastauksena Manchesterin terrori-iskuun.

LBC-radion juontaja ja journalisti ilmiannettiin poliisille tämän tehtyä “täysin sopimattoman ja vastuuttoman” kommentin Twitterissä viitaten natsien suunnitelmaan tuhota Euroopan juutalaiset.

Holocaust Memorial Day Trustin toimitusjohtaja Olivia Marks-Woldman kritisoi hänen “loukkaavaa ja erottavaa kielenkäyttöään”. “Tiedämme, että hänen twiittinsä on raportoitu poliisille. Ilmauksen ‘lopullinen ratkaisu’ käyttö on täysin sopimatonta ja vastuutonta”, Marks-Woldman sanoi.

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Katie Hopkins on oikeassa! Mutta sairaan “korrektissa” kermaperseiden maissa ainoastaan muslimi jihadistit saavat mässätä “pyhällä sodallaan” ja vääräuskoisten teurastamisella aivan vapaasti globalisti hallitusten ja juutalaisten nukkeina toimivan poliisikunnan korkeimmassa suojeluksessa.
    Meitä hallitsevat ihmiset, jotka ovat valmiit tekemään “lopullisen ratkaisun” Euroopan valkoisen rodun kansakuntien edustajien kansanmurhaamiseksi ja teurastamiseksi. Eurooppaa johtavat EU:n korruptio ja lahjusrahoissa rypevät diktaattorit, jotka ovat valmiita surmaamaan jokaisen valkoisen ihmisen, kunhan juutalainen monimiljardööri George Soros maksaa siitä palkkamurhasta riittävän summan. EU:n voi rinnastaa Neuvostoliiton diktaattori Josef Staliniin, joka murhasi ja teurasti omaa kansaansa keskitysleireissä, teloittamalla ja näännyttämällä heidät nälkään juutalaisista koostuvien kätyrien kainaloita myöten olevien veristen käsien avustamana.
    Muslimiterroristeilla ei ole oikeutta minkään maallisen eikä tähtien välisen avaruuden iättömän ja äärettömän maailmankaukkeuden lain suomaa oiketta teurastaa raukkamaisesti naisia, tyttöjä, lapsia, miehiä, vanhuksia minkään lain eikä irvokkaiden ihmisoikeuksien kommunististen teurastajien suomalla “lain” turvalla vain siksi, että nuo saatanalliset sosialistisen utopin joukkomurhan ammattilaiset sen muslimeille suovat, koska he hengittävät samaa veren hajun kyllästämää ilmaa ja ruumiiden löyhkää.
    Sika Soini on lisännyt itselleen turvamiesten armeijaa suuremmaksi. Meille mitään suojaa vailla oleville poliitikkojemme ja punikki poliisin vainoamilla kansalaisille ei tarjota kuin falskeja pilkkanaurun kaltaisia vittuiluja siitä, “ettei pelolle saa antaa valtaa”. Piru heidät perikööt ja palakoot ikuisessa helvetin tulessa mittaamattomattomiin aikoihin, jota ei edes ole enää olemassa minkään mittaamiseksi tuossa iäisyyden rikinkatkuisessa pätsissä.

Comments are closed.