Koti Uutisia Kolme 17-vuotiasta syytettyinä raiskauksesta

Kolme 17-vuotiasta syytettyinä raiskauksesta

3

Kolmea 17-vuotiasta nuorta miestä syytetään Ruotsissa 13-vuotiaan tytön raiskauksesta. Koska uhri on alaikäinen, epäillään tekijöitä lapsen hyväksikäyttämisestä. Syyttäjä Anna Elmlövin mukaan myös tekijöiden rikoksia käsitellään alaikäisten tekeminä, vaikka kyseessä on vakava rikos.

Rikos tapahtui viime kesäkuussa Västeråsin kaupungissa sijaitsevassa kodissa. Pian teon jälkeen epäillyt pidätettiin mutta päästettiin vapaiksi. Elmlövin mukaan kahta syytettyä syytetään myös raiskauksen kuvaamisesta, ja tästä syystä heitä vastaan on nostettu syyte lapsipornorikoksesta.

 

Lähde: SVT

3 KOMMENTIT

  1. Monikulttuurisuus värisee. Mutta sehän olikin kivasti tehty, että päästivät vapaaksi. Pääsevät taas vähän raiskaan. 🙂 Ruotsi on samanlainen Suvakkilan hölmölä kuin Suomi.

  2. Tästäkin löytyy varmasti taas niitä lieventäviä seikkoja. Kuten ankara lapsuus kera puujunan ja kukkopillin joilla sai leikkiä vain hiekkalaatikossa jossa oli karkeaa sepeliä.

    Lisäksi uhri oli liian vetävän näköinen ja syyllistyi provosointiin tulemalla ulos. Hänelle pieni sakko ja parrakkaat sotalapset vapaaksi. Valtio maksakoon heille korvauksia seuraavat 50v.

  3. Jälleen yksi lisä 100 000:niin monikulttuurisuuden uhreihin. Monikulturismin airueet ja tulisimmat puolestapuhujat itse pysyvät “lemmikeistään” yhtä kaukana kuin rutosta, joka toki itsessään sitä onkin.
    Ruotsin oikeuslaitos hieman khattia pureskeltuaan tulee loppupäässä siihen tulokseen, että tyttö oli itse salannut ikänsä ja pyysi seksiä. Tästä loppukaneetiksi edm. raiskareille Ruotsin valtio tuomitaan maksamaan tähtitieteellisiä summia. Maailma on todella vastenmielinen paikka niiden toimesta, jotka kutsuvat itseään “hyviksi ihmisiksi”, eivät tyttölapsetkaan saa elää rauhassa ja kasvaa normaaliin aikuisuuteen tai ainakin mahdollisuudet siitä tuhotaan satavarmuudella “rikastuttajien” toimesta, joita idiootit ovat länsimaihin hommanneet suuressa tyhmyydessään.

Comments are closed.