Koti Uutisia Pohjoismaat Kolmelle ruotsalaiselle naiselle potkut – syynä ”rasistinen” video

Kolmelle ruotsalaiselle naiselle potkut – syynä ”rasistinen” video

4

Kolme Mio-huonekaluliikkeessä työskentelevää nuorta naista irtisanottiin, kun heidän kuvaamansa video levisi julkisuuteen. Videolla naiset käyvät läpi kassatyöntekijöiden kohtaamista vaikeista asiakkaista. Kassalla on arabitaustainen nainen, joka on pukeutunut huiviin ja kaapuun. Asiakkaana on ruotsalainen nainen, joka käyttäytyy vaikeasti ja puhuu huonoa ruotsia. Videolla huonosti ruotsia puhuva nainen yrittää saada alennusta kaikesta ja haluaa liittää 7-vuotiaan lapsensa liikkeen kanta-asiakkaaksi.

Video: https://videopress.com/v/eKDVPh3B

Video oli julkaistu erään osallisen Facebook-seinällä, josta toistaiseksi tuntemattomia reittejä video levisi aggressiivisten ammattiloukkaantujien käsiin. Ammattiloukkaantujat levittivät videota eteenpäin ja kauhistelivat videon sisältämää rasismia. Loppupelissä video levisi valtamediaan, jossa julkisesti lynkattiin harmittoman videon tehneet nuoret naiset.

Selkärangaton huonekaluliikkeen toimitusjohtaja antoi työntekijöilleen potkut. Video on kyllä kuvattu yrityksen tiloissa, mutta missään ei esimerkiksi liikkeen mainoksia tai logoja näy. Toimitusjohtaja Björn Lindblad kertoi oksentaneensa nähtyään videon. Hän on myös useita kertoja esiintynyt mediassa, kuinka video on täysin yrityksen arvopohjan vastainen.

Lähde: PT-Media

4 KOMMENTIT

  1. Minkähänlaista palkkaa sais tuosta ammattimaisesta mielensä pahottamisesta?

  2. Ei tämä mitään uutta ole Helsingissäkään,samalla lailla käyttäytyvät rotumuukalaiset pääkaupungissa. Ovat aivan perkeleen röyhkeitä ja selittämässä molottaen kassoilla.ei apinoilta voi muuta odottaakaan kun on kelagold taskussa.

  3. Vai että oksensi nähtyään videon :DD Ja paskan marjat! Voi olla että alkoi voimaan pahoin sen takia, että tajusi ettei selkärangattomana kusipäärottana kykene puolustamaan omia työntekijöitään roskamedialta ja marxisteilta. Toivottavasti menee konkurssiin koko lafka. Rotumuukalaiset käyttäytyvät saatanan röyhkeästi joka paikassa, koska täällä siihen ei uskalleta puuttua… ja mikä tämän saa aikaan, valtamedia… ihmekös kun juutalaiset haluavat kaikki mediat vaikutusvallansa alaisuuteen.

  4. jokainen tälläinen tapahtuma tekee hyvää massoille jos pian huvittaisikin lukea judeneista ja heidän valheistaan!

Comments are closed.