Koti Artikkelit Kansanmurha Kolme vankilaan vanhan miehen farmimurhasta Etelä-Afrikassa

Kolme vankilaan vanhan miehen farmimurhasta Etelä-Afrikassa

2
Willem Weites.
Willem Weites.

Kolme miestä todettiin viime viikon keskiviikkona oikeudessa syyllisiksi syksyllä tapahtuneeseen farmimurhaan Etelä-Afrikassa. Miehet tunnustivat ampuneensa Willem Weitesin teeskenneltyään ensin tulleensa ostamaan häneltä maitoa.

Kolmekymppiset Mzumuhle Ntshangase, Moses Sigawuge sekä Big-Boy Ncube ryöstivät ja murhasivat 78-vuotiaan Weitesin tämän kotikaupungissa Vryheidissä. Uhrin tytär, Everlien Weites, kertoi oikeudessa, että perhe oli aiemmin päättänyt muuttaa Vryheidiin, koska he pitivät kaupunkia turvallisena.

Murhan suunnitelleet Ntshangase ja Sigawuge saivat elinkautiset vankeusrangaistukset perjantaina, kun tuomiot luettiin. Ncube sai 20 vuoden tuomion, sillä hän ei osallistunut teon suunnitteluun. Kaksi miestä odottaa vielä oikeudenkäyntiään tapauksen vuoksi.

Lähteet: Sowetan Live, IOL News

Aiheeseen liittyen: http://www.vastarinta.com/kansanmurha/

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä se alkaa olla niitä aikoja että valokoise miehen on hyvä muuttaa pois Afrikasta. Siten maan oma väestö saa sen haltuunsa ja pysynee sielä maata viljelemässä.

    • Tai koettelemassa voimiaan toisista heimoista. Etelä-Afrikassahan on välit kireänä Zuluilla ja Xhosilla(Zulut tukivat apartheidia). Siitähän se rähäkkä syntyy jos nämä pääsee vauhtiin. Niinkuin ennenkin, on Afrikassa tapeltu. Kolonialismin jälkeen Afrikassa on sodittu ennätystahtiin. Tosin olen sitä mieltä itsekin, että valkoisten tulisi muuttaa pois Etelä-Afrikasta, tai taistella selviytymisensä puolesta. Etelä-Afrikkahan on buurien kotimaa, ja heidät voidaan katsoa myös pohjoisten alueiden alkuperäiskansaksi. Muita siellä ei silloin ollut.

Comments are closed.