Koti Uutisia Sionismi Kolumbian poliisi paljasti juutalaisen, lapsia seksuaalisiin palveluihin myyneen liigan

Kolumbian poliisi paljasti juutalaisen, lapsia seksuaalisiin palveluihin myyneen liigan

4

Kolumbian poliisi on pidättänyt kuusi Israelin kansalaista, jotka ovat olleet osa maassa toimivaa ihmiskauppaliigaa, joka tekee seksikauppaa lapsilla. Liigaan epäillään kuuluvan 14 juutalaista Israelista ja kaksi kolumbialaista.

Rikollisliiga on erikoistunut lasten seksuaaliseen myymiseen israelilaisille turisteille. Heidän asiakkaansa ovat olleet liikemiehiä ja entisiä sotilaita. He ovat muun muassa myyneet niin kutsuttuja turistipaketteja, joihin sisältyi seksiä alaikäisten kanssa. Poliisin raportin mukaan lapset ja teini-ikäiset saivat palkkioksi 63–126 dollaria seksuaalisia palveluja vastaan.

Sen lisäksi, että juutalaiset myivät lapsia kuin eläimiä, heidät myös pakotettiin liittymään juutalasliigan operoimaan WhatsApp-ryhmään. Ryhmän nimi oli Purim, joka on viittaus samannimiseen juutalaiseen juhlapäivään.

Pidätettyjä epäillään murhasta, ihmiskaupasta, lasten ihmiskaupasta, järjestäytyneestä prostituutiosta, rahanpesusta ja huumekaupasta.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

    • Kyllä tämän täytyy olla taas jotain äärioikeiston propagandaa, koska eihän juutalaiset syyllisty rikoksiin?

  1. Toivottavasti saadat maassa maan mukaisen rangaistuksen, kovennettuna.

    Toivottavasti vankilassa nuo tulevat tuntemaan miltä tuntuu olla huora ja myytävänä oleva esine, kaikkien käytettävissä.

Comments are closed.