Koti Uutisia Pohjoismaat Kolme ruumista palaneessa autossa Uppsalassa

Kolme ruumista palaneessa autossa Uppsalassa

5

Monikulttuurisessa Ruotsissa löydettiin kolme kroppaa palaneesta autosta. Poliisi tutkii tapausta murhina.

Ruotsi on niittänyt mainetta maailmalla maan sisällä riehuvasta jengisodastaan, joka on käytännössä maahanmuuttajajengien tapa käsitellä toisiaan. Murhat ja pommi-iskut ovat sen seurauksena arkipäiväistyneet ja siirtyneet ghetoista myös paremmille asuinalueille.

Nyt Uppsalassa löydettiin kolme ruumista palaneesta autosta. Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut kantaa kuolintapaan. Poliisi on eristänyt auton ympäriltä laajan alueen ja etsii nyt todistajia.

Aikaisemmin poliisi on julkisuuteen eri yhteyksissä valitellut, että ihmiset eivät suostu kertomaan tietojaan viranomaisille. Se on merkittävä osasyy siihen, että murhien ja pommi-iskujen selvitysprosentti maassa on suorastaan surkea.

Lähde: Rikosuutiset

5 KOMMENTIT

 1. Uppsala on muuten Ruotsin murhakeskus suhteutettuna väkilukuunsa. Taannoin paikallinen poliisijohtaja kertoi väkivaltaisuuksien takana olevan toisen polven maahantunkeutujat.

  Tästä näkee, että kotouttaminen ei tehoa, sillä matujen jälkikasvu on aina vain raaempaa.

  Samanlaisia tuloksia on myös muissa Euroopan maissa, joissa matuttaminen on jatkunut jo vuosikymmeniä.

  • Muistakaa myös että II ja III polven maahantunkeutujat luetaan tilastoissa suomalaisiksi/ruotsalaisiksi, mitä he eivät tietenkään kokskaan tule olemaan. Tämä vääristää tilastoja kahdella tavalla:

   1) se jättää rikokset tilastoimatta rotumuukalaisen tekemiksi eli pienentää niitä lukemia ja
   2) kirjauttaa rotumuukalaisten teot euroopplaisten piikkiin vääristäen taas sitä lukemaa suuremmaksi.

   Esim. Vuosi 20XX: suomalainen raiskaa kerran, maahantunkeutuja kerran, II polven maahantunkeutuja kerran ja III polven maahantunketuja kerran. Eli 25 % raiskauksista olisi suomalaisen tekemiä ja 75 % muukalaisten. Vääristymä saisi luvut kuitenkin kääntymään päinvastoin!

   • “… II ja III polven maahantunkeutujat luetaan tilastoissa suomalaisiksi/ruotsalaisiksi,”

    Saamme siis vääristyneitä tilastoja. Sellaiset ovat huonompia kuin vääristymättömät tilastot.
    Väärien tietojen avulla epäkohtien estäminen ja korjaaminen vaikeutuu. Väärät tiedot luovat epäkohtia ja pahentavat niitä.

    Tilastointikäytäntö ei kuvaa todellisuutta. Halutaan ummistaa silmät ja korvat todellisuudelta. Tietoa ei haluta ottaa vastaan. Tämä on poliittinen päätös, joka johtaa tuhoon.

  • En löytänyt poliisin tiedotteesta kohtaa ei-ruotsalaisuudesta. Se kumminkin on mahdollista, koska väestössä on paljon ei-ruotsalaisia ja heillä on toisenlaiset henkiset ominaisuudet ja arvomaailma. Tietysti ei-ruotsalaisuus tulee ensimmäiseksi mieleen, koska ruotsalaisilla on vaikea yhteiskunnallinen tilanne ja he haluavat pitää todellisuuden poissa tietoisuudestaan.

   Ruotsi tekee avustettua itsemurhaa ja maksaa siitä avustajille. Näin ikävän asian ruotsalainen mielellään torjuu. Aivot menevät muuten umpisolmuun.

Comments are closed.