Koti Uutisia Kolme maahanmuuttajaa huumasi ja raiskasi suomalaislapsia

Kolme maahanmuuttajaa huumasi ja raiskasi suomalaislapsia

14

Helsingin käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona noin 25-vuotiaan miehen epäiltynä kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä törkeästä raiskauksesta. Kaikki uhrit olivat alle 16-vuotiaita tyttöjä. Media kutsui afrikkalaismiestä kiertoilmaisulla “pysyvästi Suomessa asuva”.

UK_Kenny_Atoki_Netlog

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jyri Hiltunen kertoi Ilta-Sanomille, että ensimmäinen rikosepäily tapahtui vuoden 2013 lokakuussa Helsingissä. 15-vuotias tyttö oli kaverinsa ja kolmen aikuisen miehen kanssa yksityisasunnossa, jossa käytettiin päihteitä. Tyttö on kertonut miesjoukon raiskanneen hänet.

Tutkinnallisiin syihin vedoten poliisi ei kerro tapauksen yksityiskohdista enempää. Poliisin mukaan toista, noin 20-vuotiasta miestä ei ole tavoitettu, ja kolmannen miehen henkilöllisyys ei ole toistaiseksi selvillä. Tytön kaveri ei joutunut rikoksen uhriksi.

Samaa 25-vuotiasta ja hänen parikymppistä kaveriaan, jota poliisi ei ole tavoittanut, epäillään myös toisesta seksuaalirikoksesta, joka tapahtui Espoossa viime vuoden kesällä. Myös tämä tapaus sattui yksityisasunnossa.

Poliisin mukaan mieskaksikko oli asunnolla 13- ja 12-vuotiaiden tyttöjen kanssa. Poliisi epäilee, että 25-vuotias mies raiskasi vanhemman tytön ja toinen mies puolestaan nuoremman tytön.

Suosittu vaihtoehtomedia Mitä Vittua??!! -lehti on hankkinut käräjäoikeudelta tekijän nimen ja sen perusteella kuvan. Lehden mukaan kyseessä on 25-vuotias afrikkalainen maahanmuuttaja Kenny Atoki-Embabe.

Mitä Vittua??!! -lehti on erikoisesta nimestään huolimatta seuraamisen arvoinen media, sillä se julkaisee usein juuri seksuaalirikollisten henkilöllisyyksiä, joita valtamedia ei kerro.

14 KOMMENTIT

 1. Odotinkin koska etninen tausta tulee jostain julki. Mitä Vittua?-lehteä ei olekaan tullut viikkon vilkaistua. Yllättäen valtamedian sivuilta uupuu taas kommentointi…
  Alkaa vituttamaan näitten kulttuuririkastajien ja hyysärien toiminta niin paljon että oksettaa.

 2. Joko Päivi Lipponen kiillottaa marssikenkiään järjestäen marssin rasismia vastaan?

 3. Suomen media on täysin juutalaisten ja hullujen kulttuurimarksilaisten kynsissä, joten ei kannata odottaa minkäännäköistä totuudenmukaista tai informoivaa uutisointia toisrotuisten rikoksista.

 4. Surullinen tapaus uhrien kannalta. Kun koulussa opetetaan monikulttuurin hienoudesta ja nuorisoidolit sekä viihdeteollisuus markkinoi “mustien kulttuuria”, niin ei ole ihme, että vaikutteille alttiit lapset päätyvät hengailemaan neekereiden kanssa. Tekijöiden lisäksi näistä tulisi saattaa vastuuseen myös ne, jotka monikulttuuria pakkosyöttävät valkoisille lapsille ja nuorille!

  Tälläset yksittäiset julki tulleet tapaukset ovat ainoastaan jäävuoren huippu siitä, mitä monikulttuurisissa porukoissa tapahtuu. Suurin osa ei edes päädy poliisin tutkittavaksi, koska kukaan ei tee rikosilmoitusta leimautumisen pelossa.

  Yleisimmin monikulttuuri-intoilijat selittelevät maahanmuuttajarikollisuutta sillä, että “raiskaavathan suomalaisetkin” tai “tekeväthän suomalaisetkin rikoksia”. Näitä sössötyksiä nähtiin muun muassa viime syksynä, kun monikulttuurinen katujengi jäi kiinni suomalaislasten järjestelmällisestä pahoinpitelystä pääkaupunkiseudulla.

  Vastenmielistä!

