Koti Uutisia Kolme romania raiskasi yösijaa ja ruokaa tarjonneen ruotsalaisnaisen

Kolme romania raiskasi yösijaa ja ruokaa tarjonneen ruotsalaisnaisen

4

Viime lauantaina kolme noin 20-vuotiasta Romanian romania oli kerjäämässä pohjoisruotsalaisen Örnsköldsvikin matkakeskuksen edustalla. 19-vuotias nainen näki kerjäläiset ja tämän kävi heitä sääliksi. Nuori nainen kutsui romanikerjäläiset kotiinsa, jotta nämä saivat syödä, käydä suihkussa ja nukkua sisällä. Kiitokseksi kolme romania joukkoraiskasivat naisen yöllä. Nainen itse ei käyttäytynyt vieraitaan kohtaan mitenkään seksuaalisviritteisesti.

Kaikki kolme tekijää pidätettiin sunnuntaina ja heitä on kuulusteltu. Tekijät ovat edelleen pidätettyinä epäiltyinä törkeästä raiskauksesta. Teosta tuomitaan Ruotsissa vähintään neljäksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi vankilaan.

Viikkoa ennen tapausta Örnsköldsvikin paikallislehti Örnsköldsviks Allehanda julkaisi pitkän, kyseisestä kolmesta mustalaiskerjäläisestä kertovan nyyhkyreportaasin, jossa haastateltiin yhtä kerjäläisistä tämän tilanteesta. Artikkelia eivät enää pääse lukemaan muut kuin lehden tilaajat, muttei ole varmaa tietoa siitä, estettiinkö pääsy artikkeliin ennen vai jälkeen joukkoraiskauksen.

Raiskaustapauksesta ovat edellä mainitun paikallislehden lisäksi kirjoittaneet tai maininneet Sveriges Radio ja verkkolehti Fria Tider. Näistä kolmesta kaksi ensin mainittua eivät kertoneet miesten olevan romanikerjäläisiä.

Lähteet: Nordfront.se, Fria Tider

4 KOMMENTIT

  1. Noh, onhan tuo hieman naiivia. Jos ei tuonkaan jälkeen mitenkään herää, niin minkä jälkeen?

  2. Ikävä todeta että vastaavia tapauksia on useita. Koitin vähän etsiskellä tuota juttua Fria Tiderin siuvilta mutta ainakaan heti se ei pompannut silmille. Sen sijaan vastaavia monikulttuurillisuutta käsitteleviä osui silmiin usemapiakin, mm. “Livstids fängelse och utvisning för mord på före detta fru”, “Man får livstid för hustrumord” ja “Livstid för Doudou Ahoka” sekä useita muita. Ei tarvitse laittaan kuin elinkautinen lehden hakukenttään ja lista on pitkä.

    Kulttuurien- ja sukupuolien erot eri mantereiden ja jo valtioidenkin kesken ovat niin erilaisia että vastaavilta tapauksilta ei voitane välttyä monikulttuurillisessa yhteiskunnassa. On naivia ajatella että maahanmuuttajat omaksuisivat uuden kulttuurin omakseen kun se heikentää heidän asemaansa tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. Maahanmuuttaja ei enää olekkaan se joka toteuttaa omia halujaan, vaan hänen tulisi kuunnella muidenkin mielipidettä ja kunnioittaa sitä. Tästä osoituksena useat tapaukset.

  3. Tässä tapauksessa tulee mieleen että suvaitsevaisuus sai palkkansa.

Comments are closed.