Koti Uutisia Luonto Kolumbian suurta kansallispuistoa laajennettu

Kolumbian suurta kansallispuistoa laajennettu

3

Serranía de Chiribiquete on maailman suurin trooppisella alueella sijaitseva kansallispuisto. Kesällä 2018 kansallispuistoa laajennettiin entisestään. Tällä hetkellä kansallispuisto on karkeasti Tanskan kokoinen eli 4,3 miljoonaa hehtaaria.

Suuret globaalit yritykset tuhoavat jatkuvasti sademetsiä. Kolumbian kansallispuiston laajentaminen auttaa oiretta hieman, muttei korjaa ongelmaa. Kansallispuisto sijaitsee keskellä uniikkia Amazonin sademetsää. Kansallispuistossa on niin uhanalaisia eläimiä kuin erittäin vanhoja seinä- ja kalliomaalauksia.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen: Globaalit riistokapitalistit tuhoavat sademetsiä

3 KOMMENTIT

  1. Olisi aika ajaa maantasalle tuokin kansallispuisto globalistisen kehityksentieltä.

  2. Siellä jo metsureiden sahat soivat ennen pitkää kansainvälisten suuryritysten loppumattoman ahneuden takia, eikä sille kukaan tee mitään, koska sademetsiä “suojelevat” poliitikot saavat osansa tuotosta. Täällä Suomessa saamme kuulla sen sijaan “jyrkkää” syyllistämistä omista metsistämme ja kuinka me suomalaiset raiskaamme metsämme aavikoiksi jokaisella henkäyksellä, jonka vedämme. Ja siksi me suomalaiset yksin olemme syynä tämän matoisen maailman loppumiseen ja meitä katsoo se “paha silmä” eli persien kyklooppi.

Comments are closed.