Koti Uutisia Kölnissä toinen maahanmuuttajarikosten salailutapaus

Kölnissä toinen maahanmuuttajarikosten salailutapaus

4

UK_refugees_welcome_marssi

On paljastunut, että Saksan viranomaiset ovat piilotelleet toista seksuaalirikostapausta, jossa tekijöinä olivat ei-valkoiset. Rikokset tapahtuivat pakolaisille järjestetyssä tilaisuudessa, jossa heidät toivotettiin tervetulleiksi. Poliisia on ohjeistettu vaikenemaan rikoksista, jottei “äärioikeisto” saa kannatusta kun paljastuu, että varoitukset ei-valkoisesta rikollisuudesta osuivat nappiin.

Tilaisuus tapahtui kaksi kuukautta ennen uudenvuoden ympäri maailmaa uutisoituja rikoksia. Tieto jälleen toisesta valtion salaamasta pakolaisten seksuaalirikoksesta on saattanut saksalaiset raivon valtaan.

Naiset joutuivat pakenemaan juosten tervetuliaistapahtumasta, kun ei-valkoiset miehet eivät suostuneet päästämään heistä irti huolimatta siitä, että tasaisin väliajoin musiikki pysäytettiin arabiankielisillä varoituksilla, jotka pyysivät jättämään naiset rauhaan. Paikalla oli noin 100–150 ei-valkoista, jotka uhrien mukaan kävivät naisten päälle lähes välittömästi.

Viranomaiset eivät raportoineet maahanmuuttajien rikoksia, joten he saivat jatkaa käytöstään Kölnissä täysin vapaasti. Pakolaisten integraatiosta vastuussa olevat viranomaiset myönsivät tienneensä tapahtuneesta, mutteivät halunneet “aiheuttaa meteliä”.

Coletta Manemann, joka auttoi “Welcome Refugees” -tapahtuman järjestämisessä, totesi vielä, että järjestäjät “oppivat tapahtuneesta”. Hän lisäsi, ettei tapahtunutta kannata enää kaivella.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

    • Eiköhän ne vähitellen. Joku viisas sanoi joskus että voi huijata kaikkia jonkun aikaa, ja joitakin kaiken aikaa, muttei kaikkia kaiken aikaa. Kansa(t) herää.

  1. Jos ei oma ajatusmaailma kestä totuutta, oisikohan aika pienelle itsetutkiskelulle?

Comments are closed.