 5. Ilmeisesti Oulun kirvesmurhaaja-somali ja tämän artikkelin kultamunat olivat viimeinen naula rikosten tilastoinnin arkkuun:

  https://www.suomenuutiset.fi/packalen-pimitetaanko-tuomioistuintilastojen-lakkauttamisella-maahanmuuttajien-rikoksia/

  Sitten onkin hyvä vedota että ei saada mitään raporttia tehtyä mamujen osuuksista rikoksissa, koska ei tilastoja.

  No, muistamme kuitenkin Optulan tutkimuksen paljastukset mamujen osuuksista erityisesti raiskauksissa (http://www.optula.om.fi/material/attachments/optula/julkaisut/tutkimuksia-sarja/XZ5bk8f2H/265_Lehti_ym_2014.pdf)

 6. näyttää kyl enemmän silt et kiinnostus on lapset eikä naiset… Kyl on saatana ihme et ei suomes opita.. Millon noi vitun nekrut potkitaa pois maast? Vai kuinka monta tapausta pitää olla et jengi alkaa herää? Ja missäköhän noitten tyttöjen vanhemmat on? Kysynpähän vaa…. Ja hipit hiljaa..

 7. Entäs ne tyttöjen vanhemmat ~ eikö heillä ole mitään tekemistä asian kanssa ?

  • Tarkoitat siis, että vanhemmat yllyttivät lapsiaan menemään vierasille negrojen asuntoon? Soittivat pojille, että nyt olisi nuorta lihaa tarjolla sen kun ottaa.

   Oletko oikeasti noin sairas? Vihervasureiden aivopesu on ainakin mädättänyt arvomaailmasi. Vanhempien mahdollinen laiminlyönti kasvatuksessa, EI IKINÄ oikeuta ketään mihinkään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön!

   Ainut virhe mitä vanhemmat ovat tainneet tehdä, on olla kertomatta negrojen pahuutta, raakalaisuutta ja sairautta lapsilleen.

   Rikosta ei ikinä oikeuta kuin pakkotarve, hätävarjelu tai vakavemman rikoksen estäminen (ns. pienempi paha). Seksuaalisessa hyväksikäytössä ei varmasti näistä mikään täyty.

   Nykyinen yhteiskunta antaa kyllä oikein olla luvan kanssa idiootti kun jostain näitä vain sikiää.

 8. Kyllä pistää vihaksi tällaiset kultuurinrikastuttajat. Kotikuntaa täytetään näillä, milloin tapahtuu yhtä karmeaa. Kyllä ihmiset on sokeita näille tapahtumille.

 9. Mitä muuta voime odottaa pedofiili-Muhammedia ihailevilta järjenjättiläisiltä ? Toivottavasti vihervasurinaiset tyttärineen pääsevät kokemaan Allahin poikien himot. Se siitä paljon mainostetusta tasa-arvosta.

 10. http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/268614-erehdyimme-iasta-mtv-joukkoraiskauksesta-epaillyt-iskivat-jopa-12-vuotiaan

  ”Erehdyimme iästä” – MTV: Joukkoraiskauksesta epäillyt iskivät jopa 12-vuotiaan

  Helsingissä 15-vuotiaan teinitytön joukkoraiskauksesta epäiltyjen miesten rikostutkinta etenee ja laajenee. MTV:n uutisten mukaan tekijöitä epäillään myös Espoossa tapahtuneista seksuaalirikoksista, joissa nuorin uhri oli vain 12-vuotias.

  MTV:n mukaan poliisi on tavoittanut kaikki kolme miestä, joita epäillään 15-vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta Pohjois-Helsingissä vuoden 2013 lokakuussa. Teko tapahtui yksityisasunnossa. Kaksi miehistä on tällä hetkellä poliisin huostassa.

  Poliisin mukaan 15-vuotiaan raiskausta tutkitaan törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja törkeänä raiskauksena.

  Lisäksi kahta miehistä epäillään Espoossa tapahtuneista törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Nämäkin teot tapahtuivat yksityisasunnossa. Yksi miehistä harrasti seksiä 12-vuotiaan ja toinen 13-vuotiaan tytön kanssa.

  Miehet kiistävät syyllisyytensä. Poliisin mukaan he ovat sanoneet muun muassa erehtyneensä uhrien iästä ja todenneet, etteivät pakottaneet tyttöjä mihinkään.

Comments are closed